10 mai 2013 -- 6:04

1

Helt fantastisk at det er så tidlig lyst – og varmt! Da kan man gå de 5-6 km til skolen, også når man begynner 08:30. Deilig start på dagen. Se regnbuen ved fossen! (Vitaminvannet er sponset)

2

Appelsinglede! Typisk meg å få helt dilla på noe, når sesongen er på hell.

3

Hoho, nå vet jeg om én som blir glad… Broren min og meg. Legger vanligvis ikke ut bilder av familiemedlemmene mine her, men dette er for herlig til å ikke bli delt. Vi var, og er, så kule! Hahahaha, sjekk sveisene! Vi gikk tross alt til samme frisør (pappa). Ah, nittitallet. Har lagt ut bilde av søsteren min her.

4

Planter og blomster! Har lyst på ca. alt de har på slike steder. Så mye fint.

5

Hadde flyskrekk i så mange år, så nå tar jeg igjen den tapte nyte-tid-i-lufta-tiden.

6

Granolafabrikken i full sving! Oppskrift HER.

7

Her har det gått med noen timer, for å si det sånn.

8

Si hei til mobilen min, som kan stå – og med ører som kan bevege på seg (og slås sammen). Cecilie: «du er jo helt i målgruppen for det produktet der.» Jeg tolket det (selvsagt) som et kompliment, for Stitch er kul!

9

Jeg er kronisk tidlig ute til nesten alt her i livet, inkludert forelesninger. Skal jeg møte noen halv fire, og innser at jeg ikke rekker å være på plass før fem halv, blir jeg stressa. Beregner gjerne ti minutter på strekninger som tar to minutter å gå. Bedre det, enn å sløse bort andres tid. «Fashionably late» er tull.

10

Oslo fikk besøk av herr sol noen dager. Han hadde med seg noen gaver: lys, vitaminpåfyll og varme.

11

Jeg satte meg ut på verandaen med selskap av Ren Mat, dagens appelsin og herr sol. Ja, og shorts! Jeg abonnerer på bladet Ren Mat (fra egen lomme – til studentpris) og anbefaler det virkelig. Mye å lære!

12

Martin og jeg gikk sammen til skolen på onsdag, og jeg ble som vanlig glad for å passere det vakre blomsterhavet på Stortorvet. Synd dere ikke ser den utrolig kule pandaringen min ordentlig. Det får vi ta en annen gang.

13

Slik ser altså skoleveien min ut 07:45. Ikke helt dumt.

IMG_9168

Cecilie og jeg gikk søndagstur rundt i Nydalen i går, til tross for at det var torsdag. Dere vet; rolig tur, stopp for kaffe, mer vandring, og prat om liv, vær og vind.

IMG_9167

Og slik så altså jeg ut i går. Blid og fornøyd jente.

Nå skal jeg fullføre morgenrutinene mine, og komme meg på trening. Klar for å løfte tunge ting! Hej då! 

Av Kamilla | 19 Kommentarer »
 1. stine sier:

  kronisk tidlig ute! Endelig har jeg funnet min diagnose. Jeg har og angst for å komme for sent til ting, bruker å beregne 45-50 min på skoleveien som tar ca 20 min, hehe..

 2. Mari sier:

  Haha, jeg tror jeg lider av kronisk tidlig-ute-syndromet jeg også, men jeg liker’e! 🙂 Herlig deksel, hvor har du fått tak i det?

  • Kamilla K sier:

   Jeg liker det selv. Synes det er en god ting å ha respekt for andres tid. Folk som kommer for sent fremstår gjerne ganske egoistiske, synes jeg.
   Dekselet er fra eBay 😉 Kostet 4 dollar, og det var gratis frakt 😆

 3. H sier:

  Åh jeg er også redd for å være altfor for sen. Eller alt for tidlig. Tid altså…

  Men! Jeg lurer på… finnes det aldri dager der det ikke frister å dra på trening for deg? Jeg har det veldig sånn etter at jeg ble syk. Det er jo da jeg skulle hatt mest motivasjon ettersom det er så mye fysiske forandringer og jeg «burde» føle trangen til å «fikse» på det, men det er det som gjør det så vanskelig. OG så har jeg litt angst for å gå inn på styrkerommet når det er så mange der. Løfter ikke mye og har ikke såå mye peiling på øvelser, så jeg synes det er tryggest å trene med en treningsparter. Men det er vanskelig å finne seg en treningsparter som er like stick to it som det du og Tor-Arne var. Prøver litt med broren min, men det er ikke såå lett. Blir litt for avhengig av gruppetimer, hvertfall nå som jeg jobber med å få formen min opp igjen. Og det er irriterende med tanke på tiden!! Må forholde seg til klokkeslett osv. Men prøver å se lyst på det da, at nå kan jeg bare bli bedre og alt det der! Men har du noen råd? Var du redd for styrkerommet da du var i «startfasen»? Jeg er altfor redd for å møte folk jeg kjenner/vet hvem er osv. Sikkert ingen som bryr seg noe om hvordan jeg trener, jeg er jo bare en av de mange, men tanken er der allikvel. Har du det sånn at like mye som det er en rutine å pusse tenner på morningen, så er det en rutine å trene på morningen? Jeg vil også trene på morningen, men er litt for redd for tiden, at jeg ikke rekker skolen osv. haha. Oi nå fikk du en essay igjen, men hadde vel mye på hjertet til en klok dame hihi

  • Kamilla K sier:

   TID er en mektig sak.
   Det er kanskje ikke dette svaret du håper på, men jeg er ærlig, så; nei. Jeg har mer problemer den andre veien; jeg synes hviledager er noe herk å få lagt inn i kalenderen, og har de mest fordi jeg får høre at det er så viktig og blablabla, fremfor å føle at jeg trenger/ønsker det selv. Trening har blitt en så naturlig del av dagen min. En del jeg elsker! 😀
   Men du, gå inn i styrkeavdelingen hvis du har lyst til å trene der. Folk er så opptatte av seg selv, at de blåser i hvor mye du løfter, eller hva du driver med. Alle har jo startet et sted, så hvis noen ikke viser forståelse for det, får det være deres problem, ikke ditt. Jeg hadde jo Tor-Arne, så jeg var ikke alene. Tør ikke tenke på hvor jeg hadde vært uten ham, og det slipper jeg heldigvis å finne ut av. Du er tøff, Helene. Prøv noen ganger, så skal du se at det går så fint. Test ut om du rekker morgentrening, og gjør du ikke det, så finner du en annen rutine på det. Men IKKE dropp styrkeavdelingen hvis du har lyst til å være der. Du er en så herlig jente, og jeg vet du fikser dette! Tenk så mye du får igjen for det 😀

   • H sier:

    Å du og du. Den beste internettvennen jeg har hvertfall! Haha. Tusen takk for mange fine ord og råd, tar alt til meg! Jeg går inn der, bare litt ubekvemt. Men etterhvert så blir det en komfortsone! Ha en fin fredag KK <3

    • Kamilla K sier:

     Aw<3 Så koselig av deg, H! Kjør på! Nettopp; for at det skal bli innenfor komfortsonen din, så må du faktisk starte med å gi inn dit 😉 Jeg har sånn med flere ting. Jobber stadig vekk med å utvide komfortsonen, og i begynnelsen, når det er utenfor komfortsonen, så er det klart det ikke er like kult. Men det er verdt det altså, hver gang!
     God helg, herlige deg 🙂

 4. Digger deg! haha. Også så fint deksel du har fått deg 😛 Jeg beregner alltid også veldig god tid til ting, men plutselig har tiden flydd fra meg. Men jeg kommer veldig sjelden for sent allikevel, men blir liksom stresset for å ikke komme litt FØR tiden 😛 haha.. God helg søta <3

  • Kamilla K sier:

   Kult at du digger meg – det digger jeg! 😀
   Ser den, sånn kan jeg også bli noen ganger. MÅ være ti minutter for tidlig ute, så hvis jeg ser at det bare blir fem, blir jeg stresset. Skjer ikke ofte da, haha. Og samme kan det jo være, for jeg er likevel tidligere enn de jeg skal møte, i de fleste tilfeller 😛
   God helg!

 5. Rebecca sier:

  Jeg blir så glad når folk er på tida, gjelder å sette pris på de små tingene!
  Jeg studerer i utlandet og har endel grekere i klassen. De er kronisk sent ute, noe de ikke bryr seg så mye om heller. Veldig unorskt og det tok meg nesten et år før jeg lot være å irritere meg…

  Har samme deksel foresten 🙂 Supercute!

  • Kamilla K sier:

   Det samme blir jeg. Blir til og med glad for å lese at andre prioriterer å være ute i god tid, haha 😀 Så du kan tro jeg får vondt inni meg av å lese om de grekerne der! Det må være deilig å ikke irritere seg over det lenger, men jeg skjønner godt at det tok så langt tid. Å komme for sent til forelesning er bare… nei. Det gjør man ikke!
   God helg! 😀

 6. Thea sier:

  Jeg er også kronisk fortidlig til alt! Noen ganger blir jeg irritert på meg selv, spesielt når andre da kommer for sent og jeg har ventet unødvendig lenge…;) Men å komme forsent (spesielt til forelesninger) er så stressende og fælt at jeg unngår det for enhver pris :p Men men, god tid er fantastisk 😀 (jaja, nå har jeg skrevet en hel kommentar om å komme forsent….)

  Ha en kjempefin helg!!

  • Kamilla K sier:

   Kjenner meg godt igjen. Lurer på hvor mye tid jeg har brukt på å vente på andre, både fordi jeg kommer for tidlig OG de kommer for sent. Men heller det, enn å komme for sent. Alltid!
   Ha en kjempefin helg selv, Thea!

 7. Marit sier:

  Hvordan klarte du å bli kvitt flyskrekken din?
  Jeg likte å fly før, helt til flyskrekken slo til. Vil veldig gjerne bli kvitt den igjen, for savner å reise.. Så tar gjerne imot tips 🙂

  • Kamilla K sier:

   Flyskrekk er noe herk, det er i hvert fall sikkert. Jeg har gjort mye rart, som ikke har funket, men redningen ble «Endelig glad i å fly» av Allen Carr. MÅ leses, hvis du ikke er komfortabel med å fly. Boken påvirket meg nesten i like stor grad som The Secret (det sier deg selvsagt ingenting hvis du ikke vet hvor mye The Secret påvirket meg 😆 )

 8. Silje sier:

  Stikker bare innom for å ønske deg en kjempefin helg fine <3

  Masse herlige bilder, som jeg må smile av:) Jeg er også som deg, ute aaaaltfor tidlig.. Alltid:) Hehe.. Men bedre enn å la andre vente:)

  Og hoppebilder.. Det er jeg også fan av, tar alltid det på ferier:) Hihi..

  Sender deg en megaklem <3

 9. Jeg blir rett og slett glad av å titte innom her. Dagene flyr forbi og jeg har det fryktelig travelt så da blir det liten tid til blogglesing og blogging, men et lite avbrekk innimellom er godt. Og da er det ingen bedre blogger å titte innom enn din, blant andre fine så klart 🙂 Søtt barndomsbilde, elsker sveisene! Og så masse herlig hverdagslykke det er å finne her! Takk for at du deler og smitter oss med dit smil søta <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.