27 mai 2013 -- 9:21

Hei og god morgen!

Har dere hatt en fin helg? Det har jeg! Oslo har virkelig strålt disse dagene. Strålende sol, sommertemperatur, endeløst med mennesker i parker og på uteserveringer, og stemningen har vært god. Jeg har vært mye ute (overraskende?), slappet av, og kost meg med fine folk.

IMG_9633

Bustehue, med appelsin på fatet, bok i fanget og solbriller på nesen. Følte meg som dette iPhone-ikonet.

IMG_9646

Det har blitt en del gåturer i finværet. Virker generelt som «alle» har vært ute denne helgen, alt barnefamilier og eldre par, til ungdomsgjenger med musikkanlegg og ivrige joggere.

IMG_9647

Bliiiid! Første turen med shorts og t-skjorte i år – glede! Lurer litt på hva jeg gjør med munnen der.

IMG_9667

Frognerparken ble nesten helt full i løpet av søndagen. De som var turister i Oslo denne helgen traff virkelig blink!

IMG_9670

Tror endene i de forskjellige dammene fikk en del å gå på, for å si det sånn. Så mange barn som fikk mate dem, med foreldre stående rett bak, med poser fulle av brød. Den oppriktige gleden i øynene på barna, er helt herlig!

IMG_9673

Tok med meg Balenciaga-clutchen på kafé, for å skravle og le med Alexander.

IMG_9691

Og til slutt: i går gikk Martin og jeg kveldstur langs Akerselva. Satte oss på en benk, der jeg fikk pratet hull i hodet hans om hvor vanvittig bra vi har det i Norge, og hvor skummelt det er at folk tar det for gitt.

Bra helg! Og nå venter en bra uke. Nå får jeg komme meg av gårde. Gode valg skal gjøres, og glede skal spres!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Maja sier:

  Høres ut som en helt herlig helg, og som du sa – Oslo har virkelig vist seg fra sin beste side de siste dagene! 😀 Har passet på å nyte både livet og været selv, med late timer med en bok og en kurv jordbær i parken, løpeturer i bare shorts og sports-BH på Sognsvann, lange gåturer på varme kvelder, og frozen yoghurt på Aker Brygge. 🙂 Det er få ting som er bedre enn skikkelig Oslosommer!

  • Kamilla K sier:

   Ja, det har vært så herlig her denne helgen 😀 Og det grusomme regnværet de varslet, det har heldigvis meldt foreløpig avbud! Liker det 😉
   Haha, trodde du skrev at du hadde løpt i bare sports-bh. Glad du hadde på deg shorts i tillegg 😆
   Oslosommer<3

 2. Thea sier:

  Hørtes ut som en herlig helg!:D Jeg nøt den herlige varmen i går, samtidig som jeg leste til siste eksamen 🙂
  Tenk at vi bor i et land hvor utdanning er en selvfølge, og er noe ALLE kan benytte seg av. For det er jo faktisk sånn i dette landet at man er født med en mulighet til å gjøre omtrent hva man vil. Man kan selvfølgelig diskutere om man er født sånn eller blitt sånn, og om alle har de samme mulighetene, men i Norge har man et bedre utgangspunkt enn i resten av verden. Så når man(jeg) klager over jobben, sliter med eksamen og mye å gjøre med venner og familie, så bør det være en glede forbundet med det også. Jeg har en jobb, jeg studerer akkurat det jeg vil, jeg har en familie jeg elsker og venner jeg ikke ville vært foruten. Man burde si TAKK for at jeg er født og oppvokst akkurat her 😀 Og takk Kamilla for at du nevner det, vi skal ikke ta alt for gitt.. 😀

  • Kamilla K sier:

   Du har skjønt det, Thea! Jeg tenker helt likt. Tror flere er klar over det, men at de ikke tar det innover seg. Å smile gir lite, hvis man ikke er glad. Å si takk gir lite, hvis man ikke er takknemlig 🙂 Tilnærmet alle som blir født her til lands har et utgangspunkt som er utrolig bra, og bare det i seg selv er jo en herlig gave! Okei, jeg kunne fortsatt i flere timer, men poenget: liker tankegangen din! 😉 Og liker at du setter pris på at jeg nevner det.

 3. Therese sier:

  Høres ut som en deilig helg! Jeg skal si jeg fryder meg over dette finværet som times til helgen slik at man kan ligge ute og lese pensum i sola, multitasking!

  Og, jeg har gjort som deg! Jeg har begynt uken med både gode valg, og gledesspredning! Godfølelsen man sitter igjen med er ubeskrivelig!:) Ha en fortsatt fin dag, Kamilla 😀

 4. Renate sier:

  Du er så herlig, Kamilla! 😀 (Og jeg digger solbrillene B-))

 5. Silje sier:

  Hihi, søta <3 "Brillene"

  Ja, vi er veldig veldig heldige her i Norge, tror jeg kommer til å merke det når vi flytter:) Men så lenge vi vet at vi skal tilbake så går det nok fint.. Og så er det nok ikke så ille i Australia heller:)

  Masse skjønne bilder, og du smitter meg og HELT sikker de andre leserne, men deilig positiv energi <3 SMILER!

  Håper du får en fin fin kveld og natt, kjære Kamilla:) Klem

 6. H sier:

  Hvorfor har jeg ikke kommentert..! Jeg eeeeelsker Balenciaga clutchen din. <3 <3 <3 + <3 <3 <3 <3 Såå fine bilder også, som alltid!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.