28 mai 2013 -- 6:40

Hei, skogsbloggen!

Gjett hva Ingrid og jeg gjorde klokken åtte om morgenen, på fredag da… Gikk i skogen, såklart! Haha. Det ble vel litt over 12 km, hvis jeg ikke husker helt feil. Det blir grønnere og grønnere for hver gang vi går, det er ganske fascinerende. Og fuglesangen blir høyere og høyere. Naturen er flott! Oslo er flott!

1

2

Maridalsvannet, i sin fredelige positur.

3

Var tørst, så da var det bare én ting å gjøre.

4

Skål!

5

6

7

8

Mitt gode turfølge.

9

Været er ikke det helt store i Oslo i dag, men skal prøve å få til en skogstur likevel. Først venter bentrening! Har ikke trent styrke siden torsdag, så det skal bli veldig godt og veldig gøy. God tirsdag til alle fine.

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Kos deg med beintreningen idag 🙂 Stor klem!

 2. Ida sier:

  ååh digger skogsbloggen din!! hihi,
  Ha en fin tirsdag!

 3. H sier:

  Ååå fine bilder KK!

 4. Silje sier:

  Hei <3

  Nok en gang: Kjempefine bilder:) Jeg også liker å ta bilder i skogen, og noen ganger glemmer jeg meg helt bort og Kristian ringer meg og spør hvor jeg er blitt av! Hehe:)

  Håper du har hatt en fin tirsdag så langt, måtte kvelden bli bra, fineste deg <3

  Klem

 5. Mette sier:

  Først å fremst må jeg bare si at jeg liker bloggen din veldig godt og du skriver mange bra innlegg! 🙂
  Jeg lurer på en ting ang nike+ klokken! Jeg kjøpte denne klokken for noen mnd siden, og jeg har vært veldig fornøyd! Men nå har den begynt å tulle, dvs at den ikke klarer å søke opp GPS-signalene, den bare står å søker, skikkelig irriterende. I tillegg stemmer ikke pulsen heller alltid. Det er så irriterende siden den ikke er så gammel. Har du opplevd dette? Hva bør jeg gjøre:)?

 6. mymleen sier:

  Nå har du blogget så mye om skogsturer at jeg har begynt å planlegge daglige turer rundt i nabolaget og lengre oppe i skog og mark. Haha. Du er inspirerende!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.