Rundt Maridalsvannet

Søster tok trikken til meg, og sammen freste vi opp til Maridalsvannet, for tur i solskinnet. Bildene trenger vel ikke noe særlig forklaring, men noen stikkord kan jeg komme med: Oslo, natur, sol, skog, gårder, hester, jorder, og… hopping! Tror jeg må lage en hoppecollage snart. Regner med at mange gleder seg til det.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

12

Fine Oslo.

En ny, givende og spesiell uke er i gang! Jeg startet den med første dag på nytt treningsprogram. Tenkte jeg skulle prøve å bli sterk. Da er det bare én ting å gjøre! Vi blogges, godtfolk! Ta smarte valg.

6 kommentarer til “Rundt Maridalsvannet

 1. supermarie

  Skjønner jeg valgte Bergen på feil tidspunkt, nå som solen skinner der nede i øst! Fader. Trente styrke i dag selv, for første gang på lenge – jeg sliter med ALT! Støøøøl! Lykke til med operasjon STERK, hehe 🙂

  Svar
 2. stine

  Argh, hver gang du skriver et nytt blogginnlegg om en tur du har vært på, tenker jeg: i morgen, DA går jeg dit!! Men det skjer jo aldri. Tror jeg må tvinge noen venner til å bli med meg på en av Kamillarutene en dag (har seff bokmerka alle turblogginnleggene dine, i tillegg til alle matinnleggene, hehe), det er jo så koselig å gå tur og skravle 🙂
  Dette ble jo litt rotete, poenget er at du er veldig inspirerende og vi trenger flere som deg i verden 🙂 Ha en fin uke 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Åh, så hyggelig kommentar 😀 Tusen, tusen takk! Veldig stas å kunne inspirere – det gjør bloggen så meningsfull!
   Ha en fin uke, Stine 🙂

   Svar
 3. Tilbaketråkk: Kamilla K » Kamilla Ks guide for Oslomarka

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *