18 mai 2013 -- 7:20

Før kl 08.00 på torsdag var vi klare for skogstur. Det er sprek ungdom, det. Turen endte på 11,11 km – et tall min nerdete sjel satte pris på, haha. Vi gikk i Lillomarka, til Lilloseter.

1

2

3

4

Den fine turguiden, i det Ringenes Herre-lignende landskapet.

5

6

Hahahahahahaha, fingeren!

7

Jada, vi plumpa både én, og to, og tre ganger. Bare å gå videre, så tørker man raskt.

8

Finn Willy/HoppeIngrid!

9

Utsikten fra Lilloseter. Vi var der en halvtime før åpningstid, så det ble ikke lange oppholdet, før vi trasket tilbake.

10

11

Får vel avslutte med et hoppebilde av undertegnede også da. Ingen tur uten!

12

Håper gårsdagen deres svarte til forventningene! Min dag var travel, men veldig hyggelig. Koste meg fra start til slutt! Nå skal jeg trene, og nyte solskinnet, før jeg skal på en artig roadtrip med Karoline. Timeplanen min er absolutt ikke tom, selv om skolen er ferdig for semesteret. Bare gøy det – det er nå jeg lever. God helg!

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Ingrid sier:

  Det var en fin tur det! Kos! 🙂

 2. Ingrid sier:

  At det er så lyst før 08.00 gjør meg lykkelig! Turveninna di ser ut som et minimenneske, hihi.

 3. Så herlig 🙂 God helg til deg også, søta!

 4. Maria sier:

  Hei Kamilla!
  Der så det så fint ut å gå på tur, at der vil jeg også gå!! Så da lurer jeg på hvor du begynte i fra? Kan jeg ta buss fra sentrum til der dere begynte?

  • Kamilla K sier:

   Hei! Nå vil jeg absolutt ikke virke frekk, men jeg tror nok ikke det er noe å satse på, å gå der vi gikk. Hadde ikke Ingrid vært lommekjent hadde jeg ikke gått der selv. Måtte over et par myrområder og slikt, der jeg trolig ikke hadde funnet frem på egenhånd. Det går riktignok grusvei til Lilloseter også, så den er jo et alternativ. Men for å svare på spørsmålet ditt: vi gikk fra Solemskogen 🙂 Vet at det går buss fra Nydalen til Solemskogen. Det er vel nr. 56, hvis jeg ikke husker helt feil.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.