11 mai 2013 -- 12:27

Etter at jeg flyttet har jeg kommet ut av flere rutiner, og en av dem er tydeligvis bloggrutinen jeg hadde så godt på plass før. Jeg blogger jo, åpenbart, men jeg har på følelsen av at jeg er på ferie, og tenker at jeg skal planlegge bloggen ordentlig når jeg kommer hjem igjen. Det er bare det at jeg er hjemme. Haha, logikken…

10mai

I går la jeg eksamensoppgaven bort for noen timer, og gikk for å møte Alexander. Hadde kun tatt t-banen den strekningen før, noe som tar omtrent ti minutter, så jeg var usikker på hvor mye tid jeg måtte beregne. Slo like gjerne til med 90 minutter. Dere vet, jeg liker å ha god tid. Turen tok 50 minutter, og heldigvis for meg var Alexander klar. Vi drakk kaffe, vandret rundt, gikk i butikker, og skravlet. Så hentet jeg Linn på jobb, fulgte henne hjem, og vendte snuten tilbake til eksamensoppgaven. Finfin dag! Jeg har så mange herlige mennesker rundt meg. Heldig! Nå skal jeg ut i skogen med Ingrid. Ha en aktiv lørdag!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Rebecca sier:

    Det der tror jeg er den søteste strømpebuksa jeg noengang har sett 🙂

    Håper du har en awesome lørdag!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.