2 mai 2013 -- 5:57

0

1) Gjett hva! Jeg har begynt å løfte vekter! 2) På tur med Alexander i Frognerparken, etter en lang kaffepause på United Bakeries. A og jeg har løsningen på mange verdensproblemer.

1

3) Der borte kom jeg til verden; på Aker sykehus. 4) Har kuttet ned en del på løpingen, så på søndag koste jeg meg utrolig mye med rolig langkjøring. Det er så deilig når beina er lette og dagdrømmene venter i kø.

2

5) På søndag gikk Cecilie og jeg tur i skogen, til Sander gård. Deilig med natur, prat og bevegelse.

3

6) Standard KK-på-tur-bilde, med et svært så ivrig blikk.

4

7) Jeanette, Linn og jeg dro frem alle de rosa tingene våre i en av forelesningspausene her om dagen… Fritidsproblemer/overtrøtte?!

5

8) Haha, disse turbildene når stadig nye høyder. Gjennomført antrekk da, det er jo noe.

6

9) Har kjøpt meg hatt! Det har lenge stått på listen over ting jeg har lyst på, så da jeg fulgte Linn hjem fra skolen her om dagen, slo jeg på stortromma. 10) Standard KK: #shakeit og #gonuts. Humoren min…

7

11) Det er skummelt hvordan mange bruker tiden sin på å vente på bedre tider, fremfor å skape hverdagsgleder og hverdagslykke. Hver dag har potensialet til å bli en fest. Apropos… 12) Pannekakefest! (Kamilla, kan vi få oppskriften? Klart dere kan. Egg, mandelmel, kokosmel, bakepulver, vann, stevia, eplepaikrydder og meierismør.)

8

13) Opp… 14) …og ned!

9

15) Fronten av gårsdagens tog, i hovedstadens gater. Flere enn meg som føler de vet alt om hester, med utgangspunkt i at de leste Wendy, da de gikk på barneskolen?

10

16) Kaffetid med Mailen, i går. Med hatt!

Er det forresten noen av dere som har lyst til å være publikum på «Hvem kan slå Aamondt og Kjus?» på TVNorge? Innspillingene starter i begynnelsen av juni. Hvis ja; rop ut (skriv kommentar, fb-melding eller send mail), så skal jeg gi dere mer info. Dere kan ta med dere nesten så mange dere vil.

Av Kamilla | 19 Kommentarer »
 1. H sier:

  Du har stil, dame!! Du ha såååå mange mange fine jakker. Av en eller annen grunn likte jeg alle disse bildene ekstra godt. Kanskje fordi det er vår!! Ha en fin dag i solen Kamilla <3

  • Kamilla K sier:

   Åh, takk, H! Er glad i jakker. Har fått pakket ut alle, så nå er det forskjellige hver dag (nesten) 😀 Ha en deilig dag!

 2. Mari sier:

  Hvorfor har du kuttet ned på løpingen? Du har jo lenge vært min løpemotivator. Selvfølgelig litt misunnelig når du har kunnet løpe lengre og lengre uten stopp, og jeg stadig har blitt begrenset av skader… Blitt innhentet av belastningsskader du óg? Isåfall, god bedring!

  • Kamilla K sier:

   Neida, bare fordi jeg har prioritert styrketreningen mer, og fordi vekten har blitt påvirket litt mer enn ønskelig 😉 Ingen skader her i gården, og slik akter jeg å holde det 😀 Løping er jo ikke spesielt bra for å forhindre skader. liker å tenke slik før det er for sent. Slutter jo ikke, men begrenser til én eller to løpeøkter i uken.

   • Gøril sier:

    Så fine bilder. Du stråler, som alltid.
    Skjønte ikke helt dette med løpingen, jeg. Du kuttet ned på løpingen fordi vekten
    din gikk oppover? Eller misforsto jeg??
    Man legger vel aldri på seg av å løpe?
    Skjønner jeg må ha misforstått noe her 🙂
    Du er uansett en super motivator til løping. Du er knallflink!

    Og du, den veska, så fiiin.

    • Kamilla K sier:

     Tusen takk for det! 🙂
     Skrev at vekten ble påvirket, ikke at den økte.

     • Gøril sier:

      Jeg tolket bare at når vekten ble påvirket som at den økte, men det kan jo selvfølgelig være stikk motsatt også. Beklager!

      Håper du har hatt en finfin dag.

 3. mathilde sier:

  SÅ fin jakke du har på det siste bildet!! Hvor er den fra? 🙂

 4. Julie sier:

  Jeg lover å gjøre denne dagen bra! Har i noen dager nå gått og vært sliten og lei. Lengter kun etter sommer. Det er slitsomt å være i en mørk periode og bare vente på noe bedre. Jeg skal se på alt som er positivt og glede meg over det. Takk igjen, Kamilla, for å ha åpnet øynene mine.

 5. Silje sier:

  Så mange fine Insta-bilder!! Jeg elsker å se deg poppe opp på skjermen hver dag <3 Hihi.. Du gjør meg glad jente:)

  Jeg må le av alle de rosa duppedittene, SOM om det skulle vært meg selv! ALT er RÅSA vet du:D

  Håper du hadde en fin 1 mai i går, og måtte dagen i dag bli enda bedre:)

  Sol-Klem fra meg til vakre deg:)

 6. Ida sier:

  Haha JA jeg vil være publikum!!

 7. Ida sier:

  Hei, du. Har fulgt deg lenge, men en stund siden jeg har lagt igjen noen ord. Beklager det! Av og til føler jeg ikke jeg har noe å tilføre. Uansett – wow. Husker jeg leste bloggen din for år siden, også kom jeg tilfeldigvis innpå den og skjønte ikke helt om det var samme jenta. Du imponerer! Og jeg får så lyst på god mat av å se alt du spiser, nam.

  Også lurer jeg på to ting;

  Hvordan trener man innsiden av lårene? Av alle øvelsene jeg har prøvd kjenner jeg det enten på utsiden eller bak, og det er ikke der jeg trenger det mest. Har ikke råd til treningssenter eller hjemmevekter, så det er kanskje litt vanskelig, men. (Har litt det samme med situps, kjenner det bare i den øverste delen av magen, og det er den nederste jeg har mest behov for å trene.)

  Og ikke minst; Hvordan får du til så perfekte egg!?

  • Kamilla K sier:

   Hei! Min favoritt for innsiden av lårene (ben generelt) er knebøy, men føttene i litt vinkel (tærne peker litt utover). Det kan du fint ta hjemme, men gjenstander som ekstra vekt. Sjekk gjerne innlegget mitt om hjemmetrening, under «nyttige innlegg» i margen til høyre.

   Perfekte egg får jeg ved perfekt oppkokingstid + koketid 😉

 8. Camilla sier:

  Hei!
  Elsket jakken, hvor er den fra? 🙂

 9. Du er så vakker,Kamilla ! Flink,fornuftig og flott ! STÅ PÅ 😀 God helg skjønne.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.