24 april 2013 -- 6:01

Etter å ha brukt nesten to timer (!) på å komme hjem fra skolen i går, tok Martin og jeg oss turen opp til Grefsenkollen. Deilig å bevege litt på seg etter mange timer på baken. Sol, vind og latter – herlig! Martin og jeg liker å gå til utsiktspunkter. Mon tro hvor vi ender opp neste gang…

0

1

2

3

4

5

Ikke alltid bildene blir like vellykkede. Vi prøver igjen…

6

Der ja!

7

Bittelitt vind på toppen der, kan man si. Måtte nesten rope for å høre hverandre.

8

9

Obligatorisk vårbilde!

10

Å gå den markerte veien er ikke alltid det morsomste alternativet (både bokstavelig og metaforisk).

Nå er jeg i gang med et innlegg om kropp, men før jeg får gjort det ferdig og funnet bilder, venter en dag med trening, eksamensskriving og tur i skogen med Ingrid. Denne dagen kommer aldri igjen – nyt den!

Av Kamilla | 13 Kommentarer »
 1. Maja sier:

  Ååååååhhh…! Grefsenkollen! <3 Mine barndomstrakter. 😀 Da jeg var yngre pleide vi alltid å drasse med oss akebrett/kjelker heeeeeeeelt opp til toppen om vinteren og ake hele veien hjem til husene våre.

 2. Emma sier:

  Så herlig med en gåtur, det er like godt for sinn som kropp:-) jeg er veldig glad i bloggen din, og har begynt med styrketrening for ikke aalt for lenge siden. Jeg bare lurer på; når du selv begynte, hvordan lærte du deg teknikk? Lest deg opp, fått hjelp av folk på senteret eller hadde du en pt til å begynne med? Det er dette jeg synes er utfordringen med styrketrening, altså teknikken, og jeg skjønner jo at den er svært viktig. Ha en fin dag, klem!

  • Kamilla K sier:

   Hei! Tusen takk for fine ord 🙂
   Jeg lærte det av gode folk, så det anbefaler jeg absolutt. Eventuelt gjøre mye grunnarbeid ved å lese beskrivelser og se på videoer. Du har rett; teknikken er viktig. Så å få den inn med en gang kan være ganske lurt 😉

 3. Karoline sier:

  Ååå, jeg og Amanda går ofte tur der! Tur snart? Jaaaa !

 4. H sier:

  Ååååh du har flyttet! Let me visit you! Må se på utsikten din hihihi. Du er så BLID og god på alle bildene, det er så ekte, i motsetning til en deeeeel andre bloggere..! Herlige KK <3

  • H sier:

   Og fordi jeg er supernysgerrig på hvordan du innreder det da 😀

   • Kamilla K sier:

    Åh, takk! Er jo bare meg selv, så hyggelig at det slår an… 😀
    Ting begynner å komme på plass her nå 🙂 Apropos innredning: har brukt de siste timene på å montere en diger kommode. Er såååå sliten! Skal sove NÅ!

 5. Rebekka sier:

  Hei Kamilla. Jeg har fått samme klokke som du har i bursdagsgave, men gleden ble snudd til irritasjon når jeg ikke får mulighet til å lage med bruker på nikeplus. De ber om zip code, og jeg prøver postnummeret mitt her i Norge, men den vil ikke godkjenne det? Prøvd andre postnumre også…Hva la du inn der? Noen gode råd?

  • Kamilla K sier:

   Hei! Jeg husker dessverre ikke hvordan det var da jeg registrerte meg – det begynner å bli noen år siden 😉 Nike er gode på kundeservice, både på mail og Twitter, så spør der. Eventuelt velger du et amerikansk postnummer (hva med 90210? 😆 ). Håper du finner ut av det, og at du blir fornøyd videre! 🙂

 6. Haha, du er så skjønn! 😀

 7. Så utrolig herlig! Her har vi hatt helt forferdelig regnvær denne uken, og når det regner i Stavanger da regner det loddrett (som oftest i alle fall), så det har ikke fristet med altfor lange turer.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.