Trykk og del

1

Kokosfett og kaffe. Hver dag. Nesten hellig.

2

Åh, gamlesenteret mitt. Senteret jeg ble sterk på. Takk for godt samarbeid. Føler vi ble så gode venner.

3

Liker å reise med stil. “Reisen” var riktignok innenfor bygrensen, men likevel.

4

Rådyr i hagen – med hvitt hjerte i rumpa!

5

Møller ute, møller inne, møller i hjertet, møller i sinnet…

6

Har sett film på skolen! Den, og spesialiseringen jeg har nå, bekrefter bare teorien jeg har hatt i noen år: vi er skikkelig naive, hele gjengen. Alt for få er kritiske.

7

Latterkrampetur med Martin. Jeg har lært at det er greit å være rar, så lenge man ikke er alene om det.

8

Godteskapet!

10

Slottsparken. Følger ofte Linn hjem fra skolen, og da går vi her. Haha, Linn kan veien hjem selv altså, men det er jo hyggelig med litt bevegelse og prat, etter flere stillesittende timer på skolen.

11

Hoppe, sa gåsa.

12

420 g cottage cheese. Tines svar på mine bønner. 250 g og 420 g er de nye størrelsene. I tillegg kommer det mager cottage cheese med eple, pære, vanilje og … tilsatt sukker! Nuvel, jeg er fornøyd så lenge jeg får originalen i større pakning enn vanlig. Mer miljøvennlig, og i det hele tatt mer genialt. På Rimi koster de 24 og 25 kroner.

13

Mathallen. De har alt man(jeg) trenger: egg, grønnsaker, ost, kylling og fisk. Av ypperste kvalitet.

14

KK på tur langs Akerselva.

Da gjenstår det bare å ønske dere en god, sprek og gledesfylt helg!

16 kommentarer til “Trykk og del

 1. Cecilie Lykke

  Fant cottage cheesen på Rimi i går i den store boksen jeg også. På meny kostet den 39.90, skandale!!!
  og du er forresten superflott, det gløder virkelig av deg om dagen. Blir så glad når jeg ser andre er lykkelige, får meg til å tenke at livet faktisk er ganske så fint 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Ja, Rimi er billigst av alle jeg har sett/hørt om 😉

   TUSEN takk! Så utrolig hyggelig av deg, Cecilie! 🙂 Nå ble jeg glad!

   Svar
 2. EvaIsabel

  Den kaffekoppen er jeg helt avhengig av. Elsker å starte dagen på en enkel måte. Gleder meg til futt og fart i Utdrikningslag i dag, en aktivitetspark er midt i blinken for meg. God helg finingen:-).

  Svar
 3. M

  Kamilla, du er en fantastisk inspirasjon for meg. Blir alltid så glad og motivert av å se bildene du legger ut, i motsetning av hva jeg blir av bildene som florerer på blogg og instagram for tiden.. Blir litt lei av alt “strong is the new skinny” og alle “inspirasjonsbildene”. Du derimot, er VIRKELIG motivasjon å se på, og det du har fått til er helt utrolig. Kommer du til å fortsette på et annet SATS-senter fremover eller bytter du? Jeg selv trener på SATS sagene, storo og nydalen:-)

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Nå fikk du meg til å smile godt 🙂 Tusen takk for en så herlig kommentar – det der er grunnen til at jeg synes bloggen er verdt all tiden den tar! 😀

   Hvilke sentre jeg bruker har jeg ikke noe behov for å dele 😉

   Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Se det jeg har skrevet i innlegget – ingen grunn til frykt: Rimi løser alt 😉 Jeg er knallfornøyd, i hvert fall! Stor boks OG fin pris.

   Svar
 4. Linn Renèe

  Jeg liker at du følger meg hjem fra skolen – fordi det er veldig koselig å tilbringe tid med deg!

  Svar
 5. Idadida

  Wow!!! Kaffe og kokosfett? Det har jeg virkelig aldri tenkt på.. Kanskje jeg skal ha det i kaffen på vei til jobb. Hmh! Smart!
  Og kjøleskapet ditt, det er jo virkelig en inspirasjon i seg selv. Tenk når du får barn, for et fantastisk kosthold dere kommer til å ha. Gleder meg på dine vegne over hvor flink du har vært i å legge om kosthold og hele pakken. True inspirasjon!
  Jeg har fryseren full av frossenbær og koser meg med CC, vaniljekesam og forskjellige bær alt etter humøret eller lysten.

  Ha en riktig fin dag! 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *