28 april 2013 -- 10:55

Tar en kort oppsummering denne uken òg. Alle detaljer ligger på Fitocracy. Kan godt fortsette med detaljerte oppsummeringer, hvis det inspirerer mer… Helt samme for meg – jeg trener uansett.

Mandag: ben (knebøy, tåhev, bulgarsk splittbøy, hip thrust, utfall, ettbens markløft, dips)

1

Tirsdag: treningsfri – 8 km gåtur

2

Onsdag: bryst og armer (benkpress, skrå hantelpress, bicep curl, flyes, kabelkryss, hammer curl, tricepspress, mageøvelser) + ca. 10 km gåtur

3

Torsdag: koseløping (6.66 km) + 8 km gåtur

4

Fredag: rygg og skuldre (knebøy (haha – rygg og skuldre du liksom), foroverlent roing, skulderpress m/stang, enarms rong, enarms skulderpress, sideløft, nedtrekk, frivending med press, mageøvelser) + 10 km gåtur

5

Lørdag: litt av hvert (frontbøy, skrå hantelpress, bicep curl, wrist curl, benkpress, mageøvelser) + 5 km gåtur

6

Søndag: 17 km løping, litt for lite tøying + tur med Cecilie senere.

7

Åh, dette er treningsglede og livsglede på sitt beste, folkens. En helt fantastisk uke! Er støl i armer og bryst, og energinivået er på topp! Har fått vært en del ute i naturen i tillegg, og det er få ting jeg liker bedre enn det. Nå skal jeg jobbe litt med eksamen, før jeg skal gå tur med Cecilie. Vet ikke hvor ferden går, men jeg går få steder uten kameraet rundt kroppen, så dere får sikkert se det til uken. Ha en strålende søndag, gode mennesker!

Av Kamilla | 23 Kommentarer »
 1. Hilde sier:

  Herlig! Jeg har også kjøpt meg den sportsklokka fra Nike. Gleder meg til å prøve den i dag! 😀

 2. LOTTE sier:

  Jeg synes bare det er så rart at du kaller en gåturen på tirsdag på 8km «treningsfri». For noen er dette en bra treningstur… 🙂

 3. ingunn sier:

  Du inspirerer meg veke etter veke. For ein framgang du har med vektene, fantastisk innsats!

 4. MK sier:

  Nice, nice!! Vet du hva?? Jeg har kjøpt meg Reebook medesinball nå =D Hæææppi. Må få lagt ut skrytebilde asap 😛

 5. Pernilla sier:

  Du gir meg et smil om munnen hver gang jeg klikker meg inn på bloggen din. Du elsker virkelig det du gjør og driver med og du er bestandig glad! 🙂
  Blir utrolig inspirert av deg!

  • Kamilla K sier:

   Vet du hva – nå fikk du meg til å smile godt! Tusen takk, Pernilla, du er skjønn! Jeg heier på deg! IKKE gi deg! Sender en stor og god klem din vei 🙂 Igjen, tusen takk for så gode ord.

 6. Emma sier:

  Wow, wow, wow, den som ikke blir inspirert av dette…! Også HVER uke da, du er virkelig så utrolig…. dedikert, flink og gjør det riktig, wow. Slutter ikke å bli imponert, jeg. Så nå skal jeg sette meg ned og skrive neste ukes treningsplan 😀

 7. Silje sier:

  Enig med deg, jeg kaller det også en fridag selv om jeg går tur:) Jeg har fridag i dag, sitter i bilen på vei hjem til Elverum nå.. Mulig det blir en times gåtur når jeg kommer hjem i kveld:)

  Utrolig mange fine bilder du tar, en inspirerende sjel, det er DEG det <3

  Kos deg i kveld søte:)

  • Kamilla K sier:

   Ja, du er jo også vant til ganske mye intensitet når du trener, så da blir ikke en gåtur helt det samme. Treningsfri trenger jo ikke bety at man ligger langflat på sofaen 😉 Frisk luft og bevegelse har man godt av uansett.
   Takk for herlige ord, Silje 🙂 Håper dere kommer dere vel hjem 🙂 Ha en herlig kveld!

 8. Christine sier:

  ååårh slike innlegg gir meg sååå dårlig samvittighet. haha. MÅ få begynt altså :p

 9. Signe sier:

  Ja takk, gjerne detaljer fra treningen i bloggen din:-) Blir så mye styr å klikke seg videre.
  Liker å lese hva du får til av løft – vi ligger omtrent på samme nivå – jeg er nok litt sterkere i overkroppen, men har litt å gå på i beina, så det er morsomt å ha noen å sammenligne seg med:-)

  • Kamilla K sier:

   Hehe og der beskrev du en av hovedgrunnene til at jeg ikke legger det ut 😛

   • Signe sier:

    Men man må da ha noe å strekke seg etter som gjør en motivert til å troppe opp på trening hver dag? 🙂
    Når man trener alene er det det å bryne seg litt mot andre som skal til for min del… Dog har selvfølgelig egne mål. Du viser vei i forhold til hva som er mulig å oppnå for helt vanlige mosjonister 🙂

    • Kamilla K sier:

     Jaja, mente det ikke alt for bokstavelig heller, men jeg er generelt ikke så begeistret for sammenligning med andre mennesker. Selv tropper jeg opp på trening for å bli bedre for egen del, uavhengig av hva andre måtte finne på å ta i de samme øvelsene. På sikt tror jeg sammenligning kan være nedbrytende. Men så lenge du også har egne mål, basert på egne preferanser og tanker, er jeg fornøyd 🙂

 10. INSPIRASJON! 😀 Jeg får så treningslyst av deg at det er helt sykt! Du er herlig Kamilla! 😛

 11. Emilie sier:

  Har en spørsmål ang nike klokken din – måler den óg min/km? 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.