21 april 2013 -- 12:41

Vi tar en litt forenklet versjon av oppsummeringen for denne uken. Har som vanlig logget alt på Fitocracy, for de spesielt interesserte. Og ja, jeg glemte å blogge i går. Ooops! Skal prøve å gjøre det godt igjen, med et nyttig innlegg i morgen. Dere vet, et sånt innlegg der jeg presser tankene mine på dere.

Mandag: ben (knebøy, tåhev, bulgarsk splittbøy, markløft, utfall, frontbøy) pluss en mageøvelse og 11,4 km gåtur.

1

1) 105 kg, baby! 2) For litt over to år siden mislikte jeg stanga sterkt. «Skummel sak». Godt jeg vet bedre nå.

Tirsdag: hviledag (å komme seg til og fra skolen er trening nok når man er latterlig støl i beina)

Onsdag: rygg og skuldre (foroverlent roing, skulderpress, enarms roing, enarms skulderpress, frivending med press) pluss 7 km gåtur.

2

1) FlowerPower! 2) Mitt andre hjem (mer tredje).

Torsdag: 9 km løping og SatsCore (pluss et par km oppvarming og nedtrapping, såklart)

3

1) Hadde ikke løpt siden søndagen, og nektet å la stølheten holde bena i ro flere dager. 2) SatsCore.

Fredag: bryst og armer (benkpress, ez-curl, skrå hantelpress, kabelkryss, tricepspress, dips) pluss mageøvelse

4

1) God morgen! 2) Kunstpause.

Lørdag: godt og blandet (markløftfest, foroverlent roing, nedtrekk, wrist curl, dips, pikes i slynge og på ball)

5

1) Midt i løftefesten. 16 sett, med vekter fra 20 til 105 kg. 2) At 80 kg nå føles «lett», gjør meg så glad!

Søndag: 11,11 km løping. Pluss oppvarming og en litt for kort nedtrapping, og tøying.

6

Kommentar: Knalluke (blitt en del av dem i det siste). Persa i markløft, igjen, både på mandag og lørdag. I tillegg til perser i enkelte andre øvelser. Styrketrening er virkelig et genialt konsept. Elsker å være i form. 

Hverdag igjen i morgen, det blir bra! Vi er så heldige som får oppleve alle disse dagene, ukene, månedene og årene. Håper alle har hatt en god uke, og at den kommende uken blir over all forventning!

Av Kamilla | 12 Kommentarer »
 1. Hanne Nilsen sier:

  Åå, du stråler Kamilla, og kroppen din er så utrolig fin! Hadde et uhell på gymmet i går, fikk benkpresstanga i munnen, og nå ser det ut som jeg har fått en eller annen form for mislykka restylane i halve munnen! haha, at det er mulig å være så kløne sier bare jeg, slapp heldigvis unna og har fortsatt alle tennene like hel! Skal forresten begynne med «snopelov» med en venninne nå, bare snop en dag i uken frem til sommerferien! Kan bli spennende 😀 Ha en strålende søndag videre <3

  • Kamilla K sier:

   Wow, takk for så fine ord!
   Stanga i MUNNEN?! Åh, det hørtes bare så vanvittig vondt ut! Håper det går bra med deg. Haha, kan bare ikke skjønne at du fikk det til. Uff! God bedring, og hurra for mindre sukker!

 2. jenni sier:

  du er så flink! gleder meg faktisk til mandag jeg også – er godt å «komme i gang» igjen etter helgen. det siste du skrev om at vi er heldige som får oppleve alle disse dagene traff meg skikkelig. det er så sant! ha en fin søndag videre 🙂

  • Kamilla K sier:

   Takk for det! Ja, det er veldig sant, og jeg tror flere hadde hatt godt av å tenke bevisst på det oftere. God kveld, god natt, og god mandag!

 3. You go girl!!! 🙂

 4. H sier:

  Åhh så fort vil jeg også løpe! Super treningsuke as always 😀

 5. Maren sier:

  fine ord en sen søndagskveld.
  Du imponerer, så sterk som du er blitt!

  Håper du får en fin start på uka!

 6. Miriam sier:

  kan jeg spørre deg om en litt urelevant ting? i dag fikk jeg beskjed om at det er påbudt med sko der jeg trener. jeg liker ikke å bruke sko når jeg trener styrke og ble litt paff da jeg fikk beskjed om at jeg måtte gå hvis jeg ikke ville bruke sko. jeg spurte om det var hygiene som var årsaken (og la til at mine sokker nok er renere enn joggesko mange bruker utendørs i tillegg til inne), men fikk beskjed det var pga sikkerhet. altså, jeg kan jo skade meg like mye om jeg er en idiot og prøver å løfte altfor tungt, så jeg syns egentlig dette var et dårlig argument.

  hvordan er det på SATS? på bildene ser det ut som du ofte tar av seg skoene under treningen. jeg liker å ha kontakt med bakken når jeg løfter og akkurat nå er budsjettet mitt stramt, så jeg har egentlig ikke så lyst til å bruke penger på sko med tynn såle når det går utmerket ann å trene med sokker.

  • Kamilla K sier:

   I alle dager! Hva slags treningssenter er det? Høres helt idiotisk ut – og ikke minst ugunstig for de som faktisk ønsker å ha maksimal kontakt med underlaget. På SATS er det ikke sånn; mange som trener tung styrke på bein, uten sko. Hva har det med sikkerhet å gjøre? Veldig sært… 😛

 7. Miriam sier:

  Haha, det er i Australia – kulturforskjeller kanskje? Men godt å høre jeg ikke er helt på jordet når jeg syns det var teit. Skal snakke med sjefen der og hvis de er stabeist får jeg heller trene med Converse-sko, de har jo ganske tynn såle.

  • Kamilla K sier:

   Ah, skjønner. Ja, du får forklare dem greia, og si at her på Nordpolen(nesten) er det helt vanlig 😉 Å trene ben i sokkene er jo gull!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.