4 april 2013 -- 7:20

Kombinasjonen av å starte sent på skolen, deilig temperatur ute og at det var over én uke siden sist Linn og jeg sist så hverandre, ble grunnlaget for en deilig tur i parken før skolen på tirsdag. Hadde satt av to timer, og likevel endte det opp med at vi måtte ta trikken til skolen, for å rekke forelesning. Tiden flyr i godt lag, vet dere.

1

2

3

5

Fornøyd med tilværelsen. Startet dagen med ny rekord i markløft (tresifret!), hverdagen er tilbake, Linn (og mange andre fine folk) er hjemme fra fjellet, flyttedatoen nærmer seg, våren er i gang, og ja… Livet, dere.

6

Da utdelingen av livsglede foregikk tror jeg kanskje jeg fikk dobbel dose.

7

8

My partner in non-criminal crime. *blunk*

9

Så var det bare å traske over Frogner, og stikke innom Ica for å kjøpe røtter og nøtter, før vi endte ferden på Markedshøyskolen. Beste skolen. Helt objektivt sett…

10

Vel, dagens forelesning er avlyst, jeg skal ikke trene før i ettermiddag (skal på time!), jeg har gjort alt som står på ukeplanen jeg laget på søndag, og lekeavtalen min er ikke før om noen timer, så nå skal jeg fortsette avislesingen og finne på noe sprell frem til en eksamensoppgave legges ut om en time. Så interessant for dere… Ha en fin dag!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
  1. Snøen smelter! Åh, når jeg ser slike innlegg så får jeg lyst til å være student igjen, ha fri på dagen, dra i en park eller til byen med bestevenninnen min og bare prate ustoppelig med bare enkelte pauser for å spise noe godt og le 🙂

  2. Høres ut som en koselig tur! 🙂 Du er så flink som setter opp liste, og klarer å fullføre den før uka er omme! 🙂

  3. Tess sier:

    Åh, markedshøyskolen in my <3
    Deilig dag da, Oslo skinner om dagen!

  4. Så koselig med litt jentetid mellom (markløft)slagene 🙂 Du er råflink forresten, grattis med tresifret!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.