26 april 2013 -- 6:16

Endelig begynner snøen i skogen å smelte ordentlig! Når det i tillegg er lyst til sent på kveld trenger ikke turene å være forbeholdt dager der man kan gå på formiddagen. På onsdag fikk de vanntette joggeskoene mine plass på føttene, før jeg gikk for å møte Ingrid. Skog, Maridalsvannet, lyden av å tråkke i kram snø, elgbæsj (ja – jeg tok bilde), hoppebilder, frisk luft og fuglekvitter.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Og i går gikk turen til Grefsenkollen – igjen. Denne gangen med min søster. Nå venter en ny, solrik og meningsfylt dag. Ha en gledesfylt fredag! Vi blogges.

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Mari sier:

    Noe sier meg at du har flyttet til grefsen/kjelsås? Det er så fint der oppe!! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.