3 april 2013 -- 5:55

1

Cottage cheese, eple, blå druer, blåbær, vanilje og kanel.

2

Spinat, aspargesbønner, brokkoli og laks.

3

Cottage cheese, eple, rå cashewnøtter, vanilje og kanel.

4

Brokkoli, kesam, gulrøtter og karbonadedeig med salsa.

5

Godt og blandet. Egg, salami, ost, cherrytomater, sukkererter og paprika.

6

Fennikel, paprika, blomkål, soyasaus og salmalaks.

7

Egg, sukkererter, gulrøtter, paprika og grønn juice.

8

Paprika, torsk og brekkbønner.

9

Sennepsmarinert laks, aspargesbønner og blomkål.

10

Bringebær til folket! Jeg presterte å planlegge så dårlig at jeg ikke hadde mer bringebær igjen etter lørdag, så søndag og mandag spiste jeg ikke et eneste bringebær. Ikke bli urolige; jeg har fylt opp lageret igjen – både i fryseren og i magen.

Av Kamilla | 31 Kommentarer »
 1. Julie sier:

  Hv

 2. Julie sier:

  Hva har du i den grønne juicen din? Gleder meg til å smake

 3. H sier:

  Karbonadedeig! Flinka 😀 Herregud her så alt EKSTRA godt u

  • Kamilla K sier:

   Oh, yes, måtte jo lage noe med det. Fått mange ideer på den fronten nå, så ser for meg ca. annenhver dag med laks og karbonadedeig (eller karbis, som jeg kaller det 😆 )
   Haha, så herlig. Har endelig fått tilbake litt inspirasjon, etter nesten tre måneder med litt matleihet. Har sikkert noe med årstiden å gjøre. Sommer betyr mer friske måltider for min del 😉

 4. nam, så mye godt og fin inspirasjon!

 5. Susanne sier:

  er det vanilje i pulverform du har på cottage cheesen?

 6. Ingrid sier:

  Fargeeeeeeer!

 7. Ingvild sier:

  Er du ikke redd for at det er døde edderkopper, maur eller larver inne i de frosne bringebæra? Jeg spiste meg fordervet på det en periode etter inspirasjon fra deg, men etter jeg har funnet forekomster av alle de tre nevnte, har jeg mistet lysten på det. Sykt random spørsmål, men kikker du inni alle bærene før du putter de inn i munnen, eller tenker du at du like greit kan få i deg noen ekstra mineraler fra insektene?

  Kanskje det bare er jeg som er over middels prippen

  • Kamilla K sier:

   Innsekter er jo nesten bare proteiner 😀
   Haha, men nei, jeg bryr meg ikke så mye jeg altså. Har aldri sett det, så det er kanskje derfor… Har jo spist MANGE kilo med frosne bringebær.
   Haha, elsker slike spørsmål 😉

 8. D sier:

  Hvordan lager du laksen din? Bare brer over sennepen også inn i ovnen?

  Alltid mye matinspirasjon å hente! 🙂

  Når det gjelder bær så er jeg mer bekymret for slike ting som dette (kommer stadig slike artikler): http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-65745470:efter-boom-i-leverbet%C3%A6ndelse-kog-frosne-b%C3%A6r.html enn insekter.

  Men det går jo stort sett greit.. Men hender jeg tenker over det, og da klarer jeg ikke spise det på en stund…

  • Kamilla K sier:

   Sennep og pepper på, og så inn i ovnen 😉
   Det der gjelder vel bær som er dyrket/produsert i utlandet, og jeg spiser kun norske bær. Har lest flere artikler om det, og de har i hvert fall presisert at det gjelder bær fra Polen osv. Vet at Eldorado bruker utenlandske bær, så de kjøper jeg ikke. Skal stå på pakken hvor de er produsert.

 9. sjokolademelkpoesi sier:

  Spiser du alltid bare det du tar bilde av, eller tar du flere porsjoner?

 10. ÅÅåå, nå ble jeg nesten sulten til tross for at jeg akkurat har spist middag! Vil du bli kokken min? O:)

 11. Hei!
  Jeg er selv en salmalakselsker, men her om dagen hadde vi om laks og lakseavl på skolen (veterinærhøgskolen), og det var helt forferdelig! Jeg tenker ikke nødvendigvis på trivsel hos fisken, men visste du f. eks at laksen (vi snakker oppdrettslaks) hadde vært helt hvit dersom mennesker ikke tilsatte rødt fargestoff i fiskens mat? I havet spiser den en type krill som har denne fargen, og derfor har den rødlig farge i naturen. Det oppdrettsanlegg fôrer laksen med, er dessverre i stedet 60% soya og vegetabilske produkter, og det betyr at laksen har blitt vegetarianer. Det resulterer i at oppdrettslaks ikke lenger har noe omega-3 og omega-6 i seg, som kommer naturlig fra marint fett som laksen ellers ville spist i naturen.

  Det Findus gjør, f. eks, er å tilsette omega-3 i fisken, for å kunne reklamere for at du får i deg omega-3 på en naturlig måte. Er ikke dette sprøtt? Jeg elsker jo salmalaks, men det er jo litt trist å tenke på at jeg spiser en egentlig hvit veggisfisk uten alle næringsstoffer, viktige fettstoffer og omega-3 og 6. Uææ!

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Ja, det er dessverre mange slike tilfeller innenfor de forskjellige sektorene, men jeg klarer rett og slett ikke tenke på alt sånt i hverdagen. Grønnsaker blir sprøytet, produkter blir tilsatt de rareste ting, det animalske proteinet vi får i oss klusser med ph-balansen i kroppen, frittgående høner er ikke frittgående, dyrene blir drept på grusomme måter, appelsinjuicen er overbehandlet og har trolig mistet all sin opprinnelige næring, og listen fortsetter i det lange og det brede. Man må vinne i lotto, for så å starte gård med digert fjøs, grønnsakshage og mini-innsjø for å få alt 100% rent og ekte.

 12. Det skulle stå at det er 60% soya, resten er hvete og liknende, og ikke minst, 10% antibiotika. De blir fôret med antibiotika på en daglig basis for å holde smittepresset nede. Uææ!

 13. Susanne sier:

  Ååå, nam, favorittinnlegget! Jeg spiste forresten sennepsmarinert laks her om dagen, og det var kjempegodt! Spesielt med brokkoli og spinatpure til! NAM

 14. Solfrid sier:

  Alltid masse matinspirasjon å hente hos deg 😀 jeg har bestemt meg (og er igang) med å legge om kostholdet, men synes det er litt vanskelig.. Er jo nesten like mye vane å spise kneipp til frokost som det er å pusse tennene. Kunne du skrevet om hvordan prosessen var for deg (kanskje du allerede har gjort det)? Hvordan fant du din balanse? Hva startet du med?

  Jeg ønsker ikke å følge noen spesifikk diett, bare finne et kosthold som kroppen og hodet trives med og som gir meg energi til hverdagen. Og ikke minst slutte å tenke på den dumme sjokoladen hele tiden.

  • Kamilla K sier:

   LIKER tilnærmingen din! Har veldig troen på å finne et kosthold som kroppen og hodet trives med, og som man kan ha i lang/evig tid 🙂 Har du sjekket ut innleggene under «nyttige innlegg» i margen til høyre? Der er det noen innlegg om det, og ellers vil jeg bare anbefale å ta det hele gradvis. Det gjorde jeg. Startet med det mest usunne, og arbeidet meg nedover derfra, som i en matpyramide. Økte inntaket av grønnsaker samtidig som jeg reduserte inntaket av sukker og bearbeidede produkter. Ta grep i det mest usunne, det tror jeg gir deg mest positiv effekt og så får du forhåpentligvis motivasjon til å fortsette 🙂

   • Solfrid sier:

    Tusen takk for fint svar, Kamilla! Har lest gjennom «nyttige innlegg» for en stund siden, men tror det er på tide å se på de igjen 🙂 Veldig god ide å starte med det mest usunne, det skal jeg ta med meg!

 15. trude sier:

  hvor kjøper du bringebærene dine?

 16. Deilig mat! Jeg er så hektet på sukkererter for tiden, yummy!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.