9 april 2013 -- 5:52

Det er kanskje en klisjé, men jeg sier det likevel: mandager er fantastiske! Jeg tenker at mandagen setter standarden for uken, og at det dermed gjelder å gjøre den produktiv, aktiv og gledesfylt, fordi det er slike dager, uker, måneder og år jeg ønsker meg. Og det var nettopp det jeg gjorde gårsdagen min til. Morgenøkt på SATS, oppgaveskriving og lesing, tur i solen, velsmakende og sunn mat, gode samtaler og ikke minst; en hel del latter.

Vi lever faktisk bare her og nå. Det er vi kan leve det livet vi selv ønsker.

Siden det er morgen, og morgenen er den beste tiden på døgnet, noe som fører til at jeg er i ekstra godt humør, tenkte jeg å tipse dere om en fin ting. Ica Nær har denne uken tilbud på all fisk fra Findus: 3 for 2! Har sjekket kundeavisene for Ica Nær over hele landet, og det skal gjelde alle. Bare ikke gå på min Ica og kjøp opp «ørret naturell», for jeg vil gjerne ha tre pakker. Takk.

aktivmandag

1) Svettesen. 2) Planketid. 3) Ro, ro, ro din båt. 4) Fineste skofargen. 5) Leketid. 6) I’m walking on sunshine.

Sånn, det var min mandag. Nå skal jeg lage meg en fin tirsdag. Livet er BRA!

Av Kamilla | 21 Kommentarer »
 1. Mariann sier:

  Sååå fine sko! Selvfølgelig til ei fin jente! 🙂

 2. Susanne sier:

  Coop Mega har også 10 kr for en eske ferske bringebær hele uken 🙂

 3. Tine sier:

  Heisann 🙂 Falt innom bloggen din og har lest masse nå! SÅ inspirerende blogg. Et lite spørsmål jeg håper du kan svare på ang ditt kosthold. Jeg vil gjerne spise slik du gjør og har lenge tenkt på lavkarbo. Men jeg er glad i frukt. Jeg ser at du også spiser en del frukt. Er det i frukten du får i deg litt karbo og begrenser det ellers? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei, og velkommen hit 🙂
   Jeg liker ikke å bruke betegnelser på kostholdet, for det setter så store grenser/stopper/regler for nettopp det du påpeker. Fokuserer heller på ren og naturlig mat. Jeg får riktignok i meg karbohydrater tilsvarende det mange vil kalle moderat lavkarbo. Karbohydratene jeg får i meg kommer hovedsakelig fra grønnsaker, deretter frukt. Spiser vel i snitt én frukt om dagen, så det er virkelig ingenting jeg tenker at er noe krise. At du vil spise slik jeg gjør er fint det altså, men du vet ikke helheten av det jeg spiser, så vil heller oppfordre til at du finner ut hva du vil prioritere. Uansett hva er frukt MYE bedre enn søppelmat, aldri glem det.

 4. Tine sier:

  Takk for svar. Er enig i det du skriver altså. Og alle finner jo det som passer dem best 🙂 Men siden det er moderat matkarbo jeg tenkte legge meg litt etter nå som jeg vil ned en del i vekt, så tenkte jeg at jeg skulle spørre 🙂

  Kommer til å lese fast her inne nå 🙂 Så mye fine matbilder også 🙂 Ha en fin dag videre!

  • Kamilla K sier:

   Bare hyggelig. Svarer gjerne på flere spørsmål, og hjelper til så godt jeg kan. Vil bare ikke at du skal oppleve en sunnere livsstil som noe negativt, og da tror jeg det er viktig å være klar over hva begrensninger innebærer 😉 Kutter du ut behandlede produkter og verstingen: sukker, så kommer du langt på vei, hvis disse tingene er i kostholdet ditt nå. Kroppen din kommer til å bli så glad 🙂
   Ha en deilig tirsdag!

   • Tine sier:

    DET har du så rett i! Behandlede produkter er det første jeg skal kutte ut nå og jeg gleder meg til å komme igang… Skal ikke se bort fra at jeg spørr om mer senere nei 😉

    • Kamilla K sier:

     Nå ble jeg glad, og det kommer kroppen din også til å bli! Vil anbefale en gradvis overgang, ikke full nekt av masse ting du liker, for da vil du nok oppleve det hele som ganske krevende. Kutt ut de verste varene først, og så tar du det etterhvert som du føler at ting går fremover, eller at du finner gode, naturlige erstatninger 🙂 Lykke til!

 5. Trille sier:

  Hurra for mandag!! 🙂 Jeg liker mandager, og er enig i at de ofte setter standard, men jeg liker også at hver dag er den første i resten av ditt liv. Uka kan bli fin, selv om mandag var drit. 😛
  Liker at livsgleden din er på topp, og at den smitter til leserene dine, hurra! Du er så god du, Kamilla!

  • Kamilla K sier:

   Ja, og derfor: hurra for tirsdag! Og onsdag! Og alle de andre dagene 😀 Og livet! Fantastiske saker.
   Takk for fine ord, slikt er koselig å høre/lese.

 6. H sier:

  Herlige herlige deg

 7. Ha en nydelig uke, min nydelige venn! 😀

 8. Silje sier:

  Jeg skulle gjerne likt mandager litt bedre:D Hehe.. Jeg prøver å være så positiv som bare det hver mandag, men de er og blir fortsatt litt kjipe likevel. Men, sånn er det jo bare. Man kan ikke like alle dager like godt:)

  Fine joggesko du har, og SÅ freshe farger!! Gleder meg til jeg skal kjøpe meg nye snart:) VIL HA NÅ!

  Håper du får en flott onsdag fine deg <3

 9. ANNELI sier:

  Så flink du er! Stå på 😀 Ha en fin dag!

 10. Det er viktig å nyte livet når det er så bra! Det er selvsagt lov til å drømme, men ikke såpass at man ikke nyter det som er fint her og nå 🙂 Du er god!

 11. Regine sier:

  Så herlig post – og så flink du er!! Eg har trena i dag også, herlig :)))

 12. H sier:

  KK er du død! :O

  • Kamilla K sier:

   Neeeeida, Helene! Jeg har bare hatt en så fin dag, og ikke hatt noe å skrive om her 😛 Har riktignok gjort en del bloggrelaterte ting; svart på mail, fikset litt småting, godkjent et intervju, gjort klart noen bilder… Så i morgen kommer det mer babling fra denne fronten 😉 Sjekk kommentarene dine!

   • H sier:

    Intervju!? Ohhh 😀 Så kult! Japp skal sjekke med en gang!

    • H sier:

     Veeldig fint å høre at du har hatt en så fin dag forresten! Men send meg en melding på innboksen min på face eller noe så slipper vi å ta denne samtalen over kommentarfeltet ditt! 😀 Den er fortsatt til salgs juuupp

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.