19 april 2013 -- 5:58

IMG_8610

To favoritter, som alltid må være på lager hos meg: Stevia og Yogi cocoa spice-te.

IMG_8614

Fem (syv?) retter på Eik forrige fredag. Utrolig god mat, som inspirerte meg til å skrive noen ting på listen over retter jeg vil prøve ut i matveien. Blir det vellykket får dere selvsagt vite om det. Skal få det til!

IMG_8620

Godtebutikk for KK. Tilgangen på gode og rimelige bær er helt herlig.

IMG_8631

Ost, grønnsaker, bær, noe godt i glasset, og bra selskap. Oppskrift på en bra kveld!

IMG_8645

Ja, også har jeg trent da. Overraskende? Det er så gøy! Og når vi først er inne på det…

IMG_8650

Tok ny rekord i markløft på mandag! 105 kg. Har veldig lyst til å prøve meg på 110 kg, nå som det først er usannsynlig tungt likevel, men er smånervøs for om teknikken holder. Bare én måte å finne ut det på…

IMG_8660

Verdens beste turvenn.

IMG_8668

Tidenes fotolys nede ved vannet, på tirsdag.

IMG_8669

Dere som har fulgt med lenge, skjønner vel opplegget her. Tusen takk til Vitamin Well! (sponset)

IMG_8675

Kall meg bare blomsterkamilla. Smilende – overraskende?

IMG_8692

Fra karrieredagene på skolen. Her: Erik Bertrand Larssen. Genial mann. Skriver et eget innlegg om det foredraget, for det var min type prat, om mental trening. Både Linn og Thea sa med en gang etterpå «det er helt sånn du er». Å hjelpe andre med å bedre sin livskvalitet er en meningsfull og motiverende hjertesak!

IMG_8701

Haha, skvatt litt da jeg åpnet Nordstrands Blad i går. Hele artikkelen kan leses her.

Bildene er en oppsummering av det siste fra meg (@kamillako) på Instagram. Har ny telefon nå (takk, Helene), så bildekvaliteten blir bedre fremover. La oss ta en gledesdans for det!

Lag en god fredag, fintfolk! For ja – dere lager faktisk dagen selv. Fyll den med noe meningsfylt.

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. H sier:

  Baaare hyggelig for telefonen! Gleder meg til bilder med den! 🙂 Jeg synes det er helt sinnsykt bra at du greier å løfte 105kg, snart 110. Vet du greier det!! Jeg kommer her med mine usle 30kg i knebøy, nå har jeg vært syk også så vi er på veldig forskjellig stadie uansett (og fordi du er sterkere enn meg generelt da), men selvom det er lite så greide jeg ikke så fryyyyktelig mye før heller da. Men det kommer seg, og heldigvis er det ingen konkurranse om å være sterkest her inne! Mestringsfølelse og konkurrering med seg selv er vel det viktigste i førsteomgang, og så kommer det seg etterhvert! Forresten så har jeg jo som sagt vært mindre motivert for treningen nå etter kyssesyken, selvom man skulle tro det var omvendt. Men i går bestemte jeg meg for at nå skal jeg heller bare høre på kroppen og løpe i det tempoet jeg greier nå, og ikke bry meg om før. Det ble på rundt 7.5-8 hastighet, men jeg greide allikevel å få masse endorfiner og glede. Skjønner så mye bedre hva «høre på kroppen» faktisk betyr etter kyssesyken! Og som min PT sa; muskler og kondisjon er ferskvare, hvis det ikke opprettholdes ødelegges det. Og gud så sant! Så det å trene som bare rakkern før sommeren og så drite i alt resten av året er bare… tull og vås. Har veldig tro på at hvis man lever sånn man vil året rundt i stedet vil man være mer generelt lykkelig, hva tror du? Ha en finfinfin dag kjære KK!! <3 God klem

  • Kamilla K sier:

   Det der er ord jeg liker 😉 En god form er absolutt ferskvare, og med langvarig og såpass nedbrytende sykdom hadde det vært helt sprøtt om du var i nærheten av samme form som tidligere. Bare det at du er i gang igjen, det bør du være stolt av. Du gir ikke opp. Mestring, god livskvalitet, glede og helse bør være fokus – det skulle jeg ønske flere forsto 🙂

   Absolutt enig med deg når det kommer til fokuset på sesongkropper. Har faktisk skrevet et innlegg om helårskropp, tenkte å finpusse det, og publisere det en av de kommende dagene. Mye bedre for alt fra hormonbalanse og tankesett, til generell lykke. Og slikt liker vi jo 🙂

   Håper du får en god fredag, H! God klem tilbake

 2. Hege sier:

  Bertrand virker som en fantastisk mann. Boka hans «Bli best med mental trening» er i alle fall utrolig inspirerende!

 3. Malin sier:

  Vitamin Well med Stevia og mango/fersken er helt crazy banana god! herregud, jeg fikk lyst til å kjøpe hele Deli Deluca da jeg smakte den. oh my god!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.