6 april 2013 -- 7:40

Her kommer noen av mine Instagram-bilder fra de siste to ukene. Jeg dekker stort sett de samme områdene på bloggen og Instagram. Det er min lille sosiale medier-pakke, med sunn mat, gleder, natur, løping og tunge gjenstander. Skole og menneskene rundt meg får dere se lite til, til tross for at det også er en stor del av livet mitt. Synes det kan være greit å påpeke i ny og ne. Jeg gjør mye dere ikke ser, og mener mye dere ikke leser.

instagram1

1) DN hadde dobbeltside om Nike Fuelband, og jeg måtte selvsagt forevige det. Tenkte at artikkelen kanskje skulle komme i forkant av at aktivitetsmåleren skulle bli lansert her i landet, men har ikke sett noe tegn til det dessverre. 2) Surpompen selv, haha. En av grunnene til at jeg ikke liker å planlegge løpeøkter: når de ikke går som planlagt blir jeg misfornøyd. 3) Tøysekoppen på tur. 4) Den beste formen for shopping! Næring til folket!

instagram2

5) Ganske fornøyd med å være på date med favorittmølla. 6) Både Rema og Spar har hatt en periode med billige blåbær, og KK vet å slå til. 7) Løste utrolig mye kryssord og sudoku i påsken. Ble jo nesten besatt, helt sprøtt. Dere skulle sett meg; fikk faktisk vondt i nakken ved et par anledninger, fordi jeg hadde sittet så lenge med hodet dypt ned i heftet. 8) Mitt faste morgenhumør – klar for en ny dag med nye sjanser til å lage det livet jeg vil ha.

instagram3

9) Ekebergskogen. 10) «Til alle dere som er født her, og alle dere som er på besøk her, er det mulig å få høre noe trøkk her, la meg høre alle sammen si OSLO» Klovner i kamp – Oslo. 11) På toppen av verdens beste by! 12) Den tyrkiske butikken her hadde en langhelg tilbud på noen utrolig velsmakende jordbær. Sommerfølelse!

instagram4

13) Har dratt opp HUNDRE kilo opp fra bakken denne uken. Totalt seks ganger, fordelt på to økter. En anelse fornøyd… 14) Prøver å være like kul som Monolitten. 15) Klar for forelesning. 16) Har hatt cable crunch-fest.

Ellers går det mye i pakking, venneheng, turer, latter og lesing. Nå skal jeg løpe. God helg!

Av Kamilla | 21 Kommentarer »
 1. Søte Kamilla’n min! 🙂 Blir så glad av å se på bilder av deg!

 2. ingvild sier:

  DIGGER handlekurven din!! 😀 så herlig!

 3. Du gir meg motivasjonen til å bli en like stor livsnyter som deg. Du er fantastisk, ingenting annet å si 🙂

 4. Kristine sier:

  Hva studerer du? 🙂

 5. Fine Kamilla! jeg elsker SoMe-pakken din 😀

 6. Ane sier:

  Kan man spørre hvor mye penger du bruker på mat i måneden?

 7. Maren sier:

  God helg til deg også Camilla! Håper den blir super! : )

 8. C. sier:

  Hei Kamilla:)

  Jeg må bare spørre deg om hvor du har kjøpt den vanilje-kvernen fra Dr. Oetker, jeg har vært innom flere Meny-butikker, men ingen som har!:/

  Ha en fortsatt fin helg!:)

  • Kamilla K sier:

   Hei! Jeg kjøpte den på Meny på Lambertseter senter. Er den vanskelig å få tak i? 🙁 Da får kjøpe en til før jeg flytter, haha. Kostet 42 eller 49 kr, og den er drøy i bruk. Perfekt produkt, spør du meg. Lykke til med letingen!
   Takk, du òg! 🙂

 9. Rita Hansen sier:

  God helg til deg også, solstråle nr. 1 🙂

  Jeg har aldri før servert min familie så mye rå grønnsaker (gulrot, agurk, paprika, sukkererter, appelsin, brokkoli – men den blir kokt i tre min.) til middag som etter jeg «fant» bloggen din. Det beste av alt, de er superfornøyd med min nye matinspirasjon. (Vi har fisk, kylling etc ved siden av ja). Så tusen takk 🙂

 10. Elisa sier:

  Min favorittblogger!!! Ønsker deg en super helg, Kamilla! 🙂

 11. Hanne sier:

  Fine fine deg, Kamilla! Energien og positiviteten smitter alltid over når jeg klikker innom her. Liker så godt at det går mot vår, og jeg setter stor pris på alle bildene du legger ut fra turene dine 😀 Selv om jeg noen ganger får litt Oslo/Norge-savn, hihi.
  Håper du får en super søndag 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.