5 mars 2013 -- 5:52

Gikk en fin ettermiddagstur i går. Latterlig glatt, men deilig temperatur, fin solnedgang, og godt selskap gjorde det til en bra helhet. Ikke noe er som å le ordentlig etter mange timer med nesa i bøkene.

1

2

3

4

5

6

7

Fine Oslo. Og altså, er det bare meg eller er det en hjerteform i skyene der? Man ser kanskje det man vil se.

Nei, nå får jeg vel starte dagen. Gjør deg selv stolt i dag, det skal jeg prøve! Hejhej.

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Mari sier:

  I dag gjør jeg meg selv stolt! Akkurat nå drikker jeg proteinshaken og er klar for morgentrening før jobb. Det samme gjorde jeg i går. Takk for inspirasjon 😀 Og ja, det er deilig å ha hele frivektsavdelingen for seg selv, dette må jeg bare fortsette med.

 2. Jeg ser hjerteskyen! Elsker bildene, fikk skikkelig lyst til å gå en tur. Hadde heldigvis en god morgentur med Chaplin i dag 🙂 Ha en fin dag søta!

 3. Silje sier:

  Du er så flink til å ta bilder du Kamilla:) Jeg har MYE å lære der! Men tar meg liksom aldri tid til å lære meg alle de innstillingene på kamaraet:(

  Ser ut som du hadde en fin tur også, det er jo så kos å gå tur ute, og spesielt når det begynner å bli varmere i været! HURRA:)

  Og DU, jeg ser hjertet jeg også:)

  Kos deg videre i dag vakre deg:)

 4. Helene sier:

  Så fint bilde av deg Kamilla <3

 5. Ragnhild sier:

  Ååå det er så fint ute nå!! Jeg går for det meste på Bygdøy- rett og slett elsker det stedet! Men i dag hadde jeg ikke tid til mer enn en time, så da ble det en «bytur» gjennom Slottsparken og Skillebekk og Frognerparken. Koselig det å 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.