8 mars 2013 -- 6:06

Mange tur- og naturbilder for tiden, slik denne bloggen var i gamledager. Jeg liker det! Delvis fordi jeg liker å forevige det vakre landet vårt, og delvis fordi at alle bildene blir tatt mens jeg koser meg maksimalt. Frisk luft, bevegelse, fotografering, natur og godt selskap er fem ting jeg liker meget godt.

I går gikk turen rundt Bygdøy, med en ekstra omvei på slutten. Nesten ett år siden vi gikk der sammen sist, og vi slo begge på stortromma ved å bruke de samme Rayban-brillene som den gangen.

1

2

3

5

Åh, som jeg har savnet denne karen. Prøvde å holde ham igjen da vi skulle skille lag, men det funket dårlig. Han kommer ikke til Norge igjen før til sommeren, så spørs om jeg ikke må ta en langhelg i London før den tid.

4

6

SÅ blid for å være med Tor-Arne igjen.

7

Ja, sååå blid!

8

9

Fine Oslobyen min! Er bare litt patriot da. Bittelitt.

Her står eksamensoppgave, trening og rydding på planen, før fredagskvelden settes i gang. Vurderer å begynne pakkingen også – vi får se hvor mye tid det andre tar. God helg, folkens!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Ragnhild sier:

  Vakre Bygdøy <3 Gikk der i dagtidlig selv, og ser ut som vi gikk samme runde 😉 Får bare ikke nok av det fine fine stedet!!

 2. Elina sier:

  Liker de flotte naturbildene jeg 😉 Spesielt nå som det er så nydelig vær 😀
  Lurte bare på en liten ting.. Hvordan synes du kompresjonstightsene til 2XU er? Føler du at de virker bedre enn andre tightser mtp bentrening og løping? Og vet du om det er noe forskjell på elite og vanlig? Så på dem på x-life sine sider, men der sto det akkuratt det samme 😛 Ha en fin helg!!

  • Kamilla K sier:

   Så hyggelig 🙂
   Jeg elsker 2XU-tightsene mine. Har lang, knelang og shorts 😉 Bruker de kun til løping, fordi de sitter så godt og føles ekstra behagelige. De gangene jeg har brukt de andre tightsene mine til løping angrer jeg 😛 Elite er tynnere, og har litt mer detaljer i stoffet, for eksempel har den ekstra pustefelt bak kneet og litt slikt 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.