12 mars 2013 -- 6:03

Hadde en svært sporty mandag i går. Styrkeøkt på SATS på formiddagen, og så en løpetur på ettermiddagen, etter noen timer med skolearbeid, pakking og rydding. Det var så herlig vær i Oslo, så jeg måtte komme meg ut når jeg først hadde muligheten. Litt over 11 km i rolig tempo, med gjennomført antrekk og varme fra solen.

Får stadig vekk spørsmål om jeg har tips til treningsmusikk, og jeg har for vane å svare at jeg har en så sær musikksmak at det trolig ikke er noe poeng for meg å dele den, ettersom få liker det samme. Nå deler jeg litt likevel, så får resten være opp til dere. Musikkbiblioteket mitt er en rar sak. Vil tippe at 40 prosent er country, 40 prosent er hiphop/rap/pop, og de resterende 20 prosentene er en miks av russebusslåter, filmmusikk og meditasjonslåter. Alt til sin anledning. Når jeg løper er det country som gjelder.

 1. Even If It Breaks Your Heart – Eli Young Band
 2. All About Tonight – Blake Shelton
 3. This Ole Boy – Craig Morgan
 4. Smile – Uncle Kracker
 5. Somethin’ ’bout a Truck – Kip Moore
 6. Drink On It – Blake Shelton
 7. Springsteen – Eric Church
 8. You Gonna Fly – Keith Urban
 9. Pretty Good At Drinkin’ Beer – Billy Currington
 10. A Woman Like You – Lee Brice

Sistnevnte er en av mine topp 10 favorittsanger uavhengig av sjanger.

Kan alle tekstene, så er det ingen rundt meg (som jeg ser) kan jeg lett finne på å nynne med, eller i beste fall; synge høyt. Har foreløpig ikke prøvd meg på luftgitar, men soloen i «You Gonna Fly» gir meg stadig lyst til å prøve.

0

Se så gjennomført antrekk. Jeg er egentlig ikke noe begeistret for så fargerike løpesko, men det er jo ingen fine, nøytrale å få tak i for tiden. Det ble 11,14 rolige kilometre, og jeg tror sannelig jeg fikk et par fregner!

Nå venter SATS, og så drar jeg til Island! Det står at det er nett der vi skal bo, men vi får se hva det blir tid til. Padda er i det minste med, og «Mat #46» skal dere få, i morgen eller torsdag. Vi blogges!

Av Kamilla | 12 Kommentarer »
 1. Takk for musikktips, jeg hører også på veldig mye forskjellig når jeg trener, men country er det sjeldent jeg hører på.. tror jeg må prøve meg på det!

 2. Stine sier:

  Åh, Kamilla! Har lest bloggen din så lenge jeg kan huske, og du er virkelig et av mine største forbilder når det kommer til kosthold, balanse og trening! Blir alltid så glad når det kommer et innlegg fra deg, og matinnleggene dine er jeg innom daglig for inspirasjon til egne måltider. Jeg kommenterer veldig sjelden på bloggene jeg leser, men i dag MÅ jeg bare.. Når jeg så overskriften på innlegget ditt ble jeg sykt nysgjerrig – jeg er countryfrelst og eeelsker løpeøktene der jeg kan shuffle country-lista mi på spotify 🙂 Trodde jeg var alene om den sære interessen, siden det ikke akkurat er den mest brukte musikken til det bruket… Men når jeg så lista di ble jeg så GLAD!! Akkurat de samme låtene, og jeg kjenner det varmer inni hjertet:) Du er fantastisk! Forelesning ble plutselig uinteressant – jeg vil hjem, jeg vil ut, jeg vil løpe! Jeg vil være like flink som Kamilla 😀 Takk for at du deler hverdagen din med treningsglade og matglade mennesker som deg selv. Du gjør en god dag ekstra god – Kamillastyle! Man kan aldri smile for mye:) Tusen takk!! Ha en fortsatt fin tirsdag 🙂

  • Kamilla K sier:

   Beklager sent svar! Den kommentaren der gjorde meg så glad 🙂 Tusen takk for at du gadd å legge igjen de ordene, Stine. Tilbakemeldinger som det der gjør bloggingen veldig mye morsommere, og tidsbruken blir absolutt verdt det! Igjen; takk!

 3. jenni sier:

  Haha, herlig! Håper du får en kjempefin tur til Island – gleder meg til å høre (lese) om det når du kommer hjem 😀

 4. Jeg elsker det gjennomførte antrekket, tihi 🙂 Her var det flere fengende sanger!

 5. Frida sier:

  Hei. jeg elsker trenings thightsene dine, hvor kjøper du dem? 🙂 klem

 6. Frida sier:

  de rosa du brukte når du trente bein 🙂 og de gråe fra inlegget *min instagram week». du har så mange forskjellige stilige tights 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.