25 mars 2013 -- 5:55

Mandag morgen, og det ser ut til å bli nok en dag med strålende vær i hovedstaden. Elsker at det allerede er helt lyst ute! Energien er på topp her (overraskende?), og jeg har tenkt til å utnytte det med en treningsøkt ganske snart. Skal bare lese litt i avisen først. Fast morgenrituale.

I går var jeg på kaffetur med Ida. Vi ble kjent på språkreise i 2005, og har holdt kontakten siden.

0

Liker meg på trikken. Utsikten på turen til/fra Nordstrand er så fin.

1

Bagel & Juice Vika er et av Oslos koseligste serveringssteder. Litt bortgjemt, men det er jo de fleste skatter. Kafé, restaurant, bar, utested… Alle rettigheter og hyggelige lokaler. Anbefales!

2

3

4

Ida skriver for tiden masteroppgave i bioteknologi. Smart, smart jente!

5

6

7

8

9

Solen har begynt å varme skikkelig for tiden – det er så godt!

Kan se ut til at det blir en kaffetur i dag også – har avtale med Mailen om noen timer. Det blir noen deilige fridager, som jeg har planer om å unytte. Har blant annet booket meg på flere timer på SATS. Det kan bli interessant å se hvor mange timer jeg faktisk drar på. «Avbooke» er en knapp jeg er svært godt kjent med, for å si det sånn. Egentrening er mer min greie. Vel, det blir i hvert fall en ferie med mye sosialt samvær, mye latter, og mye uteaktivitet. Start uken bra, folkens!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Ida sier:

  For en idyll det var igår! Spesielt bildene!! 😉
  Takk for en superkoselig søndag! Gleder meg til neste gang, søta!

 2. Siril sier:

  Helt enig, Bagel og Juice er såå koselig! Lengter etter Oslo når jeg ser bildene dine, må nok ta meg en tur snart. Ha en strålende mandag i sola!

 3. Hanne sier:

  Så flotte bilder! Nyt påsken 🙂

 4. Tess sier:

  Gosh som solen stråler i verdens beste by i dag 🙂 Også påskeferie da! Jeg drar selv og trener med pappa nå straks, så da blir dagen enda litt bedre. God mandag til deg 🙂

 5. Åh, kanskje du kan svare på dette, jeg har lurt på det i EVIGHETER! Hva betyr det når et sted «har alle rettigheter?» Jeg dør på meg av det! Haha!

  • Kamilla K sier:

   Haha åh, jeg kjenner den følelsen, av å lese noe mange steder, og alle ser ut til å vite hva det betyr, også har man ikke peiling selv! 😆 Det betyr rett og slett at de har full skjenkebevilling – de serverer altså alkohol, i alle styrker 😉

 6. Så fine bilder! Nå kjenner jeg at vi MÅ møtes snart! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.