7 mars 2013 -- 6:12

Dagen i går var meningsfull. Var ute av døren før seks, og derfra gikk det i ett: trening, forelesning, shopping, spising, gåtur, hopping, latter, matbutikk, skolearbeid, kakebaking og organisering. Elsker slike dager, fylt med produktivitet og glede. Ikke rart jeg sover som en stein om natten. Apropos søvn; det skal jeg skrive et innlegg om. Viktig prioriteringssak.

Vel, turen i går var en fryd for både øyne, humør, lunger og magemuskler. Nike-uniformen var på: sokker, bh, genser, bukse, sko, jakke og hansker (og fuelband) fra Nike. Trusen fra h&m ødela… Merkelojalitet lenge leve. Gikk med en av mine beste venninner – hun er en vandrende solstråle. Samme venninne jeg var i Istanbul med i høst, for de av dere som husker det. Haha, tidenes tur. Vi har mange år med gode minner bak oss.

Kameraet ble som vanlig med på tur, så her kommer litt av vår fantastiske hovedstad (#oslove):

1

2

4

Dere kan tro jeg var i mot denne ideen! Hadde hjertet i halsen mens hun løp og hoppet der ute. Fikk noen kule bilder, og det gikk heldigvis bra. Så ut som en del folk hadde vært utpå der før vi kom, men likevel… Grøss!

5

6

*myse* Sol og snø er en passe lys kombinasjon.

7

Og så gikk vi bananas… Har en god slant med slike bilder, haha. Fikk latterkrampe både tre og fire ganger, og en av oss (ikke meg) sparket nesten beinet ut av ledd underveis. Hoho, freakshowet på tur.

8

9

10

11

12

13

14

15

Herlig tur på vakre Norstrand. Oslos beste bydel, sånn helt objektivt sett. *kremt*

Apropos tur: nå venter noen timer med skolearbeid, og så skal Tor-Arne og jeg gå tur. Det er riktig; han er hjemme fra London noen dager! Perfekt timing, for neste uke drar jeg til Island! Ha en tipptopp torsdag, fintfolk.

Av Kamilla | 14 Kommentarer »
 1. Silje sier:

  Søvn ja, huff.. Der er jeg skikkelig dårlig for tiden:( Har kun sovet 5-6 timer hver natt nesten i den siste tiden.. Kjenner kroppen sårt trenger mer, men jeg er inne i en dårlig periode der. Håper det går seg til:)

  Flott å høre at du sover bra:)

  Kjempefine bilder, men WÆÆ! Så skummelt å gå ute på isen, det hadde aldri jeg turt;) Det gikk fint da heldigvis ser jeg..

  Skal du til Island? Så utrolig spennende:) Tipper du gleder deg masse til det:)

  Håper du får en like fin dag i dag, som det du hadde i går!!

  • Kamilla K sier:

   Du må sove, jente! Så viktig!
   Ja, det var skumle saker. Det var jo andre folk som sto laaaangt utpå isen, og det var spor fra massevis av mennesker, men likevel. Tenk om!
   Jaaa, gleder meg masse til å oppleve Island neste uke!
   Takk for fine ord, Silje 🙂

 2. Ingrid sier:

  Ååå har du sett noteformasjonene på isen ved Nordstrand? Du ser det best fra litt avstand, og det er så fint! Ha en fin dag!

 3. Maja sier:

  Nyyyydelig bilder! 😀 Og dere to er så søte! Ser ut som dere har hatt en fantastisk tur. 🙂

  Og angående søvn – fy SØREN så viktig det er med god søvnhygiene! Folk har så utrolig lett for å forsømme søvnen, og selv om det går finfint noen dager, så skal man ikke undervurdere virkningen av bare en times søvnunderskudd hver natt. Her på «psykologkontoret» (ohyes, sitter på jobb og leser blogger i pausen ;D) spør vi ALLTID om a) hvordan folk har sovet natten før de kommer til oss og b) hvordan de generelt sett sover, fordi søvn er så utrolig viktig, og mangel på søvn påvirker oss både fysisk (mindre overskudd, mindre energi, dårligere restitusjon etter trening, mtp. sykdom og immunsystem osv.), emosjonelt (kortere lunte/mer irritabel, også her mindre overskudd, mer følelsesmessig labil/mindre stabil), og kognitivt (avansert problemløsningsevne, hurtighet, hukommelse og læring). SØVN ER VIKTIG!

  Men ok. Nå skal «psykologen» puste ut, drikke kaffen sin og gå tilbake til jobb heller enn å fortsette søvnranten. xD /nerd

 4. Kristiane sier:

  Så moro at du nevner søvn nå som jeg skal på et foredrag på skolen om akkurat søvn! 🙂 Ha en finfin dag!

 5. H sier:

  Dobbeltbetydende overskrift hihi. Åå gleder meg til å lese om hvordan det er på Island! Virker som et spennede sted å reise til! Og gleder meg til søvn-innlegget. Det er utrolig hvor mye mer opplagt jeg føler meg om jeg får en god nattesøvn. Og søvn er god medisin! Det får jeg absolutt erfare nå for tiden! Kjennes forresten veldig ut som jeg er på bedringens vei wiii. Og da følger absolutt humøret med! Fysisk sykdom og psykisk helse henger såå sammen at det er nesten ikke til å tro. Tusen takk for at du skriver så positive innlegg, det har hjulpet veeeldig, spesielt når jeg har vært helt sengeliggende!! <3

 6. Så herlige bilder! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.