19 mars 2013 -- 6:02

oslove

Linn, Burberrykvinnen, LiRe, Meister, Askoprinsessen… Kjær venn har mange navn. Uansett, i går leverte Linn og jeg semesterets første eksamensoppgave, og feiret med kaffe og tur. Linn og jeg fant hverandre første dagen på MH, og har holdt sammen siden. For et herlig menneske! Vi er begge svært begeistret for spesialiseringen vi har nå, så det var ikke like stas å levere som det pleier å være, for levering betyr at halvåret nærmer seg slutten. Vel, tiden går, og det gjelder å utnytte den, i stedet for å forsøke det umulige (stoppe den).

Gjett hva jeg skal nå! Hint: favorittøkten på SATS. Kan umulig være normalt å bli så høy på livet som det jeg blir etter bentrening. Vel, hvem bryr seg? Det er en utrolig god følelse å få brukt kroppen ordentlig, og å kjenne at den responderer på ønsket måte. *gledesdans*

Jeg får vel rive meg løs herfra. Aviser skal leses, trening skal gjennomføres, pakker skal hentes på posten, mail skal besvares, pensum skal studeres, mat skal spises, bilder skal redigeres, og så skal jeg dra på forelesning (med Linn). Elsker produktive dager. Kunsten er å gjennomføre det hele uten å stresse. Føler jeg er ganske god på det. Nyt livet for alt det er verdt! Hei så lenge!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Silje sier:

  Du sier JEG sprer positivitet? Hva med DEG da? Jeg blir glad av å lese innleggene dine <3 Det å nyte livet er så viktig, og få utnyttet dagene så mye som mulig.. Og gjøre det som gjør oss lykkelig:)

  Haha, jeg blir også høy på livet etter hver eneste treningsøkt (nesten i alle fall) 🙂 Ikke sikkert alle er som oss der, men uansett.. En deilig deilig følelse:) Det skal være sikkert og visst!

  Hurra for deg/dere som har fått levert eksamensoppgave! Denne dagen har nok blitt kjempfin, kos deg maks med det som er igjen av den! Og akkurat DET tror jeg du kommer til å gjøre <3

  Klem fra meg:)

 2. H sier:

  Gode venninner er GULL

 3. Anne sier:

  Du har virkelig inspirert meg! har fulgt med deg lenge! hver morgen venter på at din bloggoppdatering skal poppe opp, slik at jeg får en god start på dagen. som sagt over sprer du virkelig god energi!

 4. Linn Renèe sier:

  Kjære K-Lett,
  Du sprer så mye glede, latter og inspirasjon! Jeg er evig takknemlig som har fått den æren av å være din venn, og livet på MH hadde definitivt ikke vært det samme uten deg.
  – Og til alle dere som ikke kjenner Kamilla (K-Lett, KaKo osv..), hun er faktisk SÅ fantastisk i virkeligheten!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.