Kongshavn

For en deilig og avslappende bypåske dette har vært (og er)! Solen har vært med oss fra første stund, og gatene har nærmest vært tomme. Her kommer noen bilder fra gårsdagens tur.

1

Solveien. Nesten så jeg skriver et hjerte bak… Patriotisme lenge leve.

2

3

4

5

6

Nordstrand videregående skole, som jeg gikk på, skal flytte hit til Sjømannsskolen, og bytte navn til Kongshavn VGS. Det er nesten sprøtt at de skal bruke den beliggenheten til det, men det er nå så. Blir den mest unike skolen i Oslo sånn sett – med en utrolig utsikt, og i et historisk bygg. Og rett over veien ligger…

7

Ekebergrestauranten. Og snart kommer Rignes sin skulpturpark bak i skogen.

8

9

Byen min og meg. Ah, beste Oslo.

10

11

12

I morgen skal jeg ta med meg Martin på tur. Mulig jeg må dra ham med opp i høyden… Utsikt slår som regel godt an hos alle, og i hvert fall hos kameraet mitt. Vel, nå venter en dokumentar på skjermen. Hejdå!

3 kommentarer til “Kongshavn

  1. Mari

    Åh, nå gleder jeg meg til å komme hjem igjen til Oslo og Ekeberg når jeg ser hvor bart det har blitt! 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *