23 mars 2013 -- 18:02

Puh, nå er denne jenta sliten! Godt jeg kan bruke bloggen som unnskyldning for å sette meg ned litt. Startet dagen på vanlig måte; mathandel. Grønnsaker, frukt, egg, fisk, bær og meieriprodukter er faste innslag. Deretter gikk turen til SATS, for langkjøring. Hovedøkten ble på 12,63 km og det var rene freakshowet på senteret. Så mye å se på! Folk gjør mye rart altså, det skal være snickers og twist (sa jeg var sliten – derav humoren).

0

Løpeklar jente, i godt humør!

Resten av dagen har gått med til pakking, og det er hovedgrunnen til at jeg er så sliten. Får heldigvis nikefuel for det, så det gjør det hele litt morsommere. Også har jeg på god musikk, og har en skål med røde druer stående. Så fort jeg har trykket på publiser her starter den tyngste jobben: pakke ned bokhyllen.

1

Ser ut som jeg har skikkelig fargerik stil, haha. Et lite stykke fra sannheten…

2

Hahahahahaha, disse satte en demper i pakketempoet mitt. Måtte bare lese litt! Elleve skoledagbøker. Spesielt gøy er det fordi jeg har så mange av de samme venninnene nå, som det jeg hadde på barne- og ungdomsskolen. Alt det rare vi har gjort – det ene snodigere enn det andre. Utrolig gøy å lese!

3

4

Ble nesten litt trist av å pakke bort skoene, som om jeg aldri skal få se dem igjen. Det er heldigvis ikke tilfelle.

5

Nok en brems i pakketempoet, haha.

6

Skulle tro jeg drev utsalg.

Vesker og treningstøy får jeg ta siste dagen. Åh, dette var vel et interessant innlegg? Har begynt på flere svarinnlegg til spørsmålene deres, men vil bruke litt tid på dem. Håper dere nyter helgen!

Av Kamilla | 18 Kommentarer »
 1. H sier:

  Hahaha jeg kjenner meg så utrolig godt igjen i det at når man skal pakke så finner man alle mulige gamle ting som er morsomme å se igjennom. Tro meg, selvom jeg ikke har flyttet på rundt 10 år har jeg vært alt for glad i å ommbulere, organisere og bytte rom et par ganger osv og da har det blitt en del rydding, og jeg finner alltid mye interessant som gjør at flytteprossessen tar x antall timer lenger haha. Det samler seg alltid opp noe! Men det er gøy da! Kamilla!! <3 SKOENE <3 og <3 NEGLELAKKENE <3 dine! Og alle de fine boksene! Jeg er så nysgerrig på hvilket område du skal bo i, og om du skal bo alene osv! Forresten, den gameboyen rocker, jeg var dritgod i SuperMario, var bedre enn guttevennene mine til og med 😀 Det er så herlig når man er på tredemøllen og underholdningen er andre mennesker på gymmet, ansiktsuttrykkene! Priceless. Goooood lørdag <3

  • Kamilla K sier:

   Ja, har vært gjennom totalrydding et par ganger før, og finner alltid noe som jeg bare MÅ sette meg ned for å studere nærmere 😀 Enten det er dagbøker, bilder, tegninger, spill eller lignende.
   Bosituasjonen får du nok bare lure videre på, for sånt skriver jeg aldri om her 😉 Folk trekker egne konklusjoner, og jeg sitter og humrer for meg selv 😆
   Ha en strålende søndag, Helene!

 2. Marte W sier:

  Det hadde vært veldig gøy å lese et innlegg om hva Kamilla K ser på som «rare ting folk gjør på treningssenteret»! 😀 *ønskeseg*

  Ha en fin lørdagskveld!

 3. Elin sier:

  He he dagbøker ja. Det er alltid morsomt å lese 😛

 4. Rita Hansen sier:

  De bena, hærlighet…..misunnelig. Vurder sterk å henge et bilde av de bena på «sjokoladeskapet» 🙂

  God helg, flinke, motiverende, livsglede – spredende Kamilla 🙂

  • Kamilla K sier:

   HAHAHAHAHAHAHAHA nå ler jeg høyt! Fantastisk start på dagen 😆 Hoho! Du er god! Takk for (det meget spesielle) komplimentet! 😀

 5. Hihi, så utrolig mye kult som dukker opp! 😉 Ben jo! 😀 Har faktisk ikke spart på gamle skoledagbøker, det angrer jeg på nå.

  • Kamilla K sier:

   Jentegjengen var syke A1-fans på barneskolen 😉 UTROLIG morsomt å lese i de bøkene nå. Har skrevet de merkeligste ting! Forelskelser, jentekrangler og i det hele tatt 😀

 6. Karoline sier:

  Åh, Olebrum skoledagbok! Husker jeg var så misunnelig på de som hadde den, haha 😀

 7. Haha så mange bra skatter! Lykke til videre med flyttingen 😉 Kos deg søta!

 8. Linn sier:

  Hei!
  Leste bloggen din for noen år siden og klikket meg inn nå og kjente deg ikke igjen med en gang! Du er utrolig inspirerende og det er godt å se at noen har fokus på helse, glede og trening og ikke kun utseende og trening. Men jeg lurte på om du har skrevet ett innlegg om Nike klokken din, pulsbeltet og fuelbåndet? Prøvde å finne noe i arkivet men fant det ikke.

  Ha en strålende dag! 🙂

 9. Så gøy å finne litt gamle ting som er glemt i esker og bokser 🙂 tør knapt lese gjennom mine skoledagbøker, står garantert et nytt hjerte med et nytt guttenavn inni annenhver uke!
  Håper flyttingen går bra og at du kommer til å trives der.

  • Kamilla K sier:

   HAHA sånn er det i mine også 😆 «ELSKER ****» den ene uken og «er såååå forelsket i ******» den neste 😀
   Takk for det 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.