16 mars 2013 -- 9:22

Honey, I’m home!

Hvis noen spør dere om dere vil bli med til Island; takk ja umiddelbart! Jeg er så takknemlig for at jeg fikk muligheten til å dra dit, og jeg har allerede bestemt meg for at jeg må tilbake i sommerhalvåret ved en annen anledning. Det blir jo så frodig og fargerikt der oppe når klimaet utfører sin magi.

En dag dro vi opp i toppen av Hallgrímskirka, der vi fikk en utrolig flott utsikt over hele Reykjavík.

1

5

4

3

2

6

8

7

9

Flott, eller hva? Bildene jeg la ut i går bør dere se, hvis dere ikke allerede har gjort det. At uberørt natur kan variere så mye over et så lite geografisk område synes jeg er stilig, og så lenge naturkatastrofene holder seg unna meg fortsetter jeg å ha den holdningen. Mektige krefter det er snakk om.

Har tatt igjen en stor del av søvnunderskuddet fra uken, og nå skal jeg på SATS, etterfulgt av en tur på Rema 1000, og så venter en dag med klesvask, rydding, skolearbeid og total avslapping. Nyt dagen, fintfolk!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Helene sier:

    Helloo, good to have you back! Utrolig fine bilder, tenker at det er endaenda finere der om sommeren også! Ha en deilig og avslappet lørdag, den er vi to om 🙂

  2. Thomas sier:

    Jeg er med!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.