24 februar 2013 -- 12:29

For en herlig uke! Ikke bare med treningen, men med alt annet. Livet smiler til meg, og jeg gliser tilbake.

Som vanlig står alle øvelsene på engelsk, både fordi det er så mye lettere for meg å lage disse innleggene da, men også fordi det blir lettere for dere å finne beskrivelser/illustrasjoner: bare kopier teksten og lim inn i Google.

Mandag: rygg

 • Lat Pulldown 40 kg 3×10, 45 kg 3×8, 60 kg 3×4
 • One-Arm Dumbbell Row 14 kg 3×10, 18 kg 3×8, 20 kg 3×4
 • Bent Over Barbell Row 20 kg 3×10, 40 kg 3×8, 50 kg 3×4
 • Seated Cable Row 30 kg 3×10, 35 kg 3×8, 40 kg 3×4
 • Triceps Pushdown – Rope Attachment 15 kg 3×10, 17.5 kg 3×8, 20 kg 3×4
 • Two-Arm Kettlebell Swing 12 kg 6×10
 • Ab Crunch Machine 55 kg 3×10

Kommentar: Makaroni, for en økt! Armer og rygg var helt kaputt etterpå – både deilig og gøy!

1

Blid, fylt med energi, og klar for ukens første økt!

Tirsdag

 • Barbell Squat 20 kg 2×10, 60 kg 3×10, 80 kg 2×6, 100 kg 2×4, 80 kg 3×6, 60 kg 3×6
 • Barbell Hip Thrust 80 kg 3×8
 • Stiff-Legged Barbell Deadlift 60 kg 3×10, 70 kg 3×6
 • Front Barbell Squat 40 kg 3×8, 50 kg 2×4
 • Barbell Lunges 40 kg 3×8, 50 kg 2×4
 • Barbell Bulgarian Split Squat 60 kg 3×8, 80 kg 2×3, 60 kg 3×6

Kommentar: SÅNN kan det gå! Ingen pyse-økt. Folk sier de vil stramme opp lårene… Vel, dette er oppskriften på mer eller mindre steinharde bein.

2

1) Standard tirsdagsmorgen: Dagsavisen og jeg holder hverandre med selskap, mens vi venter på at SATS skal åpne. Fikk lest nesten halve avisen, så det var kjekt. 2) SKÅL! 3) Kunstpause. 4) Fitocracykjærlighet.

Onsdag: aktiv hviledag – tre timers gåtur med Martin (ca. 12,5 km)

3

Hviledagen fortjener et par bilder – det var virkelig en helt nydelig dag.

Torsdag

 • Oppvarming ca 2 km
 • Intervaller: 42 min – 8 km – 11.44 km/t – gjennomsnittspuls 158 – 2.5 % stigning
 • Nedtrapping + tøy og bøy
 • Situps på ball: 77 stk

Kommentar: Folk som sier de har ekstra mye energi dagen etter hviledag… Skjer aldri her, heller stikk motsatt. Føler det er et ork å få i gang maskineriet, og når økten starter dårligere enn vanlig har jeg en tendens til å få en litt negativ holdning til hele greia. Intervallene gikk OK, med fin countrymusikk på ørene.

4

1) Ferdig og svett! 2) Intervallene.

Fredag: bryst og armer

 • Barbell Bench Press 20 kg 2×15, 30 kg 2×10, 35 kg 2×6, 30 kg 3×8
 • Hammer Dumbbell Curl 12 kg 5×8
 • Dumbbell Bicep Curl 10 kg 5×8
 • Incline Dumbbell Bench Press 14 kg 3×8, 16 kg 3×6
 • Lying Triceps Press 16 kg 3×12
 • Standing One-Arm Dumbbell Triceps Extension 6 kg 3×8
 • Ab Crunch Machine 55 kg 5×10
 • Triceps Pushdown 15 kg 3×8

Kommentar: Det er bare å kaste seg ut i det: jeg kommer ikke til å bli sterkere i benken hvis jeg ikke jobber med det. Til uken skal jeg øke, det skal gå fint. Ellers en fin og sosial økt.

5

1) Standard. 2) Haha, javel… Eneste bildene jeg har fra økten.

Lørdag: godt og blandet

 • Barbell Squat 20 kg 2×10, 60 kg 4×8
 • Barbell Bulgarian Split Squat 60 kg 4×8
 • Front Barbell Squat 40 kg 4×8
 • Standing One-Arm Dumbbell Shoulder Press 12 kg 4×8
 • V-Bar Pulldown 50 kg 4×6, 45 kg 4×6
 • Oppvarming ? km
 • Pyramideløp 5 km – 26 min – 154 bpm – 2% stigning
 • Nedtrapping ? km
 • Tøy og bøy og strekk og knekk
 • Russian Twist 6 kg ball 80 stk
 • Weighted Exercise Ball Crunch 6 kg ball 64 stk

Kommentar: Skikkelig koseøkt!

6

1) Let’s do this! 2) «Jeg liker bare ting hvis de er rooooosa!» (Riktignok bare på trening, jeg er ikke så begeistret for rosa til vanlig) 3) Pyramideløpet. 4) Heihei!

Og hvis noen skulle lure på hva pyramideløp er, så er det rett og slett jevn stigning av farten, til en topp, og så samme opplegg tilbake til startfarten. Som en pyramide! Her er grafen fra lørdag:

5a

Søndag

 • Oppvarming 3 km
 • Progressiv løping 12,5 km – 67 min – 154 bpm, 2% stigning
 • Nedtrapping 2 km
 • Tøøøøøying
 • Stability Ball Jack Knife Sit-Up 80 stk

Kommentar: Da jeg våknet tenkte jeg at jeg kanskje kunne ta dagens økt ute i det fri, men så kom jeg på hvor glatt det var da jeg jogget (i hæler) hjem fra trikken i natt, så da ble det heller kos med favorittmølla. Finfin puls, finfin økt, finfin energi! Litt ballek til slutt – morosaker!

7

1) Hovedløpet. 2) Svett svettesen!

Resten av dagen skal egentlig gå med til matlaging, spising og oppgaveskriving, men det spørs om jeg ikke må snike inn en gåtur. Det er nemlig nok en dag med knallvær i tigerstaden! Varmegrader og sooooool. Ha en fin en!

Av Kamilla | 14 Kommentarer »
 1. Helene sier:

  Wihooo du er flink og jeg savner å svette haha! Dumme kyssesyken. I går bakte jeg proteinsjokoladekaken din IGJEN, ahh det er den beste av dem alle. Namnam. Fiiin dag til deg! Gledesnyhet til deg: i morgen er det mandag!!

  • Kamilla K sier:

   Er du fortsatt syk, stakkars… 🙁
   Jeg digger å ha deg som leser, så er glad du stikker innom for å se på mine svetteøkter, selv om du ikke får svetta selv.
   Altså, nå må jeg jo nesten lage den igjen selv snart. Husker ikke hvordan den smaker engang! 😛 Evigheter siden jeg har bakt noe.
   JAAAA!!! Gleder meg 😀 Smiler bare av tanken, haha. *skada*
   God bedring, Helene!

   • Helene sier:

    Jaaa det tar så lang tid før man blir frisk fra kyssesyken! Haha såklart stikker jeg innom. ÅÅH du burde bake den, fikk et nytt Chocorite Fudge Brownie proteinpulver i posten i går og da var det bare å bake med en gang, synes all bakst blir best med det merket! Bakesøndag? Tusen takk, good klem

    😀 😀 😀

    • Kamilla K sier:

     Uff, så kjedelig… MEN at du er syk gjør jo tydeligvis at du tar mastergrad i weheartit, og DET liker jeg 😀 Spesielt når du deler mine bilder, og gir de så sykt artige tager 😀 Ny form for underholdning!

     Skal faktisk bake noe annet i dag, men den sjokoladekaken er herved skrevet ned på «to do»-lista mi 🙂
     God klem tilbake <3

     • Helene sier:

      Hahaha jeg ler, det blir en del henging der inne ja… Fyller opp inspirasjonstanken 😀 En form for underholdning jeg liker hihi. Den bør være høyt prioritert dersom du har glemt smaken, det er jo smakseksplosjon, smaker ikke tørt i det hele tatt, noe jeg synes nesten veldig mye av sunnifisert bakst gjør. Du er med andre ord en bakeguru også. Praise you ommagaaad

 2. Mariann sier:

  Shitpomfritt for en tirsdagsøkt!! Du er RÅ, jente :O 😀

 3. Amalie sier:

  Jeg kom over bloggen din i dag helt tilfeldig, og herregud så glad jeg er for det! Den oser av inspirasjon til både fysisk og psykisk mestring, fine naturbilder og masse matkunster. Gleder meg til å følge deg videre og lære enda mer!
  I skrivende stund holder jeg på finne ulike frokoster jeg kan variere mellom. Derfor lurer jeg på hva er dine favoritter? Ser at mange har hevet seg på bølgen med å lager lapper/pannekaker av egg, cottage cheese og havregryn. Er dette sunt og noe en kan spise hver dag?

  • Kamilla K sier:

   Åh, nå gjorde du meg glad 🙂 Tusen takk for så herlige ord, sitter med et smil om munnen!
   Jeg spiser det samme til frokost stort sett hver dag: egg, grønnsaker og mandler. Tenkte å lage et innlegg med bilder av det måltidet en dag, har ganske mange på lager.
   Hvis du har lyst på lapper så er det bare å kjøre på, jeg gidder bare ikke få oppvask etter frokosten 😛 Men de ingrediensene høres jo helt topp ut hvis du ønsker en sunn frokost. Ellers er cottage cheese med frø, nøtter og bær en godsak, eller omelett med grønnsaker til, eller skinke-og avokadoruller… 🙂

 4. Katrine sier:

  Fy søren, du er flink!! Skikkelig inspirerende 😀

  Lurer på én ting, bruker du annerledes sko når du trener styrke enn når du løper på mølla? 🙂 og isåfall, hvilke sko bruker du til styrkeøktene?

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk for det! 🙂
   Til bentrening bruker jeg ikke sko, og til de andre øktene bruker jeg sko med den tynneste sålen som er å oppdrive (nesten). Demping og styrketrening er ikke venner 😛

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.