7 februar 2013 -- 6:56

Throwback thursday: when you put a picture from a «while» ago on your social media sites.

Karoline spurte etter noen bilder på søndag, for visse andre menneskers TBT, så jeg ble sittende å se på flere hundre bilder på en gammel harddisk. Haha, jeg hadde helt glemt/fortrengt hvor mye rart og sprøtt jeg har vært med på gjennom årene. Utrolig glad for at jeg har vært så flink til å forevige øyeblikkene! Blant bildene var det selvsagt noen av meg. Rund og god.

haha

Det første er tatt i Haag. Hadde gått ned 4 kg, og kjøpt meg ny jakke til turen, fordi den gamle var «sååå stor». Den på bildet (som jeg såvidt fikk igjen knappene på da vi var på turen) er gitt til Freetex for en god stund siden, for den ble jo selvsagt alt for stor, den òg. Haha, jaja, jeg følte i hvert fall en herlig mestringsfølelse da jeg fikk på meg den størrelsen, og det ga meg motivasjon til å fortsette i gode spor.

hahaa

Det er mange småting jeg har merket selv, og fått kommentarer på, som man kanskje ikke tenker på når man starter en sånn reise. Forrige onsdag nevnte for eksempel Gina at jeg var blitt smalere over skuldrene, og fått lenger hals! I tillegg har føttene mine blitt mindre. Haha! Tre ting jeg ikke engang tenkte på at var mulig da jeg begynte å legge om livsstilen. Bare føttene ikke blir enda mindre da, for jeg har tross alt sko fra Louboutin, Alexander Wang osv. som jeg har lyst til at skal passe.

«Every accomplishment starts with the decision to try

Sånn, det var mitt lille tilbakeblikk for denne uken. Jeg synes «man blir hva man spiser» passer så utrolig bra til mitt tidligere jeg, for jeg spiste mye hveteboller før. Haha, helt min humor. Nå blir jeg vel snart en gulrot.

Av Kamilla | 13 Kommentarer »
 1. Ida sier:

  Hahaha, hveteboller! Du er søt 🙂

 2. Helene sier:

  Throwbackthursday er egentlig et genialt konsept, elsker å mimre litt:)

 3. Trille sier:

  Åh, hellemåne! 🙂 Så fin du er, og selvfølgelig var. Men den sunnheten som du lyser nå, den kan ingenting slå! Gode du!

 4. Herlig. Du har alltid vært så fin! Veldig fin bloggpost, den gjorde godt å lese 🙂

 5. Renate sier:

  Åh, du er virkelig herlig, Kamilla. Det er få blogger som gir meg mer glede og inspirasjon enn din! Hvetebolle-kommentaren gjorde dagen min. Ha en fin ettermiddag, fine du 🙂

 6. camilla sier:

  Hei! Jeg lurte på hvilken størrelse du har i Givenchy-vesken din? 😀 Får du plass til data i den?

  • Kamilla K sier:

   Hei! Det er vel medium, hvis jeg ikke tar helt feil. Får fint plass til macen min i den, i tillegg til kamera, kalender, vannflaske og de andre tingene jeg pleier å slenge nedi 😉 Romslig kar.

 7. Herlig innlegg! Throwbackthursday er et gøy konsept! 😀

 8. Karoline sier:

  Du er så flink, så flink!! Helt sykt å se.. Men jeg vet ikke om jeg er like glad for at du er så flink til å spare på bilder…

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.