4 februar 2013 -- 6:30

Hei og god morgen! Det er en aldri så liten energiklump som sitter her og skriver til dere. Forrige uke var så bra at det nesten er skummelt, men det setter ingen stopper for å håpe og tro at denne uken blir like bra! Må sikte mot stjernene, det er der magien skjer! Jeg skal straks sette i gang med dagen, men først litt helgebilder.

Lørdag var en ganske aktiv dag her i Kamillaland. Startet dagen med ukens store handel, likt som hver lørdag, dro videre på SATS for å ha en god fullkroppsøkt, etterfulgt av to gåturer i finværet.

1

2

Mamma og jeg besøkte et par graver på kirkegården, og gikk en rundtur i området. Haha, vi har trolig den beste og mest uforståelige humoren som er å oppdrive.

Deretter tok pappa og jeg turen til Ekeberg (der Norway Cup er) for tur, prat og fotografering.

3

4

5

6

7

Fikk en ny venn på turen… Rudolf er kanskje rød på nesen, men snømannen Kalle er rød på hodet.

8

9

10

11

Ah, mitt Oslo.

Ønsker dere alle en nydelig mandag! Skal vi slå til med noen felles stikkord for uken? Ja, la oss! Jeg velger denne uken, så kan dere eventuelt komme med forslag for kommende uker. Eller så kan vi selvsagt ha de samme hver uke, for de jeg har valgt er ganske fine. La oss ha fokus på:

Gode valg, takknemlighet, ro, balanse og ærlighet.

Av Kamilla | 16 Kommentarer »
 1. Elisa sier:

  Åå, så fine bilder! Liker stikkordene forresten 😉 jeg lurte på om du kunne legge ut oppskrift på knekkebrødene dine! Lagde sjokoladekaken din forrige helg, og den ble knallgod! Ønsker deg en kjempefin dag 🙂

 2. Karoline sier:

  Vurderte å droppe treninga i dag. Men så gikk jeg inn på bloggen din, og innleggene dine inspirerte meg! Så endte opp med å dra, og hadde en knall økt! Takk for det 😀

 3. Linn sier:

  Bra stikkord 🙂 Liker å oppdage nye ting/sammenhenger om ord. Putter man bokstavene kj foran ærlighet får man kjærlighet! haha. Det er noe i det, så kan vel ikke være tilfeldig det? heh.

 4. Malin sier:

  LV-skjerfet er så fint 🙂 Ha en god mandag og en god uke!

 5. Camilla sier:

  Nydelige bilder!

  Kan jeg spørre om du tar noen form for kosttilskudd, som vitaminer etc? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Omega-3 og D-vitamin nå i vinterhalvåret (og som regel litt grønt tilskudd) 🙂 Jeg brukte multivitamin en periode, men det var visst ikke nødvendig, så da sluttet jeg med det 😉

 6. Gøril sier:

  Skulle ønske jeg kunne ha litt av din energi.
  Det virker helt fantastisk å være så full av nettopp det.

  Flotte bilder.

 7. Så fine bilder! Gleder meg en hel haug til Osloturen om et par uker 🙂 Blir nok ikke så mange turer i skauen, men urbane Oslo er jo også fint.

 8. Henriette sier:

  Hei! Jeg har vært fast leser lenge nå, men har aldri vist at jeg er det 🙂 Ville bare si, elsker bloggen din! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.