12 februar 2013 -- 14:10

IMG_7625

Tirsdag, dagen som nesten er like bra som mandag! Sto og ventet på at SATS skulle åpne i dag tidlig, og giret meg som vanlig opp til en knall benøkt. Fikk gjort masse hjemme etter trening, og nå er jeg på vei til skolen for sen forelesning, og muligens noe sosialt sprell etterpå.

Har jeg nevnt at jeg elsker bentrening? Og at jeg digger skolen min? Og at livet er vanvittig bra? Skjønner nesten ikke hvorfor jeg satte meg på trikken, når jeg trolig kunne brukt denne energien på å sveve til skolen, haha. For all del, jeg koser meg med utsikt og Finansavisen. Er så endeløst takknemlig for at jeg har et så godt liv, som lar meg ta valg som igjen tar det hele til nye høyder. Sender litt livsglede og energi til alle de som måtte trenge det. Hejdå!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Når jeg leser dette savner jeg studentilværelsen, virkelig masse haha. Men jobben min er fin da, og på fredag er det lønning og da kan man vel ikke klage :p Tar vel i mot livsglede og energi, får aldri nok av det!

 2. Du sprer vanvittig mye glede, Kamilla. Du klarer på en eller annen måte å få meg veldig glad, uansett hvor dårlig dagen min har vært. Sånn som idag, der jeg ligger hjemme med vond hals, så tenker jeg nå at livet ikke er så ille allikevel 🙂

 3. Helene sier:

  Enig med Cecilie!! Positive og fine Kamilla. Selv har jeg fått påvist kyssesyken i dag, men når jeg leser dine glade innlegg blir det litt bedre å holde sengen. God klem

 4. Lene H. sier:

  Må bare si noe fra min siste kommentar (jeg lurte på hvordan du klarte å få så lav puls) 🙂
  Jeg har trent intervaller osv. Løping generellt siden 2011, men pulsen er på rundt 170 på langturer, og oppe i 200 på i intervallene…

  • Kamilla K sier:

   Sikker på at det stemmer? Jeg er ingen ekspert, men det høres ikke helt riktig ut… Eller mener du makspuls? Jeg snakker jo om gjennomsnittspulsen for økten, når jo høyere puls enn den i løpet av løpingen.

 5. Adele sier:

  Hei!
  Hvordan lærte du hva du skal trene? Jeg er sinnesykt sjalu på alle jenter på treningscentret som er inne i studioen som vet hva de driver med. Jeg har drevet med idrett på elitnivå men jeg har alltid hatt noen som sier til meg hva jeg skal gjøre så når jeg kommer in på treningsstudioen nå er jeg helt blank. Gruppetimer fungerer helt fint fordi det står en person lengst frem å sier til meg: «gjør sånn». Har du noen gode øvelser som du kan gi tips på? Jeg skjønner nemlig ikke når det står «dips 10x20xx»… Du er veldig inspirerende må jeg si!

  • Kamilla K sier:

   Hei! Hvis du trener på et treningssenter har du forhåpentligvis mulighet til å spørre noen som jobber der? På SATS får man så mange timer med treningsveiledning man ønsker inkludert i prisen, så da snakker man om mål, og hva som bør gjøres for å nå de målene. Så får du vist hvilke øvelser du bør satse på. Jeg har lært alt av folk jeg kjenner som kan det hele, så jeg har vært veldig heldig. Du bør få noen til å se på teknikk og slikt, så å ta det via nettet blir litt vanskelig for meg 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.