Mat #42

0

(Økologiske) egg, paprika, (økologiske) gulrøtter, agurk, cherrytomater, mandler, rå cashewnøtter, te, vann.

1

Kyllingsalat.

2

(Økologisk) laks, brokkoli, vannkastanjer, paprika, rå cashewnøtter, cherrytomater.

3

Kyllingsalat – igjen. (Og økologisk hvitvin)

4

Tunfisksalat. Billig, rask, enkel, god og sunn middag.

5

(Økologisk) laks,  (økologiske) gulrøtter, brokkoli, paprika. Fire av de beste tingene på jord, samlet på én tallerken.

6

Reker (med pepper), paprika, agurk og  (økologisk) gulrot.

7

(Økologiske) egg, stangselleri, cherrytomater, mandler, paprika og  (økologisk) gulrot.

Hurra for god og sunn mat – gjerne økologisk!

God helg, folkens! 

18 kommentarer til “Mat #42

 1. Ragnhild

  NAM 😀
  Liker at du har blitt bevist på økologi (selv om du kanskje har vært det lenge, hva vet vel jeg :P). Det synes jeg er så viktig selv! Lommeboka mi liker det ikke så godt, men jeg kjøper alt økologisk (untatt mango når de ikke har gode økologikse). Heldigvis har jeg en liten deltidsstilling på Helios, så da får jeg litt rabatt. Men dyrt eller ei, jeg synes det er verdt det 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Vært bevisst på det lenger enn jeg har gitt uttrykk for, men prøver å påvirke leserne også, så da påpeker jeg det litt mer nå 😉 Åh, jobb hos Helios høres ganske fantastisk ut.

   Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Emil og Samuel (på toppen av Steen & Strøm) har de BESTE salatene. Protein Plus, eller hva den heter, er helt vanvittig god. Tor-Arne og jeg spiser alltid den 😀 Ellers er det jo sunn mat nærmest over alt føler jeg. Eger café har masse spennende, blant annet raw-retter. Vapiano ved Rådhuset har mye godt og sunt 🙂

   Svar
 2. Helene

  Blir du god og mett av dette? 🙂 🙂 Regner med det siden du spiser det, men det ser så lite ut! 🙂

  Svar
 3. Malin

  Hei!
  Utrolig inspirerende blogg, spesielt mat innleggene. Har bare et lite spm. Du spiser ofte frosne bringebær, er dette selvplukkede eller er de kjøpt frosne på pose?? Når jeg har kjøpt frosne bringebær står det nemlig at de skal kokes før bruk, er ikke det nødvendig?
  Mvh malin

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Hei! Takk for det.
   Jeg kjøper bær som er norske, da har jeg lest at det ikke skal være nødvendig med oppkok pga regelverk. De fra utlandet bør kokes. For eksempel er de fra Eldorado fra Polen, og bør dermed varmebehandles. Mulig jeg tar feil, men er i hvert fall det jeg har fått med meg.

   Svar
 4. sknff

  Heei.
  Jeg klarer ikke helt å skjønne at du makter å spise tunfisk? Jeg syntes at det er helt grusomt, og lukten, ja den er ufyselig. Ja, jeg har prøvet å like tunfisk, uten noe som helst hell.
  Uansett, jeg og Wordfeud har en liten pause til alle eksamer er levert. Jeg håper å se deg i slutten av mai! Hehe 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Hei du! Tunfisk, krydret på riktig måte, er en av mine favoritter. Enkelt, raskt, godt og sunt 🙂 Men for all del, mange som ikke liker det. Mye annet godt man kan spise, heldigvis!
   Satser på å være tilbake rundt den tiden selv 😀 Lykke til med halvåret så lenge 😉

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *