26 februar 2013 -- 5:57

Til tross for at det ikke er helt ideelt å slippe alt man har i hendene for å gå tur i tre timer midt på dagen, var turen i går absolutt verdt det. Øya og jeg koste oss i deilige omgivelser og strålende vær.

1

Standard: jeg tar bilder og Øya venter tålmodig.

2

3

4

5

Pinnelek! Grunn nok til å trene seg sterk: jeg får mye mer futt i kastene, så Øya får løpt litt ekstra!

6

7

8

Øynene hennes er magiske.

9

10

11

12

13

Ah, perfeksjon. Å bli født i dette landet, i denne byen, i denne familien, til dette livet… Den beste gaven noensinne!

(SMOT – vi savnet deg på turen!)

Nå skal jeg komme meg i beastmode med godmusikken (xzibit, snoop dogg, timbaland og resten av gjengen) mens jeg kommer meg til SATS for bentrening, og så blir det skole til kvart på seks. Tjohei!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Linn Bakås sier:

  Hei! Så nydelig hunden din er! Min er veldig lik og er blanding mellom Border Collie og Finsk Lapphund. Er hunden din samme blanding?

 2. Helene sier:

  Begynte å lure på hvor Øya hadde blitt av! Det er så mange som synes det mest pesete med å ha hund er å gå på tur, men jeg synes det virker så koselig jeg. I tillegg til at det er en veldig god unnskyldning til å komme seg ut! Men så er du heldig som kan låne hunden når du vil, fa kan du jo gjøre det akkurat når det passer deg 😀 Ha en kjempekjempefin dag!

 3. Ellen sier:

  Fine Øya! Så ut som en herlig tur!

 4. Tor sier:

  Tur i marka når jeg kommer til Oslo, ja takk (:

 5. Hanne sier:

  Så flotte bilder! Jeg tok en lesepause med tur ved sjøen i går. Fantastisk tur!Tenkte på deg da 😉

 6. Åh dette gjorde seriøst dagen min! Såååå hyggelig at du tenkte på meg, og savnet meg også til og med! 🙂 Skulle gjerne ha vært med! Kanskje til helgen? Det er meldt plussgrader og MASSEMASSE SOOOOL! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.