1 februar 2013 -- 7:55

IMG_7460

IMG_7463

God morgen, godtfolk! Åh, jeg har så mye energi om dagen, og livet er så bra at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Det er ikke unormalt at jeg er i godt humør, spesielt ikke om morgenen, men denne uken har virkelig humøret nådd nye høyder. Spesielt tirsdag, onsdag og torsdag. Ting går så bra! Man kan tenke «herfra kan det bare gå nedover», men jeg velger heller å nyte energien til det fulle. Dere vet; spre kvalmende mye glede, danse for seg selv på kjøkkenet, synge høyt mens man går hjem fra trikken (og TROR at det ikke er noen i nærheten), ta en liten piruett på badet mens man pusser tennene… Haha, livet. Fantastiske greier.

Stakk egentlig bare innom for å ønske dere en herlig fredag! I går var det et nydelig vær her i Oslo, og jeg håper selvsagt at vi får enda en dag med besøk fra solen. Vel, nå får jeg komme meg av gårde. Senere tenkte jeg å lage knekkebrød, så da vil dere kanskje ha oppskriften?! Håper alt er bra med dere! Smil!
Og gjør som jeg gjør på bildet: spis gulrøtter!

Av Kamilla | 19 Kommentarer »
 1. Rita Hansen sier:

  Energien din «smitter» gjennom dataen.
  Og oppskrift på knekkebrød kan vi like.
  Ha en flott dag du solstråle 🙂

 2. Hilde sier:

  Hehe, jeg sitter jo her og spiser gulrøtter, jeg og!

  Takk for en flott, gledesspredende blogg! 😀

 3. Ingrid sier:

  GLEDESSPREDER! God helg 🙂

 4. Lene sier:

  Du sprer så mye glede! Helt herlig <3

 5. Ingrid sier:

  Hei sveis! Jeg begynte med på bloggen din etter at fotballfrue linket, og jeg synes den er kjempebra! Jeg er veldig glad i sunn mat og trening selv, og synes bloggen og alle bildene er skikkelig inspirerende. Her om kvelden laget jeg kveldsmat tallerken a-la-kamilla-k til meg og kjæresten: hjemmelaget knekkis med gulost og paprika, gulrot og frukt delt opp og dandert vakkert. Kjæresten digget det. Så je! Fortsett sånn 😀 nå skal jeg snart løpe 🙂

 6. Linn sier:

  JEG BLIR SÅ INSPIRERT AV DEG!
  Jeg har pause fra skrivinga og leser bakover i arkivet. Samme hva du velger å gjøre i livet så tror jeg drivkraften din vil få deg akkurat dit du vil. Men igjen, fortsett å blogge til du er 40 minst? På forhånd takk.

 7. Linn Renèe sier:

  Du er den søteste, Kamilla! <3

 8. Hahaha! Du er så søt! 😀
  God helg, Kamilla! <3

 9. Tilde sier:

  Du er så positiv, elsker det! Jeg hadde verdens største glis klint utover trynet da jeg gikk fra lesesalen. Endelig heeeelg <3

 10. Du er så god ❤ Håper fredagen din er like fin som deg!

 11. Martine sier:

  Åh, Kamilla! Jeg bare elsker bloggen din! Nå har jeg ikke vært her inne på noen dager, og det er med vilje, hihi. Jeg er litt rar kanskje, men jeg liker å «spare» innlegg slik at jeg noen dager kan sitte leeenge og bare nyte innleggene. Sånn som i dag 🙂 Tusen takk for at du er så flittig og legger ned så mye arbeid her inne. Det er til stor glede for meg i hvert fall! <3

  Jeg må bare si at jeg likte iherb-innlegget så utrolig godt! Vi har mange felles ting vi bestiller. Jeg er kjempeglad i steviadråpene for eksempel, men jeg må bare si at jeg har en annen vaniljestevia du heller bør prøve. http://www.iherb.com/NuNaturals-Vanilla-Stevia-Alcohol-Free-2-fl-oz-59-ml/15940 denne er så myye bedre. Ingen ettersmak, men KUN deilig vanilje! 😀 Prøv den en gang og jeg tror du vil bli fornøyd.

  Jeg lurer også på en ting. Den pulsklokken fra Nike som du har, er den komplisert og vanskelig å sette seg inn i? Jeg har en fra Polar som er helt forferdelig vanskelig 🙁 Derfor har jeg så lyst til å kjøpe denne om den er lettere. Jeg ser at Caroline (Fotballfrue) også sverger til den, så den må være bra når mange har den?

  Jeg håper du får en flott helg, vakre deg! Kos deg og nyyyyt <3 Klem fra Martine

  • Kamilla K sier:

   Hvis ikke du er en av de skjønneste personene på jord, så vet ikke jeg. Sitter her og gliser 😀 Tusen takk, nydelige Martine.
   Takk for tips om den andre steviaen. Jeg er ikke så glad i den med vanilje, men ser at samme merke har sjokolade, så den skal jeg ta med neste gang! Bestiller jo pulveret fra det merket, så vet at man får bra ting i hvert fall 🙂

   Jeg ELSKER den klokken. Den er hovedsakelig rettet mot de som ønsker fokus på løping, så selve pulsdelen av den er ikke den best velutviklede. Selv er jeg fornøyd med det jeg får ut av den når det kommer til puls – man får med seg hva som er gjennomsnittspulsen for økten, og hva som var makspuls for økten – stort mer pleier ikke jeg å sette meg inn i. Driver man mye med forskjellige soner, og vil se detaljerte tabeller og slikt er ikke Nike-klokken veien å gå. Har skrevet et innlegg om klokken HER, der kan du se det meste om den. Den er svært brukervennlig og enkel 🙂
   Stor klem tilbake, fina. God helg <3

   • Martine sier:

    Åh, er det noen som er skjønne, så er det DEG! Nå sitter jeg og smiler her 😀 Godjenta!
    Skjønner, men de andre smakene er nok like gode. Elsker det pulveret selv. Den vaniljesteviaen er veldig god i kesam, cottage cheese og pannekaker, forresten dersom du kunne tenke deg å prøve vaniljesmaken en dag 🙂
    Så utrolig bra! Takk for link 🙂 Jeg synes Polarklokken er alt, alt for innviklet og jeg skjønner ikke bæret. Haha, jeg er så lite teknisk av meg! Nike høres litt mindre komplisert ut, så det spørs om jeg ikke må investere i en slik. Jeg har planer om å klare å løpe litt igjen. Har vært innlagt på sykehuset ganske mye, derfor er ikke kondisjonen på topp kan du si. Du løper jo som en virvelvind! Blir rett misunnelig, hihi 😀
    God helg, vakre! Stor klem <3

    • Kamilla K sier:

     Nei, Martine – DU er helskjønn. Jeg heier virkelig på deg, du virker tvers gjennom god! 🙂
     Jeg brukte Suunto M2 pulsklokke før, den er veldig enkel i bruk, og man får mer oversikt over pulssoner og slikt, MEN man får ikke lagt det inn på mac/pc, slik som man kan med Nike sin. Du får lete deg frem i den store pulsklokkejungelen, hehe. Vet at Polar sine FT40 og FT4 er veeeeeldig populære, men det er kanskje en av de du allerede har?
     <3 Håper du får en finfin søndag!

 12. Glad fisk sier:

  Hei, Kamilla!
  Må bare fortelle deg… Dette innlegget du har skrevet her leste jeg på kvelden rett før jeg la meg. Det siste jeg gjorde den kvelden var rett og slett å lese bloggen din. Og det tror jeg må bli en fin vane. For morgenen etter våknet jeg opp med en fantastisk deilig lykkefølelse. Jeg våknet bokstavligtalt med et stort glis om munnen. Og kjente meg bare såååå lykkelig! (Nå skal det sies at jeg er veldig lykkelig om dagen da, men denne lykkefølelsen var liksom litt sånn ekstra ekstraordinær). Og enda bredere ble gliset da jeg noen sekunder etterpå kom på at jeg kvelden i forkant hadde lest blogginnlegget ditt om å være sånn skikkelig kvalmende glad!
  Og det er jo bare så deilig å være glad! Syns det er så fint at du skriver om det. Deler gleden! Det er ikke kvalmende i det hele tatt.
  Takk for en inspirerende blogg! Du virker å være ei tvers igjennom toppen jente.
  Og fortsett å syng høyt for deg selv! Digger det!

  • Kamilla K sier:

   Åh, du kan TRO dette var en herlig kommentar å stå opp til! 😀 Tusen, tusen takk for at du gadd å skrive den til meg. Sitter her og gliser, haha. Håper du verdsetter lykken din, og at du smitter den over på andre. Å være glad er rett og slett helt fantastisk!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.