11 februar 2013 -- 6:14

God morgen!

Jeg har en huskelapp på macen som heter «positive hendelser 2013» der jeg skriver ned dato og hendelse for de fine tingene som er litt utenom det vanlige. Foreløpig har listen 14 punkter, og jeg blir helt varm inni meg av å lese hvert punkt. Jeg har alltid lyst til å skrive mandager på den listen. Hver gang jeg våkner opp til en mandag synes jeg det er en ekstra positiv hendelse. Hver dag er jo faktisk en positiv hendelse. Det å våkne i trygge omgivelser, i et helt fantastisk liv. Jeg elsker det!

I tillegg har jeg sitatet «ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe» liggende på en huskelapp – jeg synes det er en god setning. Problemet er ikke problemet, men din holdning til problemet. Når jeg først er i gang med å fortelle om energigivende faktorer i min hverdag, så er skjermbildet på mobilen min en rosa bakgrunn med teksten «small changes can make a big difference». Det er så sant, på alle områder her i livet.

Her kommer noen bilder fra turen på lørdag:

1

2

3

4

5

6

7

Oslo, natur, gangveier, fint vær. Herlige ting! Pluss mitt superfargerike antrekk, såklart.

Og dere… Det er kjempehyggelig at flere av dere tagger meg i bilder på Instagram og skriver fine ord om at jeg har inspirert til sunn mat, trening og slikt, men når dere har private profiler får ikke jeg gått inn på bildet, likt det, eller svart. Jeg ser hva dere skriver, blir veldig takknemlig, og smiler for meg selv, men da vet dere også hvorfor dere ikke får noe respons.

Ta styringen, og lag en bra uke! Hva skal være «ukens ord» for denne uken? Hva skal vi fokusere på?

Av Kamilla | 26 Kommentarer »
 1. Ingrid sier:

  Prøv noe nytt! Det er mitt mål 🙂

 2. Elisa sier:

  God morgen, flinke 🙂 Fine, fine bilder! Og ikke minst inspirerende ord, som vanlig 🙂 har vært i Oslo helgen, kom nettopp med nattoget. Var innom tehuset/t i helgen og tenkte på deg! Farlig mye fristende teer. Hadde en ufrivillig treningsfri uke nå forrige uke, pga sykdom. Nå kribler det i beina etter å komme i gang! Ønsker deg en super mandag!!!

  • Kamilla K sier:

   Takk for det, Elisa 🙂
   Åh, så bra du var innom tehuset – håper du likte deg der!
   God bedring, og super mandag til deg! 😉

 3. Ragnhild sier:

  Jeg elsker at man har all (eller mye da ;)) makt over eget liv, bare man tar styringen! Nå skal jeg avgårde på ukens første treningsøkt, kafetur med en venninne og noen timer jobb i kveld på verdens koseligste jobb. Det blir en fin dag!
  God uke til deg, og takk for alltid fine og oppmuntrende ord her inne.

  • Kamilla K sier:

   ELSKER det selv! Man har mer makt enn man gjerne tenker over. Når man blir mer bevisst er det også lettere å finne glede i småting, synes jeg. Kos deg med dagen din – det ser ut til at du får en flott mandag! Takk selv, for så koselig kommentar 🙂

 4. Gøril sier:

  Fikk ikke sove i natt, og leste så og si hvert innlegg
  du har skrevet i bloggen. Selv begynte jeg å følge deg
  i sept i fjor.
  Ser selvsagt at du har forandret deg mye, men syntes
  du var kjempefin da også. Og måten du skrev på
  var veldig likt som nå, så du har alltid vært klok og god du!
  Drikker du vitaminvann nå forresten? Det ble en del før så jeg.

  Jeg følger mange blogger. Mange.
  Men denne er den beste, den gir meg mye.

  Og vi er ikke like, jeg er 31 år og trebarnsmor og
  har ikke tid til mer enn tre økter i uka, og maten er ikke på
  langt fra så sunn, men får så mye inspirasjon og motivasjon
  og blir alltid så glad når jeg leser her.

  Ha en god mandag.

  • Gøril sier:

   Ble en del skrivefeil her, beklager!

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk for de ordene, det var hyggelig av deg 🙂 Og så interessant at du fortalte litt om hvem du er, jeg tror jeg må spørre om det i et eget innlegg, så takk for den ideen.
   Jeg ble sponset av Vitamin Well i ca. ett år, men da vi avsluttet det samarbeidet falt også min vane bort. Drikker vann, te og kaffe nå.

 5. Maja sier:

  Fin, du! <3 Og med fiiiiinfine Frye-boots. Hihi!

  Men det er jo som du sier; gjør man bare bittelitt her og bittelitt der, så har man plutselig gjort masse! Det gjelder alt fra husarbeid til rydding til trening til matvaner. 🙂 Og selv en bitteliten forandring eller innsats er ganske mye bedre enn ingen forandring eller innsats. Det er hvertfall min holdning!

  • Kamilla K sier:

   BOR i dem, haha. De er nesten magiske. Takket være deg at jeg kjøpte dem 😀
   JA! Hurra for at mange små ting faktisk blir stort.

 6. Helene sier:

  Jeg leste dette innlegget i halvsøvne på mobilen i dag morges, og i mens jeg leste ble jeg bare mer og mer glad! Du er så flink til å sette ord på ting. Og jeg er så enig med deg og Ragnhild lenger opp i kommentarfeltet 🙂

 7. Linn sier:

  Jeg har faktisk begynt å like mandager etter de energiske mandagsinnleggene dine 😀
  Jeg har tenkt mye på disse ordene, for det meste i skolesammenheng men også i andre sammenhenger: kunnskap, selvtillit, trygghet. Kunnskap=selvtillit= TRYGGHET. 🙂 Det er ihvertfall mitt mantra om dagen. God mandag til deg flinka!

 8. Veronika sier:

  Hei! Jeg er en ny, fast leser på bloggen din – har kun lest den sporadisk i en god stund før nå. Må bare si at du utstråler en veldig positiv energi, og du gir meg masse motivasjon til å spise sunt og å trene 🙂 Stå på videre!
  PS: Helt enormt stor forandring du har fått til med kroppen din siden sist jeg leste her inne. Imponerende!

 9. Maren M sier:

  For lenge siden skrev jeg til deg at jeg hatet løping. Etter nyttår bestemte jeg meg for å gi løping en ny sjanse. Etter litt intervaller de siste ukene, sprang jeg 50 minutter sammenhengende på lørdag – og synes det var gøy! Det ble 9 km, kanskje ikke verdensrekord, men absolutt et steg i riktig retning. Takk for inspirasjon, nå skal jeg bli løpeflink 🙂

  • Kamilla K sier:

   GRATULERER! 😀 Åh, nå sitter jeg og smiler skikkelig godt. Kan bare forestille meg den mestringsfølelsen du må ha. Å løpe 50 minutter sammenhengende er en stor milepæl, det synes i hvert fall jeg. Husker da jeg løp tre-fire minutter sammenhengende i starten, og måtte hige etter pusten. Det er en flott innsats du har gjort – inspirerende! Takk for at du delte det med meg 🙂

 10. Helene sier:

  Forresten! Synes ordene vi skal fokusere på er: pågangsmot, positivitet og engasjement!

  • Kamilla K sier:

   Liker! Nå har jeg riktignok skrevet ned «prøv noe nytt!» som en kommenterte tidligere 😉 Men engasjement må helt klart gjelde for en kommende uke.

 11. Maria sier:

  Hei fine!
  Må bare spørre om noe litt på siden av tema: betaler du for bloggen/ domene? (skal lage ei hjemmeside, men er litt lost)

  Ellers! God uke til deg! (er vel nesten unødvendig å ønske deg ettersom du er så full av lykke fra innsida og ut, men jeg gjør det likevel)

  Mitt fokus er betydningsfull. For meg selv og andre.

  • Kamilla K sier:

   Hei! Ja, har pakke fra one.com 😉
   TAKK! 😀 Alltid hyggelig med positive ord, uansett om man er i godt humør fra før av, eller ikke. Ha en bra uke!

 12. Så fine bilder og fine huskelapper! Håper listen blir uendelig lang <3

 13. Thea sier:

  Mandager er egentlig skikkelig bra dager, men i går startet den med oppkast… Ingen bra start på uken!! Ble så irritert for jeg hadde planlagt en bra økt på SATS, men 30 min etter jeg stod opp hang jeg over doskåla, buhu! Da er det vel litt lov til å klage, eller? He he. Satser på at jeg er bedre i morgen da 🙂 Ha en fin uke videre!!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.