Winter Osloland

Søndag. Vinter. 8,5 km. Halvannen time. Tåke. Frisk luft. Masse snø. Pilkere. Oslo.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Det er mulig det bare er jeg som savner da jeg la ut masse naturbilder her på bloggen?! Føler vi alle har godt av litt fredelige bilder av det vakre landet vårt i ny og ne, ikke bare høy puls og paprika.

Apropos høy puls; jeg er nettopp ferdig med dagens treningsøkt. Deilig start på dagen. Skal bare fikse meg ferdig, så går turen til skolen. Ha en herlig torsdag, fine lesere!

13 kommentarer til “Winter Osloland

 1. Helene

  Det var koselig å se bilder herfra, var masse på Nordstrand og det området da jeg var liten siden Farmor og Farfar bodde der, men nå har de flyttet og det er jo egentlig litt synd, det er så fint der 🙂 Fin dag til deg 🙂 🙂

  Svar
 2. Julie

  Jeg lurte på om du som oftest trener rett før skolen? Dusjer du da der? Går du da rundt med alt i veska hele dagen? Jeg bare lurer på hvordan du gjør det siden du er så smart og praktisk 🙂 ha en fin dag!!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Jeg drar hjemom. Har heldigvis en helt fantastisk timeplan, som gir meg mulighet til å gjøre slik jeg gjør, i tillegg til godt kollektiv-tilbud (bussen til og fra senteret tar fire minutter, hehe). Begynner jeg tidlig på skolen foretrekker jeg å løpe ute her jeg bor, da sparer jeg jo mye tid. Eller så hender det jeg trener på senteret like ved skolen, og har meg meg håndkle osv., men det er absolutt ikke ofte.
   Ha en fin dag! 🙂

   Svar
 3. Melissa Spania

  Åhh, der kjente jeg meg igjen! Har vært massevis på Ingerstrand! Var der sist i fjor sommer på bootcamp til en PT venninne. Herlig plass å svette på også da 🙂

  Svar
 4. Hanne

  Jeg elsker naturbildene dine! Det var jo slik jeg startet å lese bloggen din 😉
  Det siste bildet var helt utrolig vakkert 🙂

  Svar
 5. Kristin

  Jeg er en tur på netrition.com for å bestille litt low carb godsaker Bestiller man ting under 200 NOK slipper man toll, men shipping var på 56 dollar. Kan dette virkelig stemme? :/

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Aldri hørt om den siden, og ble en anelse skeptisk da jeg gikk inn der. Med så dyr frakt ville jeg uansett aldri bestilt derfra.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *