20 januar 2013 -- 16:26

Synes jeg lager disse innleggene annenhver dag – tiden flyr! Synes for øvrig jeg skriver det annenhver dag òg.

Mandag

 • En times gåtur
 • Skrå hantelpress 12 kg 2×10, 14 kg 2×8, 16 kg 2×6
 • Hantelcurl 10 kg 2×8, 12 kg 2×6
 • Cable crossover 7.25 kg 2×8, 10 kg 2×6
 • Hammercurl 14 kg 4×8
 • Triceps pushdown 15 kg 2×10, 20 kg 5×8
 • Løping: 5.66 km, 30 min, 2.5 % stigning
 • Et kvarters gåtur på mølla – 1.6 km – 5% stigning
 • Skrå pushups 30 stk

Kommentar: Bryst ikke favoritten, jeg synes jeg er så svak der (sett i forhold til resten av kroppen – jeg er jo ikke svak), så da blir gjerne følelsen av øktene deretter. Benkpress har jeg vel ikke tatt på flere uker. Ettersom jeg ikke hadde min vanlige løpeøkt på søndag tok jeg meg friheten til å avslutte med en halvtimes økt på mølla.

1

1) Tittei fra kabelstativet. 2) Møllekos (uten pulsbelte…)

Tirsdag

 • Knebøy 20 kg 2×10, 40 kg 2×10, 60 kg 3×10, 80 kg 2×8, 100 kg 2×4
 • Tåhev 100 kg 2×15, 110 kg 2×10
 • Hip thrust 60 kg 2×10, 80 kg 2×10
 • Strakmark 60 kg 2×10, 80 kg 2×4
 • Bulgarsk splittbøy 50 kg 2×10, 60 kg 2×4
 • Utfall m/stang 40 kg 2×8, 50 kg 2×4
 • 25 min gåtur på mølla – 2.5 km, 5% stigning

Kommentar: Hehehehehehe, hvem vet – kanskje jeg dreit meg ut på den siste knebøyrepetisjonen?! (SMOT vet) Fikk en liten støkk i selvtillitten der, men tok meg raskt opp igjen, og kjørte på med nok en fantastisk benøkt. Den følelsen jeg har mens jeg holder på er ubeskrivelig, og når jeg er ferdig kan jeg nesten sveve hjem, for jeg er så gira og glad og altmuligrart av positive ting. Treningsglede på sitt beste.

2

1) Man kunne visst ikke ofre et smil… 2) Tomt SATS og bekmørkt ute. 3) Standard. 4) Hey!

Onsdag

 • Langkjøring: 1 time, 11.33 km, 2% stigning

Kommentar: «Dagen etter benøkt er egentlig hviledag» skrev jeg før. Det var tider det. Nok en økt uten pulsbelte, noe jeg egentlig synes er helt bånn, men batteriet hadde sluknet, og jeg glemte å bytte det. 

3

1) En fin time. 2) Liker så godt fargen på skoene.

Torsdag

 • Foroverlent roing 20 kg 2×10, 50 kg 2×10, 50 kg 3×5
 • Clean and press 20 kg 2×10, 22.5 kg 2×10, 25 kg 2×5
 • OHP 25 kg 2×10, 30 kg 2×5
 • Enarms hantelro 18 kg 2×10, 24 kg 2×5
 • Enarms skulderpress 12 kg 2×10, 14 kg 2×5
 • Sideløft 4 kg 2×10, 6 kg 2×5
 • Nedtrekk 40 kg 2×10, 50 kg 2×5, 55 kg 2×5
 • Smalt nedtrekk 50 kg 3×5
 • Løping: 7.14 km, 38 min, 3.5% stigning

Kommentar: Dette var gøy! Følte meg skikkelig pumpa i skuldrene etterpå, og etter all nedtrekken ble ryggen også ganske mør, hehe. Mye morgenenergi om dagen, så avsluttet med litt løping igjen.

4

1) Nok en gang bekmørkt, og på bildet kan dere også se hvor hjemme jeg føler meg på senteret. Setter flaske og slikt i vinduskarmen på andre siden, og vandrer rundt for meg selv. 2) Valgets kval – hvor tungt klarer jeg i dag? 3) Ble en ganske lang økt, gitt. 4) Svett svettesen!

Fredag: Aktiv hviledag – 10,7 km gåtur (fordelt over to etapper)

Lørdag

 • Langkjøring: 15.37 km, 81 min, 159 bpm, 2-3% stigning
 • Tøy og bøy

Kommentar: Ah, deilig økt. Komfortabelt tempo, Animal Planet på tven, masse nye medlemmer å se på, grei puls, og lette ben. Etter ca. et kvarter oppdaget jeg at jeg hadde glemt å sette pulsbeltet på «on» på klokken, så derfor den oppdelte økten. Hadde jo ikke skiftet batteri i beltet for ingenting!

6

1) De minuttene som virker lengst i hele økten er de første, der jeg kun går. Føles kjedelig, når jeg vet hvor mye løpeglede som venter, men jeg synes det er viktig å bygge opp tempoet gradvis. 2 og 3) Hurra for fin langkjøring. 4) Begynner å bli litt myk nå, det er jo artig, selv om jeg synes tøying er en anelse kjedelig.

Søndag

 • Oppvarming på mølla: 5.35 km – 27 min – 153 bpm – 2.5% stigning
 • 55 min BODYPUMP
 • 1 t 40 min gåtur med søster

Kommentar: I dag gikk bodypumpen mye bedre! La på mer vekter på alle øvelsene, og kjente det svi litt i musklene. Neste uke bør nok systemet sitte bra, tenker jeg. Får legge på litt mer når vi kommer til ben og rygg, da tror jeg nok kroppen skal riste ganske greit etter timen. 

7

1) Det er ikke bare klokka som går og går, men aldri kommer til døra. 2) Finfin oppvarming. 3) Klar for å pumpe! 4) På vei hjem for å legge fra meg bagen, og gå mer.

Det har vært en helt topp treningsuke. Både motivasjon, treningsglede og energinivå er nesten skummelt høyt for tiden, og det har i grunnen vært det i lange tider, så jeg nyter det virkelig for alt det er verdt. Uken kort oppsummert: kjempegode styrkeøkter og ca. 45 km løping.

I morgen kommer innlegget om studieteknikk, som jeg har lovet dere i lang tid. Fin kveld til alle!

Av Kamilla | 35 Kommentarer »
 1. christine sier:

  flink flinkesen <3

 2. Martha sier:

  Så flink du er! Lurte på hvordan du kjører de forskjellige settene. Ser at du eks. har flere sett med knebøy, men tar du alle på en gang, eller fordeler du slik at du først tar ett sett, så noe annet, og så tilbake på knebøy igjen?

 3. Hanne Nilsen sier:

  Du er kjempe flink! Du er et sinnsykt godt forbilde innen trening og kosthold, Kamilla! Du sprer sånn fin energi her inne på bloggen, og det er alltid like artig å lese innleggene dine 🙂 Gleder meg til innlegget om studieteknikk, skolemotivasjonen er ikke helt på topp.. Ha en fin søndag!!

  • Kamilla K sier:

   Wow, for noen store og flotte ord. Tusen takk, Hanne! Blir veldig glad for å høre at jeg klarer å sende positiv energi til noen av dere, da har jeg oppnådd noe av det jeg ønsker 🙂
   Oi, jeg må gå gjennom det innlegget i kveld. Takk for påminnelsen!

 4. Tina sier:

  Disse innleggene er så motiverende å lese altså 😀 Men jeg lurer på, i pausene mellom settene, har du lang pause og hva gjør du da liksom? Jeg føler meg som den dusten når jeg tar pause og aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg eller hvor jeg skal se.. haha, teit, I know 😛

  • Kamilla K sier:

   Haha, ser den. Pausene mine varierer veldig i lengde. De dagene jeg trener tidlig er jeg som regel alene på senteret, og da blir pausene korte, og jeg bare kjører på. Hva skal man drive med? Få som oppdaterer Instagram eller Twitter på den tiden, og det er grenser for hvor mange runder jeg gidder å gå rundt i lokalet mens jeg stirrer i lufta. Andre dager er guttene i styrkerommet og da får gjerne skravle/latter-musklene kjørt seg i pausene 😉 Dette hjalp deg sikkert ingenting 😆

   • Tina sier:

    Haha, nja, jeg får kanskje gå meg noen runder jeg også 😉

    Ha en strålende uke 😀

 5. veronica sier:

  Flott blogg 🙂 Kjempe motiverende er du 🙂 Lurer på 1 ting; varmer du opp før du trener med vektene? Ser du har skrivd ned løping, er det etter øktene da? Stå på !

  • Kamilla K sier:

   Skriver øvelsene i den rekkefølgen jeg gjør dem, så det stemmer 😉 Jeg varmer som regel opp med lettere vekter av de øvelsene jeg skal gjøre. Også går jeg til SATS, noe som tar meg ca et kvarter, så da blir jeg gjerne litt varm i kroppen som et utgangspunkt.

 6. Du er sterk!
  Spesielt i knebøy. Jeg hadde en kjempeøkt på lår/rumpe selv i dag, og jeg vil bli like sterk som deg i beina! 😛 Ikke rart løping er lekende lett for deg 😛 hehe… Kjempemotiverende i hvertfall!

  • Kamilla K sier:

   Startet ikke her, har bygget meg opp, så det kan du også 🙂 Gi musklene god mat, så gir de deg styrke tilbake. Hehe, liker at noen skjønner sammenhengen mellom benstyrke og løping, for det virker som det er ganske undervurdert av mange jenter 😉
   Takk for fin kommentar!

 7. Superkvinnen Kamilla 😀 Denne uken har jeg hatt så amputert trening, så jeg har levd litt gjennom deg, lol… Men tror skulderen min er fin igjen, i alle fall mye bedre, så gleder meg til å leve mitt eget treningsliv denne uken 😉

 8. Ida M sier:

  Flink jente! Ligger syk på tredje dagen med forkjølelse og bihulbetennelse 🙁 Har såå lyst til å trene!!

 9. Martine sier:

  Hei Kamilla 🙂 Jeg må bare si at du er en stor motivasjon og et flott forbilde! Alt du gjør er så gjennomført! Og løpingen din er SÅ inspirerende. Jeg har tenkt til å kjøpe meg tredemølle nå for å bli flink til det samme! Det er bare en ting jeg lurer på; hvordan varmer du opp til langkjøringer osv.? Og legger du sammen tiden på oppvarming og langkjøringene? (Hvis du skjønner hva jeg mener, haha!) God natt og fin uke til deg!

  • Kamilla K sier:

   Søteste, vakreste deg. Tusen takk! Jeg pleier å varme opp likt som jeg gjør til alle løpeøkter, bare med litt roligere tempo, ettersom jeg ikke skal så høyt opp i fart i løpet av økten 😉 Har skrevet om det her. Husk at benstyrke gjør løpingen både lettere og mer behagelig, i tillegg til at det reduserer risikoen for skader.

   Sender deg en stor klem, og håper at du får en fin uke, og at du ikke lar deg selv bryte deg ned. Du virker så god! Sov godt 🙂

 10. Elisa sier:

  Hei!

  Jeg var fast leser av bloggen din for rundt 1,5-2 år siden! Jeg glemte en stund å titte innom blogger for mye annet ble prioritert. I dag logget jeg meg inn på bloglovin, og der dukket du opp!

  Utrolig gøy å se deg igjen og lese om hverdagen din, hvor flink du er å trene osv! Like gøy, om ikke enda bedre å lese bloggen din nå! Jeg ble i hvert fall veldig inspirert av deg, og gleder meg til å følge deg framover! Du er kjempeflink!! Stå på 🙂 ) klem fra meg

 11. Elisa sier:

  … også lurte jeg på en ting! Ser du bruker pulsklokke fra Nike. Jeg vurderer å gå til innkjøp av en pulsklokke, og markedet er så stort! Kan du fortelle litt om klokken og dens funksjoner? Hadde blitt kjempeglad 🙂

  • Kamilla K sier:

   Jeg har skrevet om klokken min HER. Om du løper mye er den artig å ha, men hvis du hovedsakelig trener andre ting ville jeg gått for en annen klokke, for eksempel fra Polar.

 12. Gøril sier:

  Jeg kan ikke løpe pga flere ryggskader, er sykling
  et greit alternativ tror du?

  Jeg ser du trener ca hver dag, du er SÅ flink.
  Hvor mange timer hver dag bruker du til trening?
  Jeg rekker liksom ingenting føler jeg.
  Tre barn og jobb og sånn, trener bare 3 ganger i uka.
  Hvordan skal jeg få til mer? Du er jo så flink.

  Utrolig motiverende blogg hvertfall,
  og du har inspirert meg til et bedre kosthold.
  Selv om det er en lang vei å gå der også.

  Takk for at du er du. Positiv og ekte.

  • Kamilla K sier:

   Sykling er kjempebra! Man kan jo ta i skikkelig hardt på sykkel også, både inne og ute.

   I hverdagen trener jeg vel i snitt 1 time, og i helgene blir det gjerne litt mer. Å trene tre ganger i uken høres jo veldig bra ut. Hvis du trener hardt de dagene er det vel ikke nødvendig med mer?
   Alt handler om prioriteringer. Jeg kan ikke lage mer tid for deg, det må du gjøre selv 😉
   Tusen takk for fin kommentar! 🙂 Og lykke til!

 13. Helene sier:

  Du imponerer meg, hver dag, med hvert innlegg!! All den positive energien din smitter rett over til meg. GOD KLEM

 14. Åshild sier:

  Hei! Lurte på ein ting, pleie du ha på pulsklokka når du trene styrke? Har gjort da sjølv, men synst da er så kjipt når pulsen ikkje er så høg, lite kaloriforbrenning osv. Lite motiverande for min del.. Tips??

  • Kamilla K sier:

   Hei! Jeg bruker ikke pulsklokke når jeg trener styrke. Føler ikke jeg får noe særlig ut av det. Ser heller på hvor tunge vekter jeg klarer å løfte, det er ganske mye mer motiverende 😉

 15. Cecilie Maria sier:

  Superwoman! 😀 😀 😀

 16. Inky sier:

  Jeg går gjennom treningsukene dine for å få litt inspirasjon til forskjellige øvelser jeg kan legge til i min egen trening. Og jeg lurer bare så veldig på hva «clean and press» er for noe? Kanskje du kunne forklart hva «clean» i styrke-verden egentlig betyr? Har prøvd å google det, men da kommer det bare masse om «clean eating» liksom… Takk for en fin blogg! Glad jeg kom over deg 😉

  • Kamilla K sier:

   Googler du «clean and press» får du det nok opp 😉 Eller søk på YouTube. Populær, god og tung øvelse. Eventuelt kan jeg linke til en video senere, men jeg sitter på trikken nå, så da blir det en del timer til.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.