6 januar 2013 -- 13:01

Jeg har gått inn i det nye året i mitt livs beste form, og jeg har planer om å fortsette i de gode rutinene jeg allerede har. Ingen nyttårsfortsett, og egentlig ingen planlagte forandringer. Liker livet mitt svært godt slik det er nå, så jeg holder fast i det gode, og lar eventuelle forandringer komme naturlig.

Var usikker på om jeg skulle fortsette med disse innleggene på et så detaljert plan, men om noen får glede av det så er det jo bare å kjøre på. Mulig jeg kommer til å bytte på litt, tiden vil vise.

Mandag: bryst og armer

 • Skrå hantelpress 14 kg 4×8
 • Flyes 8 kg 4×8
 • Hantelcurl 12 kg 4×8
 • Triceps pushdown 20 kg 5×8
 • Hammer curl 14 kg 4×8
 • Benkpress 35 kg 5×10
 • Cable crossover 10 kg 3×8
 • Skrå situps 80 stk

Kommentar: Siste treningsøkt i 2012. Pers i hammer curl. Mot slutten av økta holdte jeg på å eksplodere av irritasjon på han ene i rommet, så jeg gikk før jeg fikk tatt siste settet med kabelkryss. Folk, altså.

1

1) Roooooosa! 2) Haha, jeg får så rare innfall noen ganger. Skrå situps?!

Tirsdag

 • 11,63 km – 79 min – 154 bpm

Kommentar: Årets første treningsøkt ble en rolig løpetur ute. Veldig deilig med frisk luft og sol, i tillegg til at jeg nærmest var alene i gatene. Noe som ikke var så deilig var føret, for det var både vått og isete en del steder, så det ble litt gåing i ny og ne for å ikke gå på trynet. Helsa først!

2

1) KLAR! 2) Solen vekker byen. 3) Glatt?! 4) Årets første økt fullført.

Onsdag: ben

 • Knebøy 20 kg 2×10, 60 kg 3×10, 70 kg 3×10, 80 kg 3×6
 • Tåhev m/stang 90 kg 5×15
 • Bulgarsk splittbøy 60 kg 4×8
 • Strakmark 70 kg 5×10
 • Ettbens markløft 40 kg 5×8
 • Utfall m/stang 40 kg 5×10
 • Frontbøy 40 kg 5×10
 • Tåhev på legpress-maskin 140 kg 5×15
 • Leg press 120 kg 5×10

Kommentar: Bentrening – jeg elsker deg! Høyreptrening begynner å vokse på meg. Bittelitt kjedelig å ikke legge på så mye vekt som jeg vil, men samtidig utrolig deilig følelse etterpå. Blir jo kondisjonstrening i det hele, samtidig som muskelene pumper på en helt annen måte. Gøy, gøy, gøy! 

3

1) Klar for tunge, stabile løft. 2) Tittei. 3) Vektmoro. 4) Kaboom! Fitocracy-rekord.

Torsdag

 • Foroverlent roing 20 kg 2×15, 40 kg 4×10
 • Clean and press 25 kg 4×8
 • OHP 25 kg 4×8
 • Sideløft 4 kg 4×8
 • Enarms skulderpress 12 kg 4×8
 • Enarms hantelro 22 kg 4×8
 • Rope pushdown 17.5 kg 4×8
 • Nedtrekk 50 kg 4×8
 • Planke 60 sek *3
 • Sideplanke 30 sek *3

Kommentar: Ikke stort å si egentlig… Koste meg på SATS, som vanlig.

4

Fredag

 • 7,15 km – 35 min – 157 bpm – 2% stigning
 • Litt tøy og bøy
 • Hantelcurl 12 kg 4×10
 • Hammer curl 12 kg 4×10
 • Triceps pushdown 20 kg 4×10

Kommentar: Tja, hva kan man si? Folka «mine» begynner å komme tilbake på senteret etter julen, det er hyggelig. Kort og effektiv løpeøkt, og tre armøvelser, det var en fin start på fredagen.

5

1) Gira? 2) Kort pyramideløp.

Lørdag

 • 11,12 km – 59 min – 159 bpm – 2% stigning
 • Tøying

Kommentar: Prøvde meg på progressiv løping igjen, men synes det er vanskelig å få dreisen på det, så litt over halvveis kjørte jeg heller mitt eget løp. Får prøve på nytt en annen gang. Tøyde godt etterpå.

6

1) Klar. 2) Feil retning! 3) Svett! 4) Ferdiiiiiig.

Søndag

 • 8,39 km – 53 min – 149 bpm

Kommentar: Planla hviledag, men etter en rar natt med totalt 11 timer søvn fristet det veldig med en løpetur, så da ble det en tur med rolig puls, og frisk luft i lungene. For et føre å løpe på, haha.

7

1) Superfolksomt. 2) Litt av et føre. 3) Løpeglede. 4) Tada!

Nå skal jeg spise opp maten, drikke opp teen, og komme meg ut på en gåtur med søster. Nyt søndagen, fintfolk!

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Elin sier:

  Du er veldig flink Kamilla som trener hver eneste dag:)

 2. Hanne Nilsen sier:

  Gud så flink du er! Du gleder og inspirerer hvertfall meg med slike innlegg, så håper du fortsetter 🙂 Har nettopp kjørt en styrkeøkt på mage, bryst og biceps, eterfulgt av svette gerilja intervaller på mølla! Ha en flott dag videre :))

 3. Helene sier:

  Jeg kjenner liksom den deilige vinterluften ute når jeg ser utebildene dine! Røde roser i kinnene hihi. Rååå treningsuke som alltid!

 4. Jenni sier:

  Du er så flink! Og alltid veldig inspirerende. Gleder meg til skolemotivasjons-innlegget ditt også 🙂 (Ikke for å mase men, he-he)

 5. Ida M sier:

  Jeg vil ha sånne innlegg 😀 Fikk Nike-klokken til jul og takk for din guide her på bloggen! Blir så inspirert 😀

 6. Luisa sier:

  Du er flinkere enn flinkest! Og så innmari sterk, det inspirerer 😀

 7. Marit sier:

  Fortsett gjerne med disse innleggene, de er inspirerende, og gir giv til å selv starte uken med trening! Du er veldig flink!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.