29 januar 2013 -- 9:43

Før besto pakkene mine fra iHerb hovedsakelig av diverse barer, sjokolader, sunnifisert godis og proteinpulver. Ting har forandret seg, og i mine øyne har de forandret seg til det bedre. Det er lett å se tilbake og se svart på hvitt hva de barene er laget av, men før var prioriteringen at det skulle erstatte godteri og andre sukkervarer.

1

Te! Det er stort sett te jeg bestiller fra iHerb nå. De samme teene på helsekosten blir litt i dyreste laget når man drikker så mye te som det jeg gjør. Det går stort sett i:

Pukka: after dinner og lemon green tea.

Yogi: cocoa spice og green tea pomegranate.

Yogiteene har jo den fine bonusen at hver tepose har et lite fint sitat med seg, og sånt liker jeg. De siste der er bare med for illustrasjon, for de bestilte jeg for å gi til mamma. Der ser dere hennes favoritt.

2

Gojibær er god og sunn snacks. Godt å blande med ferdig granola!

Mandelmel for de gangene jeg ikke gidder male mandlene selv. Bruker det til å lage pannekaker.

3

Rød quinoa for å gi litt ekstra karbohydrater i enkelte retter.

4

Steviapulver bruker jeg i te, og på frosne bringebær.

Best of Greens er «sånn supermat» som mange sikkert har lest om, med spirulina, hvetegress, chlorella og mye mer. Kjøpte tilsvarende glass fra supernature før, men lommeboka foretrekker iHerb. Lager meg som regel en shot av dette sammen med frokosten, eller blander den i den grønne juicen min.

Kokosolje (extra virgin – økologisk) bruker jeg til sånn ca alt mulig rart. Steking, som krem, som godis… Veldig god pris på denne, boksen er på 908 gram, og koster 20 dollar!

5

Steviadråper har jeg noen ganger i morgenkaffen. Brukte det til bakst, sjokoladerøre og slikt før.

6

Økologiske krydder fra Simply Organic på fine glass. Disse bruker jeg vel nesten daglig. Kjøper du cumin, paprika, chili, oregano og svart pepper så mangler du bare litt havsalt – og vips så har du tacokrydder!

7

Proteinpulver fra Jay Robb. Søtet med stevia, med naturlige ingredienser, høyt proteininnhold, kaldpresset (ikke oppvarmet slik at proteinene er denaturert), og listen over positive ting bare fortsetter. Nå bruker jeg ikke proteinpulver spesielt ofte, for jeg prioriterer å få i meg ordentlig mat med gode proteinkilder, men kanskje et par ganger i måneden benytter jeg det som mellommåltid når dagen blir hektisk eller noe slikt.

8

Lavendelspray som jeg har hørt mye bra om. Sies å ha en beroligende effekt. Har brukt den litt her og der, som for eksempel en spray over sengetøyet, og som en mild erstatning for parfyme. Deeeeeilig lukt har den i hvert fall. Hadde litt ekstra vekt og penger å gå på i en pakke, så slang den med av nysgjerrighetens skyld.

Sokker for å bruke når du har påført fotkrem. Jeg og mine fotkremrutiner, det er et eget kapittel her i livet. Er ikke særlig glad i føtter, så er opptatt av at mine egne skal være i god stand, hehe. Med så mye bruk av drifit-sokker, i tillegg til mye gåing og løping krever det en liten innsats, og der er disse to reddende. Billige er de òg.

9

Matbokser fra fit & fresh. Følger med kjøleelement til alle, noe jeg aldri har benyttet meg av. Flere deler, så man kan mikse og matche som det passer med innholdet. BPA-frie og kan vaskes i maskin.

I tillegg bruker jeg en del chiafrø og for dere som har lurt på hvor jeg har fått gresskarpuré fra så har Farmer’s Market Foods en som er billig og økologisk.

Som dere ser er det ikke erstatninger for vanlig mat, det er ikke spesielt dyre ting, og utenom teen er det heller ikke produkter som trenger påfyll raskt. Hurra for iHerb!

(affiliatelenker)

Av Kamilla | 44 Kommentarer »
 1. Linn sier:

  Etter å ha vært borte et par dager (i Oslo faktisk) så var det herlig å oppdatere seg på bloggen din igjen. Elsket dette innlegget! Jeg skal legge inn en bestilling:) Også lo jeg godt av iherb-vesker-bloggkjendis-greia. Jeg gleder meg ekstremt mye til å lese om og se veskefamilien din. hehe.
  I Oslo oppdaget jeg bloggerens (du!) påvirkningskraft. Plutselig oppdaget jeg Carl Heftye, så jeg sa til kjæresten noe sånt som «Men det er jo her det er billige nøtter, for det skrev jo Kamilla.. Kamilla K altså..ja bloggeren». Kjæresten så dumt på meg. Noen minutter senere var jeg 350 kroner fattigere, men med en tung pose full av nøtter. Det eneste er at det ikke var kult å skulle gå på shopping med en tung pose på armen, og skulle sjekke hva plagg er laget av 😉 Nå har jeg iallefall nøtter til mai, minst..

  • Kamilla K sier:

   HAHA! Nå måtte jeg både smile og le for meg selv. Herlig kommentar – tusen takk for den!
   Carl Heftye<3 SÅ mye godt der, farlig at skolen min er rett rundt hjørnet der. Nå er du sikkert litt ekstra sterk i den ene armen, du får tenke sånn på det. Håper Osloturen var bra, og at nøttene smaker godt! 🙂

 2. Tina sier:

  Åh Kamilla, hvor skal jeg begynne… Jeg tror ikke du er klar over hvilken påvirkningskraft du har på oss lesere. Nå kan jo bare jeg snakke for meg selv, men jeg får bare lyst til overøse deg med all verdens godhet. Du virker som et så utrolig flott menneske som virkelig har funnet ut hvem du er 😀 Holdningene dine og måten du møter verden på… ja, det er bare å ta av seg hatten altså, ærlig talt! Du er i allefall mitt store forbilde både når det gjelder trening, kosthold og livet generelt 😀 Positiviteten din smitter i allefall over på meg! Kjenner jeg blir litt flau nå, men det får bare være, du må bare få høre dette, hihi 🙂

  • Kamilla K sier:

   Wow, Tina. Det der er helt klart en av de mest rørende kommentarene jeg noen gang har fått.
   Tusen, tusen takk. Er så takknemlig for at du tok deg tid til å skrive den til meg – IKKE vær flau! 🙂 Jeg ELSKER at jeg klarer å formidle de tingene til dere (noe som er veldig hyggelig å få kommentarer om, for da vet jeg at jeg når frem til noen av dere), for jeg mener virkelig at det hever min livskvalitet til nye høyder, og jeg ønsker det samme for dere.

   Åh, den kommentaren der satte jeg utrolig stor pris på. Stor digital klem til deg 😀

 3. Sofia sier:

  Hei.
  Tusen takk for ein inspirerende, motiverende og spennende blogg. Går ofte innom bloggen før middag 🙂

  Må man tolle for de varene man handler på iherb?

  • Kamilla K sier:

   Hei! Så hyggelige at du synes det 🙂 Blir varekostnadene på over 200 NOK må du betale mva.
   Heldigvis er det billig på iHerb, så du får en del ned i pakkene før summen overskrides.
   Skal du ha varer for f.eks. 350 kroner kan du fordele dem over to bestillinger.

 4. Jeg elsker iherb ! Ved neste bestilling skal matbokser også hjem,wii ! Syns det er så gøy å lage gode lunsjer visst matboksen er gøy,haha! Rar liten skrulle fra Bergen,ja. Du er så flink, Kamilla(Nei, jeg kan ikke få sagt det nok). Løpemotivasjonen hentes her, styrkemotivasjonen hentes her, matinspirasjon hentes her og om jeg har en litt dårlig dag henter jeg gode ord her ! Du er gull verdt 🙂 Ha en kjempe fin dag. Klem fra meg.

 5. Helene sier:

  Liker dette! Men proteinpulver i sunnifisert bakst osv, det har jeg lest at du har brukt tidligere, har du sluttet helt med det? Og Chocolite sånne «godklumper» som du aller de, «sunnere» godteri, de du kjøpte en gang i tiden, Cookies and Cream, det er vel ok en gang i blant det og? 🙂 🙂 Alt med måte! Men hvilke ingredienser tenker du på, er det bare lureri eller er det raffinert sukker i det?

  • Kamilla K sier:

   Som jeg skriver i starten av innlegget var dette absolutt noe jeg gjorde før 😉 Proteinpulver og andre bakevarer til sunnifisert bakst, barer og en del sånt. Fine erstatninger, synes jeg, men nå har jeg på en måte tatt et steg videre føler jeg. Ikke samme behov eller lyst lenger. Det er jo veldig mye kunstig i dem, det er jo det som må til for at de skal klare å holde kalorinivået så lavt samtidig som de bevarer den gode smaken.

   (Må nesten få tilføye at jeg VET at jeg er over gjennomsnittlig sunn, og kan virke streng på dette, men at jeg ikke mener eller forventer at andre skal ha samme holdninger og meninger.)

   • Helene sier:

    Du svarer så bra for deg! Du spiser veldig rent ja, men det er jo bare positivt 🙂 Håper du har en veldig bra tirsdag! Jeg fikk nettopp beskjed om at jeg fikk jobben jeg har hatt så lyst på, så min er super bra, feirefeire! Goood klem

 6. Lene sier:

  Har ventet på en sånt innlegg fra deg! Endelig kom det! 😀 Hurra!

 7. Mariann sier:

  Tusen takk for mange tips! Er totalavhengig av fit&fresh-boksene selv – de er så hendige 😀

 8. Mette sier:

  Yogi Cocoa Spice…smaker den kakao-lignende? Høres forlokkende ut..men samtidig i overkant eksotisk…hehe

 9. Gøril sier:

  Du er så vannvittig flink. Helt rå.
  Jeg er overbevist om at du er det sunneste menneske jeg vet om.
  Jeg blir så inspirert, men et slikt kosthold får jeg ikke til.
  Godt du skriver at du er over gjennomsnittet sunn, sånn at jeg ikke får så dårlig
  samvittighet når jeg spiser en slik bar (og tror jeg er sunn, haha).

  Spiste du lørdagsgodt eller noe før?
  Jeg føler jeg er er flink som har kuttet ned til en dag i uken,
  men ser det er en laaaang vei å gå enda 😉

  En gang til, du er SÅ god, SÅ flink og SÅ inspirerende.

  • Kamilla K sier:

   Tusen, tusen takk for fine ord!
   Er fullstendig overbevist om at alle KAN få det til, men det krever tid/tilvenning og et ønske om å faktisk komme dit 😉 Sistnevnte tror jeg egentlig ikke det er mange som har, det er nok en del som lurer seg selv.
   Jepp, før var det godteri på lørdager vettu.
   Igjen – takk!

   • Gøril sier:

    Du har nok rett i det. Jeg ønsker å spise sunt og rent,
    men jeg ønsker også spise litt lørdagsgodt, og kjøpe meg latte når jeg er ute.
    Synes det er litt stressende å få til sunn nok mat når man har barn.
    De spiser fullkorspasta og slike ting, prøver å holde meg unna det,
    men de synes nok det er rart at jeg ikke spiser det samme.
    Ikke lett med kresne barn (ene jenta mi har spisevegring, så det er vanskelig).

    Jeg har deg som et forbilde, men kommer aldri til å bli så god som deg.
    Nettopp fordi jeg ikke helt ønsker det, enda..

    • Kamilla K sier:

     Liker slik reflektering. Og sender deg noen ekstra tanker med tanke på lille jenta di, jeg håper det går seg til med tiden! <3

 10. Jenny sier:

  Ah, akkurat det jeg trengte nå! Har sittet og lurt på hvilken kokosolje jeg skulle kjøpe, og der var svaret mitt 😉 Elsker iherb!

 11. Ida sier:

  Dette har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men for lenge siden anbefalte du noen sanger å bruke til trening, blant annet Sia – Clap your hands. Jeg la den til i listen (selv om det ikke er akkurat slik musikk jeg foretrekker til trening), og tenkte ikke noe mer over det. I dag da jeg hadde lyst til å gi meg under toppsettet i knebøy kom den sangen, jeg tenkte på deg, og fullførte 🙂 Takk for at du gir oss så ye inspirasjon!

  Ha en fin dag videre!

 12. Vibeke sier:

  Hei! 🙂 Prøver nå å bestille fra iherb for første gang, men jeg får shipping selv om det er under 200 kr. Hva slags frakt velger du slik at det blir gratis frakt ved under 200 kr? 🙂

 13. Maria sier:

  Herlig! Elsker at du viser at det er enkelt å velge (eller i alle fall spise) sunn og god mat og at man ikke trenger halve iherb for å kose seg. Spesielt fint å ikke lese om tusen erstatninger!

  Men noen ting er bra å bestille på nettet! Sparer en del også er det så lettvint 😉

 14. Ellen Marie sier:

  Dette høres litt rart ut, men jeg hadde faktisk ønsket at iHerb innlegget ditt skulle ha et innslag av flere rene og sunne produkter ! 🙂 At du har kommet litt lenger (har jo følgt deg ganske lenge nå…og prøvd alle produktene du har prøvd stort sett..:) og se en utvikling i en renere linje er så fantastisk bra! Håper flere begynner å lese «bakom» produktene, googler litt, ser filmen «Hungry for a Change» o.l så man kan se hvor mye rart som tilsettes maten vår, som vi putter i oss med øynene trygt lukket igjen…Forresten, det er fint å være streng (den gylne middelvei selvfølgelig) når det gjelder hva man putter i tempelet sitt (kroppen). Hadde bare flere kunne åpnet øynene sine! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Skjønner hva du sikter til, men uansett hvor rart det høres ut så får man tak i alt jeg spiser på matbutikken. Grønnsaker, egg, kylling, bær, nøtter og cottage cheese er sånn ca det jeg handler, og det hadde vært litt vel drøyt å bestille de tingene fra utlandet 😆
   Liker kommentaren din 🙂

 15. Christine sier:

  Etter at Caroline linket bloggen din, titter jeg innom flere ganger om dagen! Så utrolig motiverende! Stå på!

 16. Elisa sier:

  Fiiiine, flinke, Kamilla! Klikket innom bloggen din fra iPhonen tidligere i dag, også så jeg dette innlegget! Sparte det til jeg kom hjem og kunne lese på pcen! Wæææ, du ER så flink, inspirerende, fin, og selv om jeg ikke kjenner deg personlig; du virker så goood! Jeg har ventet i flere uker på å bestille fra iHerb, og nå kom dette innlegget i tillegg. Blir to bestillinger på meg i kveld! 😀 Jeg er(var, forhåpentligvis…) tidenes sjokoman. Jeg elsker sjokolade, og kunne lett spist det hver dag. Itillegg har jeg vært kjempedårlig i flere år på å spise frokost, tiltross for at jeg har gått på idrettslinje hvor vi trener masse. Nå er jeg avhengig av frokost, og holder meg til lørdagsgodt. Merker søtsuget har stagnert betraktelig, og det føles så bra!! Det bare fordi jeg spiser skikkelige måltider, og ikke minst rent. Jeg tenker å bestille med noen proteinbarer fra Atkins, vet det ikke er det beste; men om jeg trenger påfyll og får skikkelig crave, så er de gode og ha tenker jeg… du er virkelig et stort, stort forbilde! Og det er ikke bare for meg, men mange fler! Må bare si at jeg vanligvis ikke pleier å kommentere på blogger, men her på din blogg MÅ jeg bare legge igjen en kommentar; og denne var jo ikke så kort heller. Men du fortjener virkelig skryt!!! IGJEN, du er mitt forbilde og en inspirasjon på både trenings- og kostholdsfronten! Ha en kjempefin kveld videre, fine deg!

  • Kamilla K sier:

   Verden trenger flere mennesker som deg. Herlighet, så god du er! Tusen, tusen takk. Sender deg en stor klem, og håper du forstår hvor vanvittig takknemlig jeg er for at du tok deg tid til å legge igjen den kommentaren. «Takk» strekker egentlig ikke til, for det beskriver ikke godt nok hvor glad jeg ble nå.

 17. Hurra! Gleder meg til lønn, da skal matbokser bestilles og masse mer hihi 🙂

 18. Malin sier:

  Jeg fikk et tips om at hvis man kjøper store mengder Pukka og Yogi-te er det mer lønnsomt å kjøpe det her: http://www.nutritioncentre.co.uk/, samt at de selger den europeiske varianten av Yogi, som visstnok er bedre enn den amerikanske!

  • Kamilla K sier:

   Aldri hørt om siden, så da er jeg av natur svært skeptisk. Holder meg til iHerb jeg, synes prisen er fin der 😉 Og synes Yogi-teen smaker helt likt?!

 19. elin sier:

  Nå ble jeg mange hundre kroner fattigere.. Men herlig tips!
  Og til andre, bruk gjerne denne koden TQP604 så får dere rabatt på deres første kjøp 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.