5 januar 2013 -- 14:15

Uke 1 er nesten over allerede. Tiden går så fort at man nesten kan lure på om døgnet fortsatt har 24 timer. Den første uken av året har i hvert fall vært veldig fin for min del, så det er et godt utgangspunkt for 2013.

1

Årets første løpetur ble utført ute (på is), der jeg fikk med meg årets første soloppgang.

2

Har hatt herlige treningsøkter denne uken, mer om det i morgen. Vært på stamkafeen med Linn.

3

Har vært litt mer med Linn, min partner in crime (haha synd for deg om du ikke vil blogges).

10

Har ryddet i sånn ca. alt jeg eier. Kastet utrolig mye og gitt bort en god del til Fretex. Og beholdt noe, selvsagt.

4

Har vært med Gina/bestebolla. Vi har gjort det vi gjør best: drukket te og skravlet! Og kost med blomster?!

6

Mamma reagerte på løpeinnlegget – hun har like god humor som meg! Jeg har vært på en etterlengtet shoppingtur, så nå har jeg mer en to hverdagsantrekk som faktisk passer, og ikke er fire størrelser for stort.

7

ShapeUp kom i posten, og jeg ble supergira, for det står om juice i denne utgaven. Jeg er en juiceoman, med mine egne varianter og vaner, men det er alltids gøy å med litt ny inspirasjon. På side 101 står det at man kan gå inn på shapeup.no for å vinne en helt lik maskin som det jeg har (Wilfa Juicemaster), men den konkurransen finner jeg ikke. Hadde så lyst til å linke til den, så hvis jeg finner den så oppdaterer jeg dere. Elsker min juicer!

8

Kjøleskap, kjøkkenskap og fryser er fylt opp med sunn og god mat. Det var overraskende få nye medlemmer på SATS i dag, men noen var det jo. Folk setter i gang med øvelser, uten å ane hvordan de skal utføre dem…

9

Slottsparken viste seg fra sin beste side torsdag kveld, og apropos kveld: håper dere får en herlig en! God helg!

Av Kamilla | 16 Kommentarer »
 1. Kaja sier:

  Jeg har akkurat kjøpt lik juicemaskin som deg! Hadde en gammel fra philips, men syntes det ble altfor mye luft og skum i juicen. 😛
  Har du noen gode juiceoppskrifter du vil dele, kanskje? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hurra 😀
   Jeg bruker samme utgangspunkt hver gang: ett eple, en halv agurk, litt ingefær og noen stilker stangselleri. Så har jeg som regel en teskje «best of greens» oppi (http://iherb.com/p/16051?rcode=vig408), og noen ganger varierer jeg med gulrot, brokkolistilk, rødbete og/eller ferske spinatblader.

 2. Helene sier:

  Så fint at vi er to om å ha hatt en bra førsteuke! God skolearbeid, fine treningsøkter og ikke ALT for kaldt. I dag er det lørdag, jeg skal kose meg, og det håper jeg du skal og! Elsker forresten bildene du tar 🙂

  • Kamilla K sier:

   Høres helt herlig ut 🙂 To av mine skolebøker dumpet ned i postkassen i dag, så nå skal jeg komme i gang selv 🙂 Blir så deilig!
   Takk for det, Helene. Hyggelig at det settes pris på 🙂 Ha en fin lørdag videre!

 3. Trille sier:

  Åh, herlig! 🙂 Jeg har også hatt en herlig første uke – det er aldri feil å våkne 06:00 ferdig uthvilt på en lørdag! Man får jo spist, vasket klær, trent og dusjet før klokka er lenge før 12. ELSK!

 4. Lene H. sier:

  Du er så flink, Kamilla 🙂
  Når du løper langt, har du noen pauser underveis? Visst ikke: hvordan klarer du å «kutte ut» små-pausene? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Takk for det 🙂
   Jeg pleier ikke ha pauser nei. Når jeg løper på mølla hender det jeg tar et minutt rask gange når jeg må nullstille mølla (den går «bare» 1 time), men ellers løper jeg i ett. Har tatt tid og arbeid å komme hit, så det er bare å starte, og så løpe lenger og lenger med mindre og mindre pauser. Det er ikke slik at jeg plutselig begynte å løpe 17 km uten pauser, hehe. Gi det litt tid, så skal du se at formen kommer seg 😉

 5. Anniken sier:

  Ser ut som du har fått en bra start på det nye året 😀 Jeg har lastet ned fitocrazy appen på Ipaden, men skjønner egentlig ikke så mye av den, noen tips? 🙂

 6. Linn Renèe sier:

  Haha <3 Hva synes du om den nye deodoranten?

 7. kia sier:

  Deilig å ha klær som passer og ikke er for store! Det er det også motivasjon i! 😀 Hva unnet du deg for noe fint da?

  Sender deg en god søndagsklem 🙂

  • Kamilla K sier:

   Ja, det høres kanskje rart ut, men det er faktisk ganske deilig å kjenne klærne mot kroppen, ikke bare at de henger utenfor. Kjøpte hovedsakelig nytt undertøy (har hatt 1 bh i flere måneder!), ny skinnjakke, noen gensere, og litt basic-klær 🙂
   God søndagsklem tilbake! Du er en god en.

 8. Luisa sier:

  For en fin start på året 🙂 Har så lyst på juicemaskin så det skal mos def opp på ønskelisten. Har forresten vært nysgjerrig på ShapeUp, anbefaler du det?

  • Kamilla K sier:

   Njeh… Jeg abonnerer på et par engelske trenings/helseblader på iPaden, som jeg synes er mye bedre. Men av norske blader er det bare ShapeUp jeg synes inspirerer noe, så derfor abonnerer jeg på det litt til, til tross for at det står mye der som jeg irriterer meg over, ala «få flat mage på 20 minutter» og sånne tulleting. Og noen kostholdsråd jeg bare ikke begriper hvordan noen kan finne på å skrive. Men totalt er det er jo artig med litt ekstra inspirasjon, selv om jeg tviler på at jeg kommer til å abonnere i lang tid.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.