14 januar 2013 -- 8:37

God morgen!

Ah, mandag morgen, og jeg er i så godt humør. Forrige uke var en så givende, spennende og positiv uke, og jeg kjenner på meg at det blir en del slike uker frem mot sommeren. I hele 2013 egentlig. Liker det! Jeg vet jeg gjentar meg selv for nte gang, men jeg MÅ bare få presset det inn hos dere: ta gode valg. Ett og ett valg, én og én dag. Til sammen blir det mange gode valg over tid, og dere kommer til å få så utrolig mye igjen for å være bevisste! Det gjelder så mange områder i livet – trolig alle. Ro ned klagingen, prøv å finne et positivt fokus der dere virkelig finner deres gledesmomenter i hverdagen.

Den siste karakteren fra høstens åtte eksamener ble lagt ut før helgen, men jeg glemte å sjekke den før i dag, og nå er jeg glad for det. Fint å starte morgenen med en positiv beskjed. Har laget dagsplan og begynt på skolearbeidet, så energien og motivasjonen er på topp! Åh, jeg kunne fortsatt i lange baner med dette, men la oss heller berike dette innlegget med noen bilder. En aldri så liten Instagram-oppdatering om dere vil.

IMG_7025

Fredagens morgenrituale: kaffe og nyheter.

IMG_7063

Babypaprika! Følte meg litt slem da jeg satte tennene i den, men jeg måtte bare smake. Var ikke noe god…

IMG_7119

Fra gårsdagens kveldstur. 14.8 minusgrader, HELT stjerneklart, og nesten ingen mennesker ute.

IMG_7066

Søster traff virkelig blink med denne gaven til meg. Bruker den ikke på bentrening da, for da blir det litt selvmotsigende. Beina mine er jo tross alt laget for bentrening, med løping på en god andreplass.

IMG_7114

Gjett hvor jeg skal i mars!!! Gledeseg!

IMG_7069

Superdupergira på fredag. Ah, de kommende månedene blir så spennende at jeg nesten bobler over! Jeg er så glad i livet mitt at jeg kan røre meg selv til tårer. Utrolig takknemlig for alle gledene jeg får oppleve hver dag.

Okei, på tide å gi seg før jeg letter fra stolen. Håper dere alle får en herlig mandag, og en fin uke videre.

Av Kamilla | 22 Kommentarer »
 1. Du er herlig! Ønsker deg en kjempefin uke!!

 2. Maja sier:

  Er det RART jeg bruker #wwkkd tagen når du sprer så mye positiv energi som du gjør!? Haha! 😀 Merker skikkelig godt at energien din formelig flyr ut av innlegget, og begynner nesten å boble litt på dine vegne her. 🙂

  Ok, nå babler jeg. Poenget var uansett – ha en SUPER mandag, fina! <3

  • Kamilla K sier:

   Du er passe god da, Maja. Elsker å kunne spre glede og entusiasme. Tusen takk for den kommentaren! 🙂 Håper du har en super mandag selv.

 3. Andrea sier:

  Hei!

  Var det sånn at du skulle lage et blogg-innlegg om studietekninkk? 🙂 Når kommer i såfall det? Går siste året på vgs. og kunne trengt noe gode rutiner eller lignende så jeg klarer å ta meg sammen.

  Ha en fin uke! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei! Ja, det er nesten ferdig, men jeg må ta meg tid til å se over en dag, så med en gang jeg får gjort det publiserer jeg det. Blir denne uken, eller neste. Bare det at du VET at du bør ta deg sammen gjør at du har kommet langt. Det høres kanskje teit ut, men mitt beste tips er å «bare gjøre det». Litt av gangen, steg for steg, så kommer du langt. Forhåpentligvis får du ekstra motivasjon av innlegget, selv om jeg hovedsakelig har rettet det mot studenter 😉 Ha en finfin uke selv, Andrea! Nyt VGS-tiden, den er herligere enn man vet om.

 4. Fineste Kamilla, humøret ditt smitter gjennom de fine ordene du deler med oss! Håper denne uken blir like fantastisk om ikke mer. Jeg skal ut og kose meg med Chaplin i solen, deilig! Og du, elsker Nike tee’en, skulle trodd den var spesiallaget til deg 😉

 5. Anniken sier:

  Du er herlig! Stå på og fortsette å motivere oss alle, det er så flott! Skal ta til meg det du sier om å ta ett og ett valg av gangen, tror det er noe jeg kan dra mye nytte av. Med depresjoner er det vanskelig å finne det positive, men jeg tror jeg kan klare det gjennom en slik øvelse. Takk for at du er deg 🙂

  Har du fått deg leilighet, btw? 😀 Refererer til det siste bildet!

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk for de ordene, Anniken. Hyggelig av deg 🙂
   Jeg tror mange/alle kan ta nytte av den taktikken, men for å få glede av den må man være bevisst ved valgene man tar i starten, slik at de kan forme seg til vaner og rutiner. Sender deg en god klem. Jeg synes depresjon er så skummelt og interessant. Vi mennesker, og ikke minst hjernen vår, er så fascinerende, på godt og vondt. Håper du får et litt lysere syn på tilværelsen nå som det også vender mot lysere tider, og kanskje du klarer å finne noen små hverdagsgleder her og der, som kan hjelpe deg i det lange løp. <3

 6. Marte Alfilde sier:

  Hei! Jeg bare lurer på hvor du tok årsstudium i ernæring?

 7. Helene sier:

  Jeg elsker livsgleden din, Kamilla! Det smitter virkelig over 🙂 Ha en nydelig dag videre, jeg er så enig med det i alt det du sier. Fornuftige menneske!

 8. Linn sier:

  hva heter du på instagram? 🙂

 9. Maren sier:

  Hei Kamilla!
  Gjort som du skrev på twitter i dag: tatt gode valg og vært snill! ☺
  Har slitt med sykdom hele høsten/vinteren, men nå er jeg frisk! Synes ikke det har vært så lett å vende tilbake til SATS ettersom kroppen ikke er der jeg ønsker den skal være… Det er bare en unnskyldning, og jeg får jo ikke gjort noe med det om jeg ikke kommer meg på trening igjen : ) DU er til stor inspirasjon og du gir mye motivasjon. NÅ skal jeg virkelig få på plass gode rutiner igjen.
  Prøver meg litt på Fitocracy, men har litt problemer med engelsken(finne frem øvelsene) Ellers synes jeg dette var en super nettside. Nå skal jeg virkelig sanke poeng 😉
  Synes det er veldig fint at du legger ut treningsloggene dine. : ) Jeg lurer bare på hvordan du begynte å trene styrke? Tenker at jeg må starte opp igjen litt rolig.. Fikk du hjelp av treningsveileder på SATS til å sette opp et program?
  Vennlig hilsen Maren

  • Kamilla K sier:

   Hei Maren!
   Yey, det er bra. Gode valg og vennlighet får deg langt 🙂
   Godt å høre at du er frisk, og bare det du skriver gjør jo at du allerede er på god vei til å være der du ønsker å være. Fitocracy er gøøøøy! Å sanke poeng blir en artig bonus ved hver eneste trening, og kanskje finner du motivasjon til å pushe deg litt ekstra noen ganger, fordi du vet det gir deg flere poeng i «spillet» 😀
   Jeg har skrevet dette innlegget om styrketrening http://kamillak.com/2012/10/styrketrening-forna/ der er i hvert fall min fremgangsmåte. Sjekk «anbefalte innlegg» høyt oppe i margen til høyre, der har jeg samlet flere treningsinnlegg 😉

   Jeg fikk to kunnskapsrike kompiser (han ene er PT) til å lære meg styrketrening riktig, både med sette opp program og med utførelse av øvelsene.
   Lykke til Maren. Håper dette hjalp deg noe. Bare spør mer, så svarer jeg så godt jeg kan!

   • Maren sier:

    Takk for veldig fint svar! : )

    Nå har jeg vært på årets første styrkeøkt på SATS, juhu! Ble ikke veldig bra, mye folk. Får heller trene før jobb og skole. Fikk også booket meg en veiledningstime. Tommel opp!

    Skal sjekke ut «anbefalte innlegg» så kommer det vel kanskje noen flere spørsmål etterhvert 😉

    Håper du har hatt ein fin mandag.

 10. Ingrid sier:

  Hurra for positive mennesker! Jeg har også hatt en fin start på uken og håper resten blir like bra. Og om det er ny leilighet du har sneket med bilde av; grattis!

 11. Ingerid sier:

  Gode, gode Kamilla. Du inspirerer meg, selv om eg selden kommenterer, er jeg veldig glad i bloggen din. Og jeg vet at du er like glad i Oslobyen som meg, derfor – har du sett denne siden? http://www.stakkarsoss.no
  Jeg elsker den 😀

 12. christine sier:

  <3<3<3
  right back at you, flinke, flinke Kamilla!

 13. Trille sier:

  Oooooooh! Du er awesome! Elsk, elsk, elsk! Elsker mennesker med positiv energi, jeg kalles jo lykketrollet på jobb – så jeg bør vel kanskje!? 🙂
  Smil, smil, smil!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.