2 desember 2012 -- 13:54

Hei, dere. Long time, no blog. Jeg har ikke forsvunnet, bare gi meg litt tid (det gjelder både blogg og svar på mail/facebookmeldinger). Her er ukens treningsoppsummering!

Mandag

 • 10 km på mølla – 52 min – 161 bpm – 2% stigning
 • 55 min pilates

Kommentar: Oppvarming på mølla ble plutselig til en mil, etterfulgt av litt gange på mølla mens jeg pratet med Thea, før timen hennes begynte. Ble med på timen, det var koselig. Fikk blikkontakt med henne idet en ganske rar sang kom på, noe som førte til at begge begynte å le. Eneste forskjellen var at Thea hadde mikrofon på seg, haha. 

1) Rask gange på mølla før økten. 2) En fin mil. 3) Klar for pilates, med flyttelasset mitt. 4) Moro for unga!

Tirsdag

 • Knebøy 20 kg 2×15, 50 kg 2×8, 70 kg 5×5
 • Tåhev 70 kg 5×15
 • Bulgarsk splittbøy 60 kg 5×5
 • Strakmark 75 kg 5×5
 • Ettbens markløft 40 kg 5×5
 • Step-up 8 kg 5×5
 • Utfall 8 kg 5×5

Kommentar: Ikke like bra bentrening som vanlig, men absolutt bra. Kanskje det har sammenheng med at jeg ikke pleier å løpe en mil kvelden før bentrening, hvem vet? Fornøyd med innsatsen likevel. 

1) Tittei – bulgarsk splittbøy-pause. 2) Step-up er SÅ tungt! Valgte alt for høy kasse.

Onsdag

 • 10,6 km – 57 min – 156 bpm

Kommentar: Dagen etter benøkt skal egentlig være hviledag her, men jeg visste at hele dagen kom til å gå med til eksamenslesing, og tanken på å sitte bom stille en hel dag fristet lite. Dermed ble det en løpeøkt før frokost, og det angret jeg selvsagt ikke på. 

1) Vinteren har kommet til Oslo. 2) Resultatet av onsdagsøkta.

Torsdag

 • Benkpress 20 kg 2×15, 30 kg 2×8, 40 kg 5×5
 • Skrå hantelpress 16 kg 5×5
 • Hantelcurl 10 kg 5×5
 • Hammer curl 12 kg 5×5
 • Flyes 8 kg 5×5
 • Preacher curl 17.5 kg 5×5
 • Rope pushdown 20 kg 5×5
 • Dips 5×5
 • Russian twist m/ball 7 kg 3×20

Kommentar: I alle dager… Torsdager er jo rygg/skuldre, og dette ser da mistenkelig mye ut som bryst/armer. Snakk om å leve på kanten. Lo så mye underveis i økten! Pleier å være ganske fokusert, men vi var i så tullete humør, så da ble det sånn. Kanskje fordi det var så få på senteret, og vi føler oss veldig hjemme der. Gøy uansett. Trodde jeg økte i skrå hantelpress, men Fitocracy ga meg ingen stjerne, så jeg husket visst feil.

1) Klar for å pumpe litt. 2) Preacher curl-pause, med halvveis latterkrampe.

Fredag

 • Foroverlent roing 50 kg 5×5
 • Clean and press 25 kg 5×5
 • OHP 25 kg 5×5
 • Enarms hantelroing 22 kg 5×5
 • Enarms skulderpress 12 kg 5×5
 • Sittende kabelroing 45 kg 5×5
 • Nedtrekk 50 kg 5×5
 • Sideløft 6 kg 5×5
 • Reverse flyes 6 kg 5×5
 • Pikes på ball 55 stk
 • 1 t 40 min gåtur

Kommentar: Fascinerende hvordan rutiner gjør noe med tankegangen. Hele fredag var jeg innstilt på at det var torsdag, for det er da jeg vanligvis trener rygg og skuldre. Når jeg er vant til å starte dagen med det blir det liksom kjennetegnet for dagen. Artig, artig. Økten var bra – men NÅ er jeg klar for å øke i enkelte øvelser.

1) Enarms hantelroing, 22 kg. 2) Ut på tur, aldri sur. Hvem vet, kanskje jeg endte opp med å shoppe…

Lørdag

 • 10 km – 48 min – 2% stigning – glemte pulsbeltet
 • Nedtrapping
 • Tøying

Kommentar: Ikke stort å si… Effektiv og god økt. Fornøyd med tempoet!

1) Liker ikke at puls-linjen mangler, men ellers er jeg fornøyd med det klokken viste. 2) Svett!!! 3) SOL!

Søndag

 • 15,11 km – 1t 20 min – 1,5% stigning – 155 bpm
 • Tøy og bøy
Kommentar: Regulerte tempoet for hver sang, for å ha et opplegg å følge. Da blir tiden på hvert intervall ganske lik, ettersom de fleste sanger har en lengde på mellom tre og fire minutter. TV Norge hadde veldig kjekt program i formiddag, så det falt godt i smak. Koste meg.

1) Matchende t-skjorte og sko – sånne ting som gjør meg glad. 2) Resultat. 3) Utsikten min.

Nike sin oppsummering av løpingen min denne uken:

Sitter igjen med følelsen av en gooood treningsuke. Ser jeg har glemt å ha hviledag, men ettersom dagene har blitt tilbragt ganske så sittestillende, og øktene ikke har vært utmattende, føler jeg ikke det har vært behov heller. Mye å tenke på om dagen, så det er deilig å kunne hente energi på SATS. Senteret mitt har så mange hyggelige medlemmer, og ikke minst hyggelige ansatte, så det er bare glede fra ende til annen der. Jiiiiha!

Av Kamilla | 23 Kommentarer »
 1. ingunn sier:

  Flinkis! Jammen bra å få gjennomført så mange økter på ei veke, midt i eksamensperioden i tillegg 🙂

 2. L sier:

  Wow!! Her har løpesesongen så og si avsluttet – løper bare ute. Vet ikke helt hva som har skjedd, men sliter litt psykisk nå, og da er ikke trening det jeg prioriterer høyest :/

 3. Flinke, flinke Kamilla 🙂

 4. Hanne Nilsen sier:

  Du er sinnsykt flink! 🙂 Tok meg selv i å tenke «Ååå, idag er det søndag, da kommer det «ukas trening» innlegg fra Kamilla» Hahah, ha en fin dag 🙂

 5. Tonje sier:

  WOW! Jeg er mektig imponert over løpingen din!

 6. EvaIsabel sier:

  Godt å ha deg tilbake:-). Treningen din inspirerer som vanlig. Håper å ha på plass en plan for trening for meg selv snart. Gleder meg til å komme i gang igjen. Gjør en god uke fine du.

  • Kamilla K sier:

   Hyggelig kommentar. Jeg elsker når du skriver «gjør en god uke» for da føler jeg ekstra mye på det at det er JEG som fyller uken med det JEG ønsker. Det er JEG som GJØR uken. (Jada, Kamilla, vi har skjønt det nå 😆 )
   Takk, fine deg.

 7. Maja sier:

  Gleder meg til du er ORDENTLIG tilbake igjen, jeg! <3

  …og fy søren så rå du er på løpingen for tiden. :O

 8. Jenni sier:

  Skikkelig imponert over at du klarer å komme deg ut døren og på trening nå som det er så mørkt og kaaaldt… Du er kjempeflink!

 9. Linn sier:

  Du løper jo så fort!!! :O
  10 km på 47 minutter!!!
  Jeg håper du vet hvor flink du er. Og selv om du ikke har det helt på topp nå (?) og kanskje stresser med eksamen(?) og du har masse spørsmål du må svare på (jeg stilte litt for mange) så er det snart jul. Som min bestevenninne sa den gang vi var studenter i Norges beste by: jul blir det uansett (med tanke på eksamen og sånt).
  Samme hva det er så håper jeg uka di blir bra, bedre, best 🙂

 10. Dilli sier:

  Hei! Jeg skal kjøpe meg noe alexander wang freja sko! søkte på nettet for å se hvordan de er i str.. og kom bort på bloggen din.. et innlegg du hadde skrevet om alexander wang skoene dine i 2011.. Kunne du vær så snill å sendt meg mail om hvordan de er i str? skal bestille de fra utlandet og vil så ikke bruke tid på å retunere de 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Skoene er normale i størrelsen, på grensen til å være bittelitt store. Jeg bruker 37 til vanlig, og bestilte mine i 37. Synes de sitter veldig bra, men til nød kunne jeg hatt 36 på grunn av den åpne tåen. Så jeg anbefaler deg å bestille din vanlige størrelse, det er i hvert fall min erfaring 🙂 Og gled deg – de er så herlige!

 11. Flinka! Lov å ikke være så flink i blandt også da! Okiiii, nå skal jeg være flink å komme meg på trening før jeg setter meg ned med bøkene. Hihi du er vel ferdigtrent allerede du!? 🙂
  Håper du får en fiiiin dag, men det gjør du vel helt sikkert FOR DET ER JO MANDAG!!! Wihiooo 😉 Klemsiiiii

  • Kamilla K sier:

   Du er god, smot! Håper du hadde en superduperbra treningsøkt! Du inspirerer fortsatt til de grader.
   Ha en strålende mandag, fine deg. Èn ting er at det er mandag, men det er også FIRE uker til nyttårsaften – nytt år, DA kan du tro jeg blir overgira da. Mandager er liksom mininyttår/nyuke, men selveste nyttår, da er det virkelig blanke ark og hele pakka 😀 Jiiho!

 12. Thea sier:

  Hahaha, måtte le da jeg leste kommentaren om timen – og sangen «vår» <3 hoho! Du er så flink og flott Kamilla! Morsomt å lese i bloggen din igjen. Så mye bra lesestoff og nydelige bilder 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.