11 desember 2012 -- 5:58

God morgen! Jeg sitter her og nyter morgenkaffen, og ettersom det er over en time til sats åpner tenkte jeg at jeg like gjerne kunne utnytte tiden til å fikse et matinnlegg til dere. Ønsker alle en strålende tirsdag!

Tyrkisk yoghurt, frosne bringebær, gresskarkjerner, linfrø og rå cashewnøtter.

Pannekaker av egg, mandelmel, soyamel, kokosmel, krydder (nellik, ingefær, kanel, kardemomme), stevia og vann. Servert med cottage cheese, tinte jordbær og sukkerfritt jordbærsyltetøy.

Porsjonspizzaer og salat med pestodressing (grønn pesto og mager kesam)

Litt-av-alt-middag: krydret kylling, brokkolipuré, osteflarn og salat.

Gravlaks, brokkolipuré (går ikke lei), cherrytomater, asparges og sennepssaus (sennep, mager kesam og dill)

Mer pannekaker, her med bringebær i stedet for jordbær.

Brokkolipuré (har jeg nevnt at jeg har dilla) med egg og cherrytomater.

Rød juice og grønn juice. Jeg elsker juicemaskinen min!

Agurk, cherrytomater, reker med masse nykvernet pepper og gressløk. (BAMSEGAFFEL!)

Litt-av-alt-middag: diverse salattyper, tunfiskrøre (tunfisk, tyrkisk yoghurt, dijonsennep, salt og pepper), egg, cherrytomater, asparges, paprika, eple og soltørkede tomater.

Av Kamilla | 16 Kommentarer »
 1. Cecilie Maria sier:

  Nice!!

  Å, det blir jo nesten pepperkakepannekaker, det! Nam! Må få tak i ingefær så jeg kan prøve! 😀

  Ha en deilig dag! Du er vel ferdig med økten din, du? Jeg skal snart på trening med broren min som har kommet hjem til jul. Det blir gøy! 😀

  • Kamilla K sier:

   Ja, det blir nesten det 🙂 Prøv!
   Ferdig med TIDENES benøkt. Har den sykeste endorfinrusen, haha! Så nå flyr jeg rundt her og skal straks sette meg ned for å overføre energien til eksamenslesingen. Så daler vel humøret, haha 😆
   KOS deg med trening og bror! Det hørtes veldig hyggelig ut 🙂

 2. Helene sier:

  Elsker disse innleggene (og egentlig de fleste andre innleggene her inne…), de gir så mye BRA inspirasjon! Praise you! 😀 Ha en supersuper dag!

 3. Dilla på brokkolimos/puré er vi flere om 🙂

 4. Helga sier:

  Nam! Hva er de porsjonspizzaene laget av?

 5. Mira sier:

  Åh, jeg skal definitivt ha pannekaker til lunsj i dag. Nam!

 6. Marte sier:

  Sånn bamsegaffel har jeg og, med skje til. Så søte, barndomsminner 🙂
  Maten din ser alltid såååå god ut! Du er så inspirerende Kamilla 🙂

 7. Lene H sier:

  Du lager så mye godt og gir meg så mye inspirasjon!! 🙂 Jeg spiser også lchf for det meste, med unntak av en del frukt som jeg aldri kommer til å gi slipp på… Men vil bare tipse deg om at gravlaks er marinert i sukker (og alkohol), og derfor jukses mindre sunn 🙁

  • Kamilla K sier:

   Må passe på hvilken gravlaks du kjøper 😉 Eventuelt høre med de i ferskdisken i butikken du handler. Noen er mindre usunne enn andre.
   På min pakke står det i hvert fall 0 g karbohydrater, så mener du da at det ikke stemmer?

   • Lene sier:

    Mannen min er kjøkkensjef, så spurte han, og han forteller meg at det er kombinasjonen av sukker, salt og alkohol som er prosessen til gravet laks – men står det 0 karbo på pakken så stemmer det jo!;) Da er det nok brukt andre ingredienser istedet 🙂

    • Kamilla K sier:

     Hm… Daså. Oh, well. Det står i hvert fall 0 g karbo på ferdigpakken, og de er vel lovpålagt til å oppgi riktige opplysninger, så da stoler jeg på det 🙂 Kanskje den er røkt i tillegg?! Ikke vet jeg. GOD er den, haha 😀

 8. Guro Eriksen sier:

  Mmm! Mye god mat her 🙂

 9. Luisa sier:

  Digg! Maten din er alltid så fin 🙂

 10. Mari sier:

  Hei Kamilla! Blir så inspirert av bloggen din. Bruker den i prosessen det er å lære meg og elske styrketrening. Jeg bare lurer, hva er det som regulerer hvor mye proteinpuler du inntar? Hvordan vet en hvor mye proteinpulver en bør innta? Og, er det ikke slitsomt/vanskelig å regne ut hvor mye protein en får i seg gjennom kosten? Er det slik at du finregner på dette hver dag? Hilsen en nybegynner-i-faget

  • Kamilla K sier:

   Jeg bruker ikke proteinpulver hver uke engang, får i meg mer enn jeg trenger via kosten alene. Regner ikke på det, men vet jo at jeg spiser mye proteinrikt, og har minst én proteinkilde til hvert måltid, så… Hva du spiser aner jeg ingenting om, men det er absolutt ikke noe problem å få i seg nok proteiner via kosten, med et stramt budsjett 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.