15 desember 2012 -- 9:01

God morgen!

Klar for innspurten i helgen – på mandag har jeg semesterets siste eksamen. Ferdig med syv av åtte, og fornøyd med resultatene som har kommet inn så langt. En stor takk til de leserne som bidro til å svare på spørsmål om bruk av Acne-skjerf på bloggens facebookside, fikk karakter på oppgaven i går. Både Linn og jeg ble veldig glade!

Har begynt på flere innlegg om både det ene og det andre, men føler ikke jeg kan prioritere å skrive noe med særlig kvalitet før til uken. Har notert meg at dere ønsker innlegg om bøker, energi i hverdagen, løpeøkter og studieteknikk. Sistnevnte kommer på nyåret, når vi skal i gang med et nytt semester. Har dere andre ønsker er det selvsagt bare å foreslå, uten at jeg gir noen garanti.

0

1) Etter at Linnéa tipset meg om choco-teen fra Yogi har jeg blitt avhengig. Den, og Celestial Seasonings-teene skiller seg veldig ut fra andre teer synes jeg. Kraftigere og mer ekte smak. Også er jo jeg latterlig glad i alle disse små sitatene da, noe som er en hyggelig bonus.

2) Eksamenstid!

3) Jeg var på Nøtteknekkeren i Operaen på torsdag. Ble så imponert over de flotte danserne, og jeg synes det er ytterst fascinerende hvor bra de yngste presterer på scenen.

4) Hva gjør man når det er tomt for frosne bringebær i fryseren? Man går løs på neste bærsort! Med stevia.

Nei, nå åpner SATS snart, så jeg får komme meg ut. Nest siste dag med lesing i dag. God helg til alle!

Av Kamilla | 19 Kommentarer »
 1. Helene sier:

  Herregud, bare to dager til så er det vel juleferie for deg? Er ikke det en deilig tanke!? 😀 Gratulerer med vel overstått eksamen 🙂 Gleder meg veldig til innleggene du har planlagt, det blir så bra! Du er jo faktisk en av de få bloggene som også skriver om nyttige ting. God lørdag Kamilla! Klem

  • Kamilla K sier:

   Ja, etter eksamen på mandag har jeg ferie i tre uker 🙂
   Takk for de fine ordene, Helene – sånt settes veldig pris på! God lørdag og klem tilbake

 2. christine sier:

  <3

  God helg, Kamillen!

 3. Masse lykke til på mandag! Bare tenk på den gode følelsen når du går ut av eksamslokalet og har JULEFERIE. Det er glede det! Den følelsen hadde jeg nemlig på tirsdag 🙂

  Og du! Fra en bærelsker til en annen. Dette er en ordre, ikke en anbefaling. Gå på Meny og kjøp frosne bringebær fra Valldal(firkanet boks). Seriøst, de er sååå store og sååå søte. Og ikke minst norske 🙂

  Nei du, ha en fin lørdag, med siste innspurt av eksamenslesing, te i mengder og snø lavende ned ute! 🙂 Og husk å tenn noen stearinlys!

  • Helene sier:

   Sjekk mailen din sunn@live.com 🙂 🙂

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk, SMOT! Ja, det er glede – og jeg gleder meg til den gleden 😆

   Takk for bringebærtips. De skal testes, må bare komme meg til en Meny en dag. Høres jo helt himmelsk ut. Har heldigvis fått fylt opp lageret i dag, så er snart ferdig med én pakke. Du, har de fortsatt frossen mango ved deg? Her har de sluttet med det IGJEN 🙁

   Te i mengder er jeg i full gang med å få i meg, så når mørket faller på om en times tid blir det stearinlys i tillegg 🙂 Nyt ferien, fine deg.

 4. Linnea sier:

  toooold you!

 5. Martine sier:

  Gleder meg til innlegget om studieteknikk. HAr ventet på det i en lang stund, men nå er jo snart semesteret ferdig! Kjøpte forresten Nike+ gps watch i dag etter hundre år, mest på grunn av alt det fantastiske du har sagt om den. Blir spennende å se om den er like bra som jeg tror den er! Lykke til på eksamen, merker selv at det skal bli deilig med ferie etter blant annet r2-tentamen og kjemitentamen 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hehe, det kommer over nyttår! 😉
   Gratulerer med ny klokke – håper du blir fornøyd! Jeg eeeeeeeelsker min!
   Takk, takk! Og lykke til 🙂

 6. Malin sier:

  Har du tenkt på å gi ut bloggen din som bok tips og triks, oppskrifter, bilder, om trening osv.? Om ikke så burde du tenke på det 😀 Definitivt den boken som skulle fått hedersplass i bokhylla mi.
  Nyttår nå så er det skjerpings og innmelding i elixia, og du kommer til åvære hovedinspratoren min, er du som har fått meg til å ville melde meg inn der også! Elsker bloggen din! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Det hadde vært utrolig gøy, men ser for meg at noe sånt er veldig vanskelig å få til?! Drømmer om å kunne hjelpe og inspirere mennesker, så bloggen er i hvert fall et greit bidrag i riktig retning, føler jeg 🙂 Tusen takk for så fin kommentar!
   <3

 7. Luisa sier:

  Masse lykke til i morgen! Fire fine punkter over 🙂 Nøtteknekkeren var el en drøm? <3

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk for det 🙂
   Den var fin, men jeg er ikke så veldig begeistret for julen, så en drøm er nok å ta i… Men altså, de prestasjonene er jo fantastiske, jul eller ei.

 8. ine sier:

  Får man kjøpt Yogite i butikk i norge eller må den bestilles?? 🙂 Btw GOD JUL Kamilla! 😀

  • Kamilla K sier:

   Ica har noen varianter i hvert fall, ellers er det helsekosten som har de fleste smakene 🙂 Litt under halv pris på iHerb.
   God jul, Ine 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.