29 desember 2012 -- 15:50

Hei på dere!

Jeg har ikke noen gode bilder eller reflekterte ord å by på i dag. Jeg har begynt på et løpeinnlegg, et studieinnlegg, et innlegg om helårsform, ett om hverdagsaktivitet, ett om bøker, og et par til. Jeg har bare ikke giddet å fullføre noen av dem, men det skal jeg gjøre til uken. I mellomtiden kan jeg jo dele noe av min romjul.

1

Urtete går ned på høykant, her med den nyeste H&M-katalogen. Mange inspirerende antrekk!

Starter dagene med gode økter på SATS, og kjenner den alenetiden gjør godt for kropp og sjel. For all del, jeg elsker å være sosial, men det er deilig å ha en time eller to i løpet av dagen der man kan være litt selvsentrert.

2

Snart lest ut denne fantastiske boken. Jeg har beundret Kris Carr helt siden jeg så «Crazy sexy cancer» og denne boken tar inspirasjonen til et nytt nivå. «Diet» må ikke forveksles med det norske «diett», men heller «kosthold». En bok om en sunn kropp og et sunt sinn. Bare designet i boken er til å smile av.

3

Mat blir det også, selvsagt. Kykkeliky og vitaminbomber.

4

Trente på SATS Solli her en dag, der har de sånne ekstra fine manualer.

Tor-Arne har kjøpt fuelband til meg! Iiiih, gleder sånn meg til å få det – elsker slike duppedingser. Det på bildet er hans, jeg måtte bare prøve det. Jeg får det i hvitt, i mindre størrelse, og nei, det lyser ikke slik hele tiden.

5

Oslo er superglatt, men hvitt og fint. Dette tok jeg på vei til trening i dag tidlig.

Nå har jeg nettopp spist frosne bringebær med stevia, og en skål med mandler og macadamia-nøtter. Nam!

Ellers går dagene med til en god dose sosialt samvær, og rydding. Har en del klær, sko og dilldall som skal bort og vekk! Forelesningene begynner ikke før 8 januar, så regner med å få ryddet i alt jeg eier før den tid. Åh, jeg gleder meg så mye til 2013! Håper alt er bra med dere, og at romjulen nytes slik dere ønsker å nyte den.

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Gleder meg til de påskrevne innleggene dine 🙂 Ser ut som du har hatt en fin romjul også.

 2. Thea sier:

  Gleder meg til alle innleggene du har begynt på altså!
  Jeg gleder meg også veldig til 2013, med nye fag, fine ferier, fantastiske venner og ikke minst til min kommende niese blir født! Åh, dette blir et bra år:-) Og ikke minst gleder jeg meg til å fortsette å lese din inspirerende blogg! (Uff, nå ble det mange utropstegn…) Godt nyttår til deg kjære Kamilla! 🙂

 3. Marte Alfilde sier:

  Kan du ikke skrive litt om årsstudiet i ernæring? Hvor du tok det, åssen det var og slik

  • Kamilla K sier:

   Tok det via høgskolen i vestfold, men det studiet tilbys ikke lenger, så det er vel ikke så mye poeng i å skrive om det da 😉 Halve studiet var biokjemi og den type grunnleggende kunnskap (vaaaanskelig) og andre halvdel var ernæring i praksis.

 4. Cecilie Maria sier:

  Høres/ser ut som finfine dager! 😀

  Herlig å få ryddet opp i skuffer og skap. Føles så befriende!

 5. Helene sier:

  De innleggene gleder jeg meg skikkelig til! Dette innlegget gjorde meg glad 🙂 God søndag!

 6. Luisa sier:

  Fin romjul søta! Og nå har jeg masse å glede meg til ser jeg 🙂

 7. Inky sier:

  Ooh, Crazy Sexy Diet boka har jeg hørt mye om! Hva syns du om den? Står det nyttige ting der?

  • Kamilla K sier:

   Jeg liker den veldig godt 🙂 Står myyyyye info der. Det meste kunne jeg fra før av, men lærte en del også. Liker fokuset på indre helse, med alt fra kroppens PH-verdi til meieriprodukter, vitaminer, meditasjon osv. Anbefales hvis du er over middels interessert 😉

   • Inky sier:

    Ja, jeg vil si jeg er over middels interessert etter å ha sett Food Matters, Forks over Knives og alle de andre helsefilmene. Blir jo skikkelig inspirert. Skal prøve å få sett filmen Crazy Sexy Cancer snart… er veldig nysgjerrig på den. 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.