12.12.12

God morgen!

Først og fremst må jeg bare få si gratulerer med dagen til Gina og Martin! To gode barndomsvenner av meg, som har bursdag i dag. Bedre mennesker skal du lete lenge/evig etter. Vi har faktisk gått i samme barnehage, på samme barneskole og på samme ungdomsskole. I anledning bursdagen tenkte jeg å finne frem noen bilder av Gina og meg sammen for å sende henne,og dette førte til at jeg like gjerne startet dagen med å gapskratte. Gull verdt å ha bilder av så mye av det (rare) vi har gjort sammen – for tro meg, det er ikke rent lite.

1

Glad i deg, bestebolla mi.

Ellers går dagene i det samme som sist: eksamenslesing, trening, spising og soving. I morgen har jeg nest siste eksamen, og så er den siste på mandag. I mellomtiden skal jeg på Nøtteknekkeren med søster, det tror jeg blir bra. Denne helgen kommer mange venner hjem også, så det passer helt perfekt. Martin, Tor-Arne, Gina og en haug av de andre jentene. Gleder meg til å se dem igjen til uken!

3

Hadde det som trolig var årets beste treningsøkt i går. Var alene på SATS, og slo like gjerne rekordene mine i både markløft, hip thrust, bulgarsk splittbøy OG tåhev. I dag er jeg så støl i både over- og underkropp at jeg er pent nødt til å ha hviledag. Hadde nemlig en helt herlig bryst- og armøkt på mandag. Gjør vondt i tricepsen når jeg skriver notater, så dette kan bli interessant…

2

Da gjenstår det bare å ønske dere en herlig onsdag! Nyt dagen! Dream it, wish it, do it.

23 kommentarer til “12.12.12

 1. Gina

  Min fineste Kamilla <3 Tusen takk!! Jeg er så glad i deg, og jeg gleder meg veldig mye til å se deg igjen 🙂 Du er det beste i verden!!!

  Svar
 2. Cecilie Maria

  Gratulerer med dagen til de fine menneskene “dine”, og gratulerer så mye til deg med nye rekorder! Slikt er SÅ gøy! 😀

  Lykke til med lesingen og notatskrivingen. Stølhet er både kjekt og kjedelig, hehe.

  Svar
 3. Lene

  Lykke til med eksamen, Kamilla! 🙂 I herb pennen er skikkelig god å skrive med, ser du er enig? 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   MIN BLE TOM I DAG 🙁 Skal ikke si at jeg gråter, men det var yndlingspennen min, så det er ikke langt i fra… Kan bekrefte at den er veldig god 😉

   (Oppdatering: hadde visst en til, så nå er eksamen delvis reddet :D)

   Svar
 4. L

  Super-Kamilla!! Nyt hviledagen! Dette blir min tredje på rad, har det så sykt travelt 🙂 vet det handler om prioritering, men her er det hakk-i-hakk! Puh, har ikke tid til å sitte her å skrive, så; God jul!

  Svar
 5. Ida

  Hei, kan du ikke lage et innlegg om studieteknikk? Jeg blir så nysgjerrig på de skjemaene og notatene dine, og trenger tips til mine egne studier. Skriver du tankekart? Hvordan setter du opp notater? Fargebruk?

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Skrevet litt lenger ned her et sted at et innlegg om studieteknikk kommer på nyåret 😉 Så det er under utarbeidelse, tenker bare det kommer bedre til nytte når et nytt semester er i gang 🙂 Skjønt at mange lurer på dette, hehe.

   Svar
 6. Ida

  Jeg hadde tenkt å etterlyse innlegg om studieteknikk jeg også, men ser noen har gjort det for meg! Gleder meg til å lese. Ellers gratulerer med de nye rekordene, og med å gi masse treningsinspirasjon videre 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Hehe, ja ganske mange som har spurt om det. Morsomt 😀 Så det kommer innlegg om det om noen uker, når vi er i gang med nytt semester.
   Takk for fin kommentar 🙂

   Svar
 7. Guro Eriksen

  Så bra! Gratulerer med såå mange nye perser! 😀
  Det er nesten litt “godt” å ha sånn vondt etter en treningsøkt, for da vet du med sikkerhet a tdu har gjort det riktig 😉

  Svar
 8. Helene

  Håper eksamen gikk bra i dag! 🙂 🙂 I morgen skal jeg lage proteinsjokolademuffins/fondantene dine!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Tenkte å lage et innlegg om oppbygging av løpeøkter en dag nå 😉 Føler det bør skrives noen ord om oppvarming, pauser og nedtrapping, ikke bare intervalltall. Har startet, men må prioritere eksamenslesing de siste dagene nå.

   For å svare sånn i farta: 4×4 min, 4×8 min, vekselvis: 4-3-4-3-4-3, pyramide: 3-4-5-4-3… Og den verste av dem alle: 10x3min. Det er i grunnen bare å finne på noen tall, for raskere blir du ved å løpe raskere og presse deg selv. 4×4 er en storfavoritt blant mange aktive 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *