18 november 2012 -- 16:36

Mandag:

 • 3 timers tur i fin natur – med det beste selskapet
 • Oppvarming på mølle + 55 min pilates

Kommentar: Turen var helt konge! Pilates er avslappende, selv om jeg ikke føler det kvalifiserer som «trening». Med en venninne som instruktør er det i hvert fall veldig koselig!

1) Søstrene – klare for tur. 2) Oppvarming. 3) Klar for pilates. 4) Koselig stemning.

Tirsdag: ben

 • Knebøy 20 kg 2×15, 50 kg 2×10 2×8, 70 kg 2×6
 • Bulgarsk splittbøy 50 kg 2×10, 60 kg 2×8
 • Hack squat 60 kg 4×5
 • Strakmark 50 kg 1×12, 70 kg 3×10, 80 kg 4×5
 • Ettbens mark 30 kg 3×8
 • Pikes i slynge: 95 stk
 •       i supersett med
 •               Utfall 10 kg 3×10

Kommentar: Benøkt er gøy, gøy, gøy! MEN jeg ble nedstirra av en annen jente store deler av økten, og det forstyrret konsentrasjonen min mye. Trodde først jeg hadde på meg noe rart, eller at jeg gjorde noe helt sprøtt, men neida… Folk. Hun gjorde for øvrig mye jeg reagerte på, uten at jeg stirra på henne. Økten ble god likevel, og jeg økte i både bulgarsk splittbøy m/stang og hack squat!

1) Strakmark er og blir gøy! 2) Pust i bakken. 3) Rusa på trening?! 4) Det er riktig, Fitocracy; I’m awesome!

Onsdag: armer og bryst

 • Benkpress 20 kg 1×15, 30 kg 1×10, 40 kg 3×5
 • Skrå hantelpress 14 kg 5×5
 • Hantelcurl 10 kg 5×5
 • Flyes 8 kg 5×5
 • Hammer curl 12 kg 5×5
 • Wrist curl 16 kg 5×5
 • Cable crossover 10 kg 5×5
 • Dips 11 + 5 + 5 + 5
 • Pikes i slynge 35 + 30 + 25 + 20 + 20 (130!!!)

Kommentar: Etter første øvelse fant jeg ut at jeg skal prøve meg på 5×5-trening fremover, så da fullførte jeg resten av økten med det prinsippet. De to første settene med dips kjørte jeg i ett, så sånn sett gikk det veldig greit med nytt opplegg. Sykt mange pikes i slynge, det føltes ut som om mage og forside lår skulle begynne å brenne! Digg trening – ikke ofte jeg sier det om økter for bryst og armer.

1) 16 kg med wrist curl-moro. 2) Hei der. 3) Hvor er alle menneskene? 4) Hammer curl-moro.

Torsdag: rygg og skuldre

 • Foroverlent roing 50 kg 5×5
 • Clean and press 25 kg 5×5
 • OHP 25 kg 5×5
 • Enarms hantelroing 22 kg 5×5
 • Enarms skulderpress 14 kg 5×5
 • Triceps pushdown 20 kg 5×5
 • Sideløft 6 kg 5×5
 • Nedtrekk 50 kg 5×5
 • Omvendt flyes 4 kg 5×5

Kommentar: 5×5 ga mersmak, så da fortsetter jeg sånn. Snek seg inn en liten tricepsøvelse der, bare fordi tricepsen begynner å bli synlig, og da dyrker jeg den gjerne litt ekstra. Thea var med – ekstra hyggelig!

1) Puuuushdown. 2) Foretrekker å trene i svart antrekk, men liker å ha med meg rosa flaske/shaker, så får jeg dyttet inn litt feminine trekk i det ellers maskuline styrkerommet. Livets gleder.

Fredag: 

 • 13,67 km langkjøring
 • Tøy og bøy
 • 3 timers tur, med pinnekasting og kos

Kommentar: Ikke så mye å tilføye egentlig… Klokka ringte 5:40, og da var det bare å hoppe opp i tightsen, og våkne ordentlig med noen km i beina. Fin økt. Turen med Øya var, som dere vet, helt topp!

1) Løpetid. 2) Finito! 3) Ut på tur, aldri sur. 4) Vakreste.

Lørdag: Nada!

Søndag

 • 10,2 km «lang»kjøring
 • Tøy og bøy

Kommentar: Kortere økt enn jeg vanligvis unner meg på søndager, pga mye på agendaen. Stoppet klokken for å knyte skolissen, og kom nær «end». Ble så irritert at jeg vurderte å bare legge meg ned, og bli der, men måtte jo nesten fullføre det jeg hadde planlagt. En svært kort tøyeseanse, synes det er så kjedelig.

Ingen intervalløkter denne uken – det var jo «synd». Langkjøring er helt klart favoritten (ETTER styrke)! Har hatt skikkelig gode treningsøkter, og har flere ganger i løpet av uken tenkt at jeg elsker at kroppen samarbeider så godt med meg. Veldig takknemlig for det. Er så heldig.

Ellers fikk jeg tidenes morsomste kommentar fra en av karene på SATS. Han hadde sett meg i byen her om dagen, med kjole og hæler! Han hadde blitt helt satt ut, haha. Han mente det snudde om på hele bildet han hadde av meg, fordi jeg som regel er den eneste jenta i styrkerommet, og at jeg tar i så hardt. Han trodde ikke jeg var så jentete. Lo godt da han fortalte det, og kunne meddele at det er min «hverdagsuniform» – jeg går ikke rundt i treningsklær. Vi synes begge det var ganske festlig.

God søndag til alle fine! Håper treningen deres går så det suser – fortsatt noen uker igjen på å sette et godt grunnlag for 2013. Jeg gleder meg allerede til å ta fatt på uken som begynner i morgen.

Av Kamilla | 22 Kommentarer »
 1. Cecilie Maria sier:

  Haha, ååå, jeg hadde også blitt irritert om økten min hadde blitt «delt i to» av klokken! Merkelig, egentlig, når det ikke har NOE å si for treningsresultatet… Men vi elsker vel tall og statistikk begge to! 😉

  Så morro med en sånn kommentar! Høres ut som en koslig kar!

  Jeg gleder meg også til uken som kommer, den skal bli bedre enn den som har vært, hurra! 😀

  • Kamilla K sier:

   JA! Åh, trodde det skulle klikke for meg. Vi to tenker nok veldig likt der, ja, så selv om det totalt ble en bra økt, så følte jeg med en gang at det heller ble to dårlige, haha. Spesielt den siste delen. To km liksom… Argh.

   Ja, han er kjempekoselig. Liker å være den lille jenta til guttene på senteret, de behandler meg som en prinsesse 🙂

   GOD uke til deg, fine!

 2. Ida M sier:

  Flinke jenta!! 😀

 3. Ane sier:

  Jeg elsker disse søndagsinnleggene dine, Kamilla! Det er så perfekt lesing en søndagskveld, når man er i gang med å planlegge treningsuka 🙂 Denne gangen klarte du å plante en idé om morgenspinning i hodet mitt, vet ikke om jeg liker det. Men takk likevel, er så glad jeg har oppdaget deg og bloggen din 😀

  • Kamilla K sier:

   HAHA! Jeg vet i hvert fall at JEG liker det 😀
   Utrolig hyggelige ord – tusen takk. Er så uvirkelig at jeg kan inspirere, så det er ekstra stas å få høre (lese) det!

 4. Jenni sier:

  Elsker disse oppsummeringene dine, og at du putter inn sånne små «historier» i tillegg 🙂 Gøy å lese. God søndagskveld!

 5. Lene sier:

  Åh, kunne ønske jeg hadde din instlling til Mandager! Hvordan får du det til? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Er veldig glad i min egen innstilling, hvis det går an å si. Har ikke noe fasitsvar på hvordan jeg har opparbeidet meg den holdningen, men fokuserer blant annet på det at jeg liker å starte med blanke ark. Den kommende uken er jo en uke uten en eneste feil eller en eneste negativ ting. Så er det opp til meg (eller deg) hva vi ønsker å fylle den med, og ikke minst hva vi LAR den fylles med 🙂

 6. Øyvind sier:

  Hei.

  Sliter med plattfot jeg. Er du også litt flat?

 7. Øyvind sier:

  Bra. Syns bare du så litt flat ut. Sorry. Har såler jeg som fungerer bra.

 8. Guro Eriksen sier:

  Det er alltid så gøy å få lese treningsoppsumeringene dine på søndagskveldene. Takk for at du deler 🙂
  Det må jo være positivt, at «en av gutta» i styrkerommet kjenner deg igjen ute på gata? Det betyr ihvertfall at du blir lagt merke til! 🙂 Ganske kult da at du driver med så tung styrketrening, tipper det imponerer gutta.

 9. Luisa sier:

  Hahaha morsomt med kommentaren 😀 Har selv fått slike av de som ser meg på trening :p Du er flinkere enn flinkest og jeg elsker å følge øktene dine på fitocracy!

 10. Mia sier:

  Du virker som en så gjennomført god jente, blir glad og inspirert av kommentarene dine under innleggene også jeg! Og igjen en perfekt start på morgenen, før eksamenslesingen fyller resten av dagen 🙂

  • Kamilla K sier:

   Å, nå sitter jeg og smiler. Tusen takk for så fine ord 🙂
   Lykke til med både lesing og selve eksamene. Selv sitter jeg plassert på biblioteket og skriver oppgave 🙂 Fin mandag til deg, Mia!

 11. Renate sier:

  Ser du mener pilates ikke kvalifiserer som trening, og jeg kan til en viss grad være enig siden du ikke blir særlig sliten av det. MEN, det hjelper utrolig på kjernemuskulatur, og det merker du ikke før du har gått på pilates en stund. Jeg har veldig dårlig rygg som mangler både det ene og det andre, og på første pilatestime var det mange av ryggøvelsene jeg rett og slett ikke fikk til fordi jeg var for svak. Men etter en stund gikk det lett som en lek! Så en pilatestime i uka gjør faktisk underverker for kroppen! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Gått myyyye på pilates, så er klar over det du skriver, men jeg føler likevel at det mange er bedre, og mer effektive måter å trene kjernemuskulaturen på 😉

 12. Frøkna på tirsdag stirrer sikkert fordi du er grisesterk og hun er misunnelig! Det er i hvertfall jeg, du er jo gæærn i bulgarsk splittbøy :O

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.