11 november 2012 -- 13:01

Mandag: bryst og armer

 • Benkpress 20 kg 1×15, 30 kg 1×10, 35 kg 2×6, 40 kg 2×4
 • Hammer curl 14 kg 3×6
 • Bicep curl 10 kg 2×8, 12 kg 2×6
 • Skrå hantelpress 16 kg 3×8
 • Triceps pushdown 15 kg 2×15, 20 kg 2×8
 • Pushups: 28 stk
 • Planke 90 sek + 60 sek + 60 sek

Kommentar: Armer er gøy. Bryst – not so much. 

Tirsdag: Rygg og skuldre

 • Knebøy 20 kg 1×15, 60 kg 3×8 (ja, for tirsdager er jo egentlig bendag)
 • Enarms skulderpress 12 kg 3×8
 • Enarms hantelroing 22 kg 3×6
 • Sideløft 6 kg 3×8
 • Foroverlent roing 40 kg 1×10, 50 kg 3×8
 • Smalt nedtrekk 50 kg 1×8, 55 kg 3×6
 • Enarms clean and press 8 kg 3×15
 • Ball pikes 58 stk
 • Planke 70 sek + 60 sek + 50 sek

Kommentar: Feil senter, feil muskelgrupper, feil utstyr. Unnskyld negativiteten, men: neineinei. Jeg har ett senter for bryst- og armøkter og løping, og ett senter for den «ordentlige» styrketreningen. Å mikse disse to har jeg driti meg ut på flere ganger før, så det var litt sløvt av meg å tro det kom til å gå denne gangen. Ingen krise – men DET var siste gangen. I hvert fall frem til jeg glemmer det igjen. 

Glemte å ta bilder.

Onsdag: Ingenting.

Torsdag: Ben

 • Knebøy 20 kg 1×15, 50 kg 2×10, 70 g 2×6, 90 kg 3×5
 • Tåhev 90 kg 3×15
 • Bulgarsk splittbøy 50 kg 1×8, 55 kg 3×6
 • Strakmark 50 kg 1×12, 70 kg 2×10, 80 3×5
 • Hack squat 50 kg 3×6
 • Utfall 10 kg 3×10
 • Pikes i redcord på omvendt bosu: 103 stk

Kommentar: Jaaada! Gledeshopp, lykkerus og seiersdans – alt på en gang. Det sier jeg dere; bentrening gjør meg direkte lykkelig. Det er så gøy at jeg faktisk ikke finner ord. Jeg blir glad bare jeg skriver om det her, haha! Også 103 pikes da, det kjentes greit i magen og lårene etterpå.

Fredag: 

 • 11,62 km langkjøring
 • Tøy og bøy

Kommentar: Ikke så mye å tilføye egentlig… Fin økt.

Lørdag: 

 • Oppvarming: 2,4 km
 • Intervaller: 3min *5 (1 minutt rolig jogg mellom dragene)
 • Totalt 6,41 km + 1,2 km nedtrapping
 • Rope pushdown 17.5 kg 5×5
 • Planke 90 sek * 3
 • Tøy og bøy

Kommentar: Effektivt og gøy, spesielt med så mye morsomt å tenke på, og så mye god musikk på ørene. Rope pushdown – kun fordi jeg synes triceps er digg.

Søndag: 

 • 10 km progressiv løping på mølla
 • Et par armøvelser + tøying

Kommentar: Først var planen å ha treningsfri dag. Deretter bestemte jeg meg for å heller gå en tur ute. Så la jeg merke til at det regnet, og bestemte meg for rask gange på mølla. Det gikk jo bra…

Og ellers? Skulle helst sett at benøkten ble gjennomført på tirsdag, slik at beina kunne fått være i ro onsdag og torsdag, men slik ble det altså ikke. Kjente ingenting ubehagelig, men jeg liker å spre påkjenningen på de ulike muskelgruppene utover uken, så de får godt med hvile. Å hope opp arbeidsmengden til bena til helgen ga ikke mersmak, for å si det sånn. Jeg prøver jo så godt jeg kan å legge til rette for å ha en skadefri og funksjonell kropp, og da er jeg avhengig av å gjøre det som føles rett for meg, og min kropp. I tillegg ble det jo bare tull med fotkremrutinene, haha.

Tilbake til normalen neste uke. Apropos neste uke – jeg er så klar for den! Får litt sommerfugler i magen av å tenke på at det er mandag i morgen. Hverdager er de beste, synes jeg. God kveld i stua!

Av Kamilla | 21 Kommentarer »
 1. Lene H sier:

  Fotkremrutinene??? ;);)

  • Kamilla K sier:

   Hahahahaha 😆 Liker å sørge for at jeg har babymyke føtter til enhver tid, men liker ikke å løpe på morgenen hvis jeg har smurt føttene på kvelden. Så derfor har jeg faste dager for påføring av fotkrem. Denne uken ble det jo bare tull 😛 Litt av et problem, eller hva?

 2. Guro Eriksen sier:

  Så flinkdu er som trener så mye forskjellige øvelser. Jeg merker nå at jeg må finne meg noen nye styrkeøvelser som jeg kan bruke, for jeg begynner å gå litt lei av de samme rutinene hele tiden 😉

 3. Cecilie Maria sier:

  Over 100 pikes? Pjuuh! Du er gal! Hehe! Og veldig, veldig flink!

 4. Helene sier:

  Du er så FLINK Kamilla, blir ordentlig inspirert av deg 🙂
  Bor du hjemme med familien din? Lurer i så fall på om dere lager den samme middagen til hele familien hjemme hos deg, eller om du kokkelerer litt på egenhånd også? Kommer jo litt an på hvor mange dere er i familien og såklart! Har så lyst til å lage ALT du lager, det ser så godt ut hver eneste ting, men er sikker på at det er mye godt jeg vil servere noen andre i huset ikke liker, så det er et lite problem. Du er heldig i så fall!

  Gleder meg til jeg kan bestemme hva jeg skal ha til middag helt selv hver dag, haha.

  God natt :):)

  • Kamilla K sier:

   Takk for det 🙂
   Hm… Aldri vært i den situasjonen, men tenker at kommunikasjon er veien å gå. Spør om dere kan ha noe du har lyst på, og hvis det ikke slår an kan du jo spørre om dere kan møtes på halvveien?! Eller om det kun er skepsis så kan du jo si at du er villig til å lage det, så slipper foreldrene dine lage noe de ikke er så gira på. Eventuelt bare koser du deg med å få servert maten (det er jo faktisk skikkelig luksus), og venter med å bestemme til du lager for deg selv 😉 Og hvis det er mye du synes er usunt kan du bare forsyne deg litt mer av grønnsaker og litt mindre av det usunne?! 😉 Håper det ordner seg.
   God mandag til deg!

 5. Kaja sier:

  Hei! Hvilke SATS sentre syns du er best til løping og hvilke er best til styrke? Sliter litt med å finne rytmen, etter at mitt senter ble lagt ned for oppussing 😛

  • Kamilla K sier:

   Hei! Ah, hvilket senter var det? Du gidder vel ikke dra byen rundt for å trene, så det er best å sjekke ut de senterne som er nærmest deg ville jeg gå ut i fra. Jeg er så heldig at jeg har ett like ved der jeg bor, og ett like ved skolen, OG det ene av dem har de beste møllene, og det andre har stor styrkeavdeling, hehe. Bortskjemt?! 😆
   Håper du finner ut av det!

   • Kaja sier:

    Det var Bekkestua, og det åpner ikke igjen før januar 2014 😛
    Får nok bare prøve meg litt fram. Foreløpig liker jeg spektrum veldig godt til styrke og Nationaltheatret er supert på dagtid til løping! Man har jo hele senteret for seg selv 🙂

    • Kamilla K sier:

     Oi, over ett år til?! Det var da voldsomt.
     I sentrum er jeg helt klart mest begeistret for spektrum, både fordi det er best å trene styrke der, og fordi det er rett ved skolen min 🙂 National er det lenge siden jeg har vært på, får vel ta meg turen en dag. Det var der jeg meldte meg inn, så det er liksom «mitt» senter egentlig 😛 Solli er også fint! Og Bislett!

 6. Luisa sier:

  Wow, du er god du!

 7. Kristin sier:

  Hei Kamilla.
  Kan du forklare lett hvordan du utfører pikes i redcord på omvendt bosu for en ny leser?:)

  • Kamilla K sier:

   Hei! Synes ærlig talt det er litt vanskelig å forklare på en god måte, men googler du «pikes» og ser på bilder, så ser du jo prinsippet, og så kan du tenke deg at jeg har beina i slyngen, og hendene på omvendt bosuball 😉 Da skal du nok få et greit bilde av øvelsen.

 8. Anna sier:

  vet du hvilket senter som har hack squat? ikke benpress altså, men hack squat maskin 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.