10 november 2012 -- 15:17

Er det ikke typisk at man blir skikkelig reiselysten så fort man tar en liten pause fra eksamensskrivingen? Tenker på byen jeg har vært i så mange ganger, og som jeg føler er «min» by – Nice. Varmen, all den gode maten, å gå mil etter mil og bare nyte den fantastiske naturen i Sør-Frankrike, og ikke minst den avslappende feriefølelsen.

Å våkne til denne utsikten (Middelhavet), for så å sette meg på stolen foran der, og…

… bli servert morgenkaffe. Utføre de faste morgenrutinene, pakke sekken, og legge ut på tur, rett fra ytterdøra.

Rundt Cap Ferrat. Artig hvor mye kortere den turen føles siden første gang jeg gikk den, da var jeg vel elleve år tror jeg. Husker det som en tur som aldri endte, haha.

Opp i fjellet, til toppen av Èze, og hjem igjen.

Til Menton, via Monaco. Turforholdene er veldig godt tilrettelagt der nede, det er så bra.

Og ikke minst savner jeg å gå bananas på planet jogging (og de andre butikkene)!

Nok dagdrømming! Forhåpentligvis blir det ikke alt for lenge til neste gang Nice og jeg gjenforenes, men neste reise går nok til London, og i mellomtiden venter en spennende tid. God helg, folkens!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Kamilla sier:

  Hei, flott og inspirerende blogg. Har bare et lite spørsmål. Hvordan sukkerfritt syltetøy er det du bruker?

 2. Cecilie Maria sier:

  Merker jeg også vil at du skal ut og reise, for da kommer det så mange koselige og fine bilder! Ser helt herlig ut med sol og mildt vær… Du satte i gang noen drømmer her også nå…
  Og bildet av skoene: Jeg SIKLER!! Hehe.

 3. Luisa sier:

  Åh, ble rimelig reisesyk av å se de fine bildene. Nice er virkelig et sted jeg vil besøke, men det er vel best om sommeren?

  • Kamilla K sier:

   Jeg har vært der flest gangen om vinteren (reiste ned 26 desember noen år på rad), og vil påstå at det er et slikt sted som gir deg mye hele året. Eneste årstiden jeg ikke har vært der er vel høsten, men foreldrene mine er der noen uker hver høst, og elsker det! 🙂

 4. Maja sier:

  Kan ikke jeg bare gjemme meg i kofferten din neste gang du reiser til Nice!? :O VILOGSÅ!

  • Kamilla K sier:

   Jeg foreslår at du heller setter deg på flysetet ved siden av meg 😀 MEN jeg har ny koffert – den er diger – så du får nok plass der hvis du heller vil være med på den måten 😀 Du kan kose med klærne mine på veien…

   • Maja sier:

    LETT! ;D Uansett om det er koffert-og-kose-med-klær eller flysete som gjelder. Hihi! Nice ser bare så utroooolig nydelig ut!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.