I dag

Hei bloggen! I dag har jeg fått gjort masse, uten å stresse, og det føles bra. Startet dagen med å skrive disposisjon til en eksamensoppgave, også fant jeg litt relevant pensum.

Så bar det av gårde til trening, for å pumpe bryst og armer. Er flaut svak i brystet, men økte faktisk i én øvelse, så det var jo en liten opptur. Mål innen året er omme er å bli sterkere i brystet. Skal nok gå bra!

Deretter dro jeg direkte til Deichmanske, for å lese om kvalitativ metode i fem timer.

Siden biblioteket ligger på et kjøpesenter med en Sunkost-butikk, gikk jeg selvsagt ikke derfra tomhendt. Har en dunk med kokosolje stående, men av praktiske årsaker ville jeg ha et mindre glass i tillegg, så da ble det det. Også måtte jeg, etter overbevisning fra Linnéa, kjøpe te. Gleder meg til å smake på den i morgen!

Neimen, hallo der.

Jeg ferdes for det meste med trikken, men ettersom t-banen stopper utenfor senteret tok jeg den til byen.

Vel fremme innså jeg at jeg hadde beregnet litt vel god tid (noe jeg alltid gjør – å komme for sent til noe er UAKTUELT), så da gikk jeg like gjerne innom noen butikker. Og vet du hva, bloggen? På GT har de noen Balenciaga-kopier som virkelig burde vært ulovlige.

Gikk videre, og fant denne godsaken, som fikk bli med meg.

Gikk og hentet en venninne på jobben, før vi gikk videre for å møte flere venninner på…

Vapiano! Elsker, elsker, elsker det stedet. Anbefales virkelig. Er så glad for at de har åpnet restaurant i Oslo!

Til og med doen der er koselig, haha.

En fin og meningsfylt dag. Nå venter loppekassa. Natta, bloggen!

14 kommentarer til “I dag

 1. Linnea

  Woah! Liker du den ikke, DA. (Ps. jeg bruker masse suketter, men tror det er fordi jeg alltid har brukt masse suketter.)

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Venter på at den skal bli i drikkbar temperatur nå! 😀 Har tatt det for gitt at du har hatt en del søtstoff i, bruker stevia i all te selv 😉

   Svar
 2. Luisa

  Herlig med slike dager søta, når man får gjort mye uten å stresse. Den verste følelsen i verden er stress (etter redsel så klart). Nå skal jeg opp på treningssenteret og pumpe bryst og armer, weee gleder meg 😀

  Svar
 3. Cecilie Maria

  For en koselig dag! 😀

  Er det ekte saueskinn i jakken? Ser superdeilig ut!

  At du er flaut svak i brystet har jeg litt vanskelig for å tro på, hehe, men det er jo kjekt å sette seg mål om å bli sterkere! 😀

  Svar
 4. Elise

  HERREGUD for en inspirasjon du er. Tidlig oppe, masse trening og flink student. Det virker som at du har funnet ditt “trivselsliv”, og det inspirerer hvertfall meg til å ta tak i egen hverdag.

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Den kommentaren der gjorde meg rett og slett utrolig glad. Ordet “trivelsliv” fant veien til hjerterota, hvis det går an å si. Det nyeste innlegget er inspirert av din kommentar 🙂 Takk, Elise! Håper du får en fin torsdag, og at du får tatt tak i egen hverdag, som du så fint skriver. Små steg er gjerne nøkkelen 😉

   Svar
 5. Camilla

  Hei,
  Jakken du har kjøpt er så fin! Kan jeg få vite hvor du har kjøpt den, og hvor mye den kostet? 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *