24 november 2012 -- 9:30

God morgen!

Jeg vil bare si i fra om jeg nå har laget en egen side med de innleggene jeg oftest får spørsmål om/fra, slik at de som ønsker det lettere kan finne frem til disse. Så blir det enklere for meg å finne frem når jeg får spørsmål også – kan bare sende folk til den siden. Dere ser den i margen til høyre. Jeg valgte å kalle den «anbefalte innlegg«. Innlegg om kosthold, trening, motivasjon og slike ting, som forhåpentligvis kan inspirere til en sunn livsstil.

I den anledning har jeg sett gjennom en del bilder…

Haha, hva skal man si? Det var tider…

God helg!

Av Kamilla | 16 Kommentarer »
 1. Du er så fin! 😀 Håper du får en riktig god helg!

 2. Cecilie Maria sier:

  Du var utrolig vakker på «før»-bildene også! Du har et nydelig ansikt… Og SÅ strålende hud! Men det sikkert og visst at det har skjedd mye, ja….! 😀

  • Kamilla K sier:

   DU er så god! <3 Takk for så flotte ord.
   Angående huden så kan jeg ikke helt si meg enig, men at huden min ofte er fotogen er nok nøkkelen her. Den ser ikke så fin ut i virkeligheten... I wish!

 3. Hei Kamilla ! Du kan være helt utrolig stolt over deg selv. Du ser helt fantastisk ut ! 🙂 Du er et godt forbilde og jeg digger deg ! Du er min største løpemotivasjon og generelt innenfor trening og sunn mat ! Når det ikke frister og løpe så tenker » Kamilla gjør det, da må faen meg jeg og gjøre det», haha ! Du er helt utrolig flink!!! Jeg håper at jeg en dag kan bli like flink som deg !!! YOU GO GIRL.

  • Kamilla K sier:

   Åh, for en nydelig kommentar! Tusen, tusen takk. At JEG kan være løpemotivasjon for noen er ganske uvirkelig, jeg føler ikke det er mange ukene siden jeg haaaaatet løping, hehe. Mange år med den tankegangen sitter godt i, for å si det sånn. Igjen – tusen takk!

 4. Helene sier:

  Du er så flott! Du er som en annen person etter forandringen din, du er helt RÅ! Jeg er helt enig med Celine Maria:) Du er min største inspirasjonsskilde, du er flink på skolen, rå på trening, god og kreativ med sunn mat, jeg blir så inspirert:) Du er et fint forbilde, ha en bra lørdagskveld, klem!

  • Kamilla K sier:

   Wow! Jeg blir helt satt ut. Så vanvittig hyggelig av deg – tusen, tusen takk! Slike ord er rett og slett ganske overveldende.

 5. AE sier:

  Er i samme situasjon, hater kondisjon. Men synes dette innlegget var veldig motiverende: http://kamillak.com/2012/05/run-just-do-it/

  Men lurte på en ting; vil det si at du jogger i f.eks 3,14 km – 25 min i et strekk? Stopper du aldri når du jogger 11 km – 58 min (11,4 km/t)?

  • Kamilla K sier:

   Så bra 🙂
   Jeg stopper ikke underveis når jeg løper, nei. Med mindre jeg løper ute et veldig fint sted og bare MÅ ta et bilde, men det er ikke ofte, hehe 😉

 6. Ine sier:

  For en utrolig bra jobb du har gjort! Så flott du er. Men fin på før-bildene også,spesielt nydelig på det utenfor slottet,porselensdukke 🙂 Man kan se bra ut selv med noen ekstra kg,men helsa er sikkert mye bedre nå.

 7. A. sier:

  Wow, du har forandret deg! Du var nydelig før du startet på livsstilendringen din, og du er nydelig nå. Men antar du trives bedre med deg selv nå 🙂 Du er virkelig et forbilde og en inspirasjon!

  Etter ei uke med sykdom og dårlig form, skal jeg tilbake på trening igjen i morgen, hurra! Kribler i hele kroppen etter å trene igjen, det må vel være et godt tegn? 😉

  • Kamilla K sier:

   Det er jeg så absolutt. Endelig trives jeg i egen kropp – helt fantastisk deilig!
   Takk for så flotte ord. Virker som kroppen din og sinnet ditt har en positiv holdning til trening, det er bra. God bedring (med mindre du er heeeelt frisk), og god uke til deg!

 8. Karoline sier:

  Alltid vært fin!

 9. Therese sier:

  Du var nydelig før, men du stråler virkelig nå! For meg vil du alltid være den største motivasjonen jeg har, en utrolig inspirasjonskilde!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.